Sevgilimin ve annesinin araba sevdası

Oglunuz varmi varsa ayni gelinde sizede nasip olsun gece sabahlara kadar uyumayip hasta olmasin diye yalvarip basin da bekleyen doguurup buyuten annesi kimki demi yazik kusasim geliyor bu zihniyete

Helalllllll yapistirrr ayy Ahhhahahaha kiz ne guzel yazmissin

Anne dedigin para biriktirir zaten Kadin ustelik demis saklammis parasini araba için veririm diye Buda cikmis ortaya utanmasa diyecek ilerdeki cocugum Un rizkini anasina yediriyo ayol tabi yapacak

Ayy çok kilisesin cicim daralinca yok babasi Kumar oynuyo annesi gezme derdinde okadar parayi ne ara biriktirdi peki diye sorarlar adama Kumar hastasi adamin dükkani deil dükkanlari olmaz yalana baswuracana haddini bil

Ben burda o anneye acidim oglu evdeki her pku gider anlatir daha nikah bile kiyilmamis elin Kizi ustune basarak soyluyorum haddi olmadan olaylara müdahale etmeye calisir allahalah kimki o sevgiliymis bugun sevgili yarin ayrilmicagi ne malum torunmu varki Kadin katlansin pehhhh dunya da olan gercekler var benim gelinim karisir belki ama oglumun sevgilisine baska bise duser

Sizin iş olmaz kuzum.

Bir kere erkek arkadaşın nasıl bir erkek ki annesi ile olan tüm olumsuzlukları direk sana anlatmış ve yansıtmış. Siz daha sevgilisiniz o kadar.

Daha bunu kavrayamayan bir erkek nasıl mutlu bir aile kurmanın gerekliliklerini kavrayabilmiş anlamış değilim...

Bu adam var ya, sizle olan her şeyi de eve anlatıyordur. " annee bugün x e şunu aldım, bunu ödedim" falan. :) Kadın da size bilenmiştir. Sevgilisini anasına karşı kışkırtan biri pekâla anasını da sevgilisine karşı doldurabilir. Sizin sevgiliniz boşboğazın teki. "Bana aile içi para mevzusunu anlatma" demiyorsunuz da kadının kenarda biriktirdiği paraya kadar dil uzatıyorsunuz. Ayıp yahu. Onlar bir aile. Araba da alırlar, dükkan da alırlar beraber. Borca da girerler, ne yaparlarsa yaparlar. Onların bileceği iş. Siz hiç bir şeyleri değilsiniz, söz hakkınız yok.

Sevgilinizin ailesiyle ortak harcama mı yapıyorsunuz? Maaşınızı onlara mı veriyorsunuz? Eğer bunlara verdiğiniz cevap evet ise haklısınız; değilse size ne???????

Ayy çok kilisesin cicim daralinca yok babasi Kumar oynuyo annesi gezme derdinde okadar parayi ne ara biriktirdi peki diye sorarlar adama Kumar hastasi adamin dükkani deil dükkanlari olmaz yalana baswuracana haddini bil
Dükkanları dediğim 1 taneydi o da battı, borçları da erkek arkadaşıma kitlediler. Evet babası kumar oynuyor annesiyle de bu yüzden boşanma noktasına geldiler. Ne bu sanki bizi tanıyormuş gibi beni yalanla itham ediyorsunuz? Biz nisanlanicaz dediğimizde kimsenin umrunda olmadı ve nişanı da düğünü de erteledik. Baktık bunlardan hayır yok biz de erkek arkadaşımla kendi derdimize düştük. İkimiz de para biriktirmek için uğraşıyoruz. Evet alınacak harcanacak para beni ilgilendiriyor. Babası kumar oynuyor annesinin umrunda değiliz o kendi derdindeyse biz onun umrunda değilsek biz de kendi başımızın çaresine bakarız. Kimseye ihtiyacım yok çok şükür onun 9 binine kalmadık. Benim amacım onun parası değil erkek arkadaşımın parasına göz dikmesi. Madem paraları ortak biz evlenirken onlar da aile olarak görevlerini yapsın bizi evlendirsinler madem. Hem parasını alayım hem de düğün zamanı ne halleri varsa görsünler oh valla ne güzel. Kendisi 18 yasinda evlendiğinde her şeyini kocasının ailesine çatır çatır yaptırmış. Babaannesi yle tanıştigimda babaannesi anlattı bunları bana. Kendine gelince her şeyin en güzeli, bana gelince para yok. Tamam onun parası onun olsun bize izin versin biz yapalım benim kimseden beklentim yok. Gelinliği düğünü evin tüm eşyalarını yardımsiz kendimiz yapıcaz çünkü annesinin umrunda değiliz. Babasının zaten dünya umrunda değil

