Ya birseye kızdı ayrilmadi küstü.Yada başkası var sen yedektesin dikkat et.Arkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
Yeni nesillerin kendilerini bu kadar erkeğin ayağının altına paspas etmesine dayanamıyorum ya.Arkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
Çevremde öyle söylüyor ama gerçekten öyle biri değildi o nasıl değişebilir yaYa birseye kızdı ayrilmadi küstü.Yada başkası var sen yedektesin dikkat et.
Kardeşim duygusal davranma.Yinede seviyorsan sabırla bekle.Belki yazar yazmazsa üzülme.Çevremde öyle söylüyor ama gerçekten öyle biri değildi o nasıl değişebilir ya
Yeni bir ortama girmiş uzaktan ilişki yürütmek hoşuna gitmemiş olabilir. Siz zaten bir kere yazmışsınız, aklınızda kalmasın madem arayıp sorun niyetini. Net bir şekilde ama. Yok istemiyorum derse de hayatına birini alınca zaten sizi siler her yerden. Bunu yaşamamak için siz elinizi hızlı tutun silin derim.Arkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
"Kendince sebepler" dediği şey başkasıyla konuşuyordur haberin olsun. Biri ara verelim diyorsa bunun çevirisi sen bir kenarda dur ben onu bunu yoklayıp geliyorum, olmadı dönerim.Arkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
başkasını bulmuşturArkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
Aynı hikayeyi yakın arkadasım yıllarca yaşadı. Kız ünide tanıdı ama cocuk oranın yerlisiydi. Kız yaz tatılınde memleketine gıdınce cocuk sürekli durduk yere kızdan ayrılırdı ama aynı şehirdeyken g.tunden ayrılmazdı. Kısacası sonra aldatıldıgını cocugun ondan bilerek ayrılma sebebini sırf başka kızlarla rahatca konusmak için oldugunu gözleriyle şahıt olduArkadaşlar iyi akşamlar sizide rahatsız ediyorum ama kafama günlerdir takılan bir konu var sevgilim ara verelim dedi kendince sebepleri vardı başta çok fazla hata yapıyordum aynı ildeyken ayrılma konusu asla olmazken konusmadan duramazken üni için il dışına gidince benimle tüm bağlarını kopardı ve herseyin sorumlusu benmisim gibi davrandı 2 haftaya yakındır konusmuyoruz geçenlerde yazdım konuştuk sonra bi iyi hissetmedim onu aradım noldu dedi müsait değilim arayacam seni dedi aramadı yazdım mesaja bakmadı geri sildim bende ama ona rağmen hiç bi sosyal medyadan beni çıkartmamasının sebebini merak ediyorum privindeyim hala belki bana kızıcaksınız neden zorluyosun onu diye amacım zorlamak değil 1 kere yazdım aradım zaten bidaha ne aradım ne sordum ama bilmiyorum üzülüyorum aynı ildeyken ilişkimiz için çabalarken il dışına gidince neden ilgisini bağını kopardı bilmiyorum oysa onu görmeyede gittim aynı evde kaldık arkadaslarıylada tanıstırdı hepsi çok sempatik insanlar ben dönerken üzgün gibiydi anı bırak demişti bana dönerken sweatimi bırakmıştım son görüsüm oldugunu bilmiyordum aynı şehirdeyken hep hayal kuruyorduk il dışına üni için gittiğinde bile devam ediceğini söylüyordu ilişkimizin ne değişmiş olabilir rüyalarıma giriyor belki size komik gelebilir ama darlandım artık napıcam bilmiyorum hiç bir yerden çıkartmadı beni falan arada privinden hesabıma bakıyor snaplerimi açıyor dün o kadar Snapchatten 30a yakın snap attım hepsini üşenmeden açtı ama gram konusma yazma yok geçenlerde arkadasları hesabımı falan stalklamıs ama bilmiyorum yakın arkadasları bide annemin numarasıda duruyor onda benimkide hala duruyor silmemiş ama bilmiyorum ya ve whatsappa falan çok az giriyor iyi bişeymi bu kötü bişeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?