sevgilimle ayrıldık geri arar mı ? lütfen yardım edin :(

rapunzeldenhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
30
2
18
29
kızlar bizim sevgilimle 3,5 yıllık bi geçmişimiz var birbirimizi cok sevdgmizi biliyoruz daha dün (ayrılmadan bi kaç saat önce )hiç ayılmycz gbi laflar etti ama sinirlenncede ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve şimdi beni korkutmak amaçlı benden ayrıldıgnı biliyorum ben akıllansın diye aynısını ona yapmıştım o da bana yapıyo şimdi ,benm ona yalvarmamı bekliyo, bn de ilk adımı attım sensiz yapamam dedim o da tamam o zaman tekrar birlikte oluruz biz dedi(amacına ulaştı ya nasıl mutlu ) bende sennle olmuyo sensiz de olmuyo dedim ben öyle deyince bu inada bindirdi alışalım arkadaş kalalım demeye başladı , güya ben yalvarcm ona neyse ayrılmak zorundayz gibi bi hava verdi sonra tekrar arıyo beni ağzımı arıyo filn bi şey dick msn fln diye bende demyorm dedm o da yolun acık olsun dedi ve dünden beri aramıyor benm ona yalvarmamı, aramamı istiyo. ama bende ayrılığı kabullenmiş gibi yapıp onun bana dönmekiçin bahaneler bulmasını istiyorum ama ona karşı cok dirayetsizim aramasını beklerken ki zaman geçmiyor ve hep içimde bi şüphe var acaba arar mı diye sizce arar mı ? beni sevdiğinden hiç şüphem yok böyle yazınca sevmiyomuş gibi duruyo ama aslında öyle degl sinirliyken kendne hakim olamıyo ve benim asıl sorunum o arayana kadar gecen sürede beklemek cok sabırsızım ve ben cok kötümserim o aramadıkça üstnden zaman gectkçe acaba ayrılığa kendini alıştırmaya mı çalışıyo demekten kendimi alamıyorum amacı benim ona dönmemi sağlamak olduğunu bilsem de gerçekten ayrılmış olma ihtimalini düşünmeden edemiyorum sizce arar mı yardım edinnn :( ( cok uzun oldu kusura bakmayın )

Neden Kasım Anneleri topigine böyle bir konu açtığınızı anlayamadigim için konuya da odaklanamadim maalesef... :KK14:

kızlar bizim sevgilimle 3,5 yıllık bi geçmişimiz var birbirimizi cok sevdgmizi biliyoruz daha dün (ayrılmadan bi kaç saat önce )hiç ayılmycz gbi laflar etti ama sinirlenncede ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve şimdi beni korkutmak amaçlı benden ayrıldıgnı biliyorum ben akıllansın diye aynısını ona yapmıştım o da bana yapıyo şimdi ,benm ona yalvarmamı bekliyo, bn de ilk adımı attım sensiz yapamam dedim o da tamam o zaman tekrar birlikte oluruz biz dedi(amacına ulaştı ya nasıl mutlu ) bende sennle olmuyo sensiz de olmuyo dedim ben öyle deyince bu inada bindirdi alışalım arkadaş kalalım demeye başladı , güya ben yalvarcm ona neyse ayrılmak zorundayz gibi bi hava verdi sonra tekrar arıyo beni ağzımı arıyo filn bi şey dick msn fln diye bende demyorm dedm o da yolun acık olsun dedi ve dünden beri aramıyor benm ona yalvarmamı, aramamı istiyo. ama bende ayrılığı kabullenmiş gibi yapıp onun bana dönmekiçin bahaneler bulmasını istiyorum ama ona karşı cok dirayetsizim aramasını beklerken ki zaman geçmiyor ve hep içimde bi şüphe var acaba arar mı diye sizce arar mı ? beni sevdiğinden hiç şüphem yok böyle yazınca sevmiyomuş gibi duruyo ama aslında öyle degl sinirliyken kendne hakim olamıyo ve benim asıl sorunum o arayana kadar gecen sürede beklemek cok sabırsızım ve ben cok kötümserim o aramadıkça üstnden zaman gectkçe acaba ayrılığa kendini alıştırmaya mı çalışıyo demekten kendimi alamıyorum amacı benim ona dönmemi sağlamak olduğunu bilsem de gerçekten ayrılmış olma ihtimalini düşünmeden edemiyorum sizce arar mı yardım edinnn :KK43: ( cok uzun oldu kusura bakmayın )
Çocuk daha gelişimini tamamlayamamış!
Ya sende bırak, biraz daha büyüsün.
Ya da böyle zaten zor dayanıyormuşsun, sevdiğine de eminmişsin, küçük hesaplar yapma.
git ara pış pışlamaya devam et...

Back