Sevgilinizin ailesiyle ortak harcama mı yapıyorsunuz? Maaşınızı onlara mı veriyorsunuz? Eğer bunlara verdiğiniz cevap evet ise haklısınız; değilse size ne???????
Sevgilimin ve ailesinin şuan parası ortaksa düğün zamanı da beraber yapsınlar madem yapılması gerekenleri. Normalde paramız ortak ama düğün zamanı ne haliniz varsa görün, bizim durumumuz yok. Bu mu doğru olan. Onlar yardımcı olmayacak her şeyi biz yapacağız. Kendi düğünüm ve evim için bu çabam. Ucu bana dokunmasa ne yaparlarsa yapsınlar fakat etkilenecek olan benim

5 senelik kocamin anasina babasina ne verdigine onlardan ne aldigina bukadar mudahil degilim
erkek arkadaşım yaziyorsunuz adamin anasina babasina verdigi paranin bile hesabini biliyorsunuz araba istiyor cunku gezecek tabiki gezecek erkek arkadasinjzin kesesi sizin keseniz degil suan ayni evde yiyip icip ayni suyun faturasini odemiyorsunuz bu konular sizi hic ilgilendirmez oyuzden insan gelininde kaynananinda hayirlisini versin bence herkese

Ya oğlumun bana aldığı fön makinesine laf edip karışan bir sevgilisi varsa ve bunu benim karşıma getirse ikisinide kovarım galiba.
Olay fon makinesi degil. Erkek arkadaşım onu da sen al dediğinde çıldırdı. 100 liralık şey için. Alacaksın dedi senin önüne bir kap yemek koymam, hiçbir şeyinle ilgilenmem, kendi kendine de evlenirsin dedi. Bir annenin 100 liralık fön makinesi için bunları demesi çok mu normal sizce

nişanlandiktan sonra yapin bu hesaplari henuz ortada fol yok yumurta yok
adam bugun ayriliyorum dese ayrisiniz once nisani yapin sonra hesap kitap yapmaya baslarsiniz

Bunların parası olsa, alınacak araba bizim düğünümüzü etkilemeyecek olsa karışmam. Ama etkiliyor. Biz 2 sene sonrasının planını yapmak zorundayız bize kimse yardım etmeyecek. Madem annesi, onun için para harcaması çok doğal, annesi neden oğlu evlenmek isterken yardımcı olmuyor? Hiç umrunda değil ne yaparsanız yapın benim önceliğim şuan siz değilsiniz modunda

Siz kendinizi niye enayi gibi hissediyorsunuz, ben o kısmı anlamadım.
Kadın sizden de mi para alıyor? Yok almıyorsa, oğlunun parasına ne çabuk ortak oldunuz da sizin paranız oldu.
Ailesiyle yaşıyorsa, bazı harcamalara ortak olması doğal. Yok ailesi tarafından sömürülüyorsa, bu da erkek arkadaşınızın sorunu, kendi bir çare bulmalı, sizlik bir durum yok. Ha, evlendikten sonra da böyle olacak diye endişeleniyorsanız, yol yakınken ayrılın.

Oglunuz varmi varsa ayni gelinde sizede nasip olsun gece sabahlara kadar uyumayip hasta olmasin diye yalvarip basin da bekleyen doguurup buyuten annesi kimki demi yazik kusasim geliyor bu zihniyete
O bir anne fakat düğün zamanı ne yaparsanız yapın diyor. Madem o anne ve çocuğu ona yardımcı olmak zorunda, erkek arkadaşım da onun evladı. Evlenirken yardımcı olması gerekmez mi? Ama olmayacak. Biz ne yapalım peki? Çalışıp kendimiz yapalım derdindeyiz ona da müsade etmiyor

Sevgiliniz şu an ailesiyle yaşıyor ve o evin bir bireyi olarak eve para vermek zorunda. Ne zaman evlenirseniz o zaman karışırsınız. Şimdi sizi ilgilendiren hiçbir şey yok. Ailesi de size düğün için yardım etmek zorunda değil. Yetişkin insanlarsınız, bir zahmet kimseden yardım beklemeden evlenin. Ayrıca daha evlenmediğiniz hatta nişanlı bile olmadığınız bir adamla paranız neden ortak?

artik devir farkli eskisi gibi degil kadinda erkekte calisiyor oyuzden kimse sizin dugununuzu yapmak zorunda degil ama suan erkek arkadasiniz onlarin evinde keseler bir bunun tepkisini tavrini siz degil erkek arkadasiniz vermeli eger sizin gibi dusunuyorsa araba falan alamam ben evlilik hazirligi yapiyorum demeli

Evet sömürüldügünü düşünüyorum, evet onun problemi. Her şeyi hiçe sayıp araba alırsa zaten bir şeyleri bitirmiş olacak. Ben ona istemediğimi belirttim gerisi ona kalmış. İster alır ister almaz. Ne bu acil bir ihtiyaç mı 20 senedir arabaları yok 2 sene daha bekleyemiyorlar mi? beklemesinler o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…