Sevgilimin ve annesinin araba sevdası

Valla sevgiline haksızlık etmek istemem ama dertsiz başına dert alıyor gibisin

Ben eve yapılan masrafları normal karşıladığım halde, ailesi tabiki yardım edecek dediğim halde neden sürekli 'ailesi tabi yardım edecek' temalı mesajlar geliyor anlamış değilim. Benim derdim bu değil.

Hepsini geçelim, evde olan biteni anlatıp anayı kötülemeye gayret eden birini siz niye uyarmıyorsunuz. Evin her detayını mahremini biliyorsun resmen. Çok aşırı değil mi sence. Kendi aralarında olan birşey. Düğün, nişan olunca o zaman maddi durumu konuşursunuz. Bence mantıklı olan bu.

Siz aslında kendinizce haklısınız. Ama bu kadar çok fedakarlık yapmayın yaranamazsınız. Yaşadığım, cevremde gördüğüm ve burda okudugum kadarıyla kendinizden ne kadar cok verirseniz o kadar cok değer gormuyosunuz malesef. Sizin dusunceniz evet güzel olabilir ama 2 yıl boyunca siz kafelerde sevmeye sevmeye cay içerken sevgiliniz parasını gereksiz denebilecek seylere harcadikca iciniz icinizi yiyecek sinirleneceksiniz belki de bu yüzden ondan uzaklasacaksınz.

Ben eve yapılan masrafları normal karşıladığım halde, ailesi tabiki yardım edecek dediğim halde neden sürekli 'ailesi tabi yardım edecek' temalı mesajlar geliyor anlamış değilim. Benim derdim bu değil.
Tamam ben sizi anladim dugun yapmak icin para biriksin istiyorsunuz ama bu kadar katisamazsiniz sizde bunu anlayin ve bence hic karismayin eger gercekten sizinle bian once yuva kurmak istiyorsa kendi dusunup yapsin bu sizin baskinizla olmasin. Bide soyle bisey var 4 senelik demissiniz tabi karismaya hakkim var demissiniz bi yorumda ama uzun ve ciddi iliskiler herzman olmuyor ben 8 senelik iliskimi sebepsiz bitirdim allah yazmadiysa olmaz o is sizde bence hayatiniza bakin okadar dusunmeyin taaa oralari cok hevesli gibi ileri odakli dusunup konustukca erkek kacacaktir birakin o dusunsun

Aslında o da çok tutumlu biri benim gibi. Biz hep plan yapar mutluluk duyardık, hayal kurardık. Şimdi ne oldu da bu araba mevzusu çıktı ortaya anlamış değilim.

Yok evliliğe hevesli taraf ben değilim. Kendisi seneye yazın evlenelim çok istiyor ben maddi manevi sebeplerden dolayı 2021e erteledim. Psikolojik ve maddi olarak hazır olalım evliliğe istiyorum. Bilinçsizce davranmıyorum. Her konuda plan yapar düşünürüm. Bu güne kadar da zararını görmedim. Tabiki evlenmeyebiliriz, garantisi yok. Fakat evlenmezsek de ben ona zarar vermiş olmuyorum ki. Para biriktirmiş oluyor

Ailesi tabi yardım edecek demişsiniz ama eve aldığı föne kadar yazmışsınız madem bu sizin için sorun değil neden belirtme ihtiyacı hissettiniz? Bence kendinizle çelişiyorsunuz. Kendinizi neden enayi gibi hissettiğinizi de anlamadım annesine siz mi para veriyorsunuz da sizden para sakladı? Araba evet masraf demek ve gelir düzeyi çok iyi değilken alınmamalı ama siz daha evli değilsiniz nişanlı değilsiniz sevgiliniz çalışan para kazanan bir birey kendi parasını ne şekilde harcadığı sizi ilgilendirmez. Çok fazla para meselesinde yüz göz olmuşsunuz. Bu kadar aile içi maddi durumları bilmenize gerek yok bence. Her şeyi size yetiştiren sevgilinizde hata

Olayın seninle hiç ilgisi yok. Diş kapının mandalisin şu pozisyonda. Sen niye enayi oluyorsun ki. Adamla annesi arasında mevzu. Senin de adamla hiç bir bağın yok yasal olarak. Allah göstermesin bugün ölse adam zaten nesi var nesi yok anasına kalacak. Ha evlenirsin, aile olursunuz o zaman ayrı.

Evleneceksiniz, vleneceginiz tarih belli, onca yıl birliktesiniz ve sen daha aileyle tanışmadın. eger dogruysa bu adam seninle evlenme niyetinde degil zaten.

Evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz, sözlü değilsiniz. Hatta belkş anne için dış kapının dış mandalısınız. Siz i ilgilendirmez diye düşünüyorum onların nereye ne harcama yaptığı

Ohoo 2021 e ne olur ne değişir. Siz şimdiden boyleyseniz

şu aşamada bukadar içlerine girmeyin, kimin neye ne harcadığının hesabını yapmayın.

Eğer endişeniz evlenirken paramız olmaz ve zorlanırız, aiesi rahat rahat alıp satarken ben borç içinde evlnemek istemem derseniz, haklısınız.

o zaman yapacağınız şu olmalı. 'hayatım günümüzde samanlık seyran olmuyor, maddi sorunlar ne yazık ki en büyük aşkları umutla çıkılmış evlilikleri bile perişan ediyor, ben borçla harçla krediyle asla evlenmem, evlenmeyi düşünüyorsan kenarda 30 bin-50 bin-200 bin (sizin hayat standardınız hangisine uygunsa) paran olsun, o zaman evlenebiliriz.' demek.

Şu an dış kapının dış mandalı bile değilsin. Annesine para verirken , fön makinesı alırken sana mı soracak. İsterse tüm maaşını verir sana ne. Hangi sıfatla müdahale ediyorsunuz ki. Araba da alır eşya da seni ilgilendiren bir durum yok. Sonra da annesi bizi kullanıyor diyorsun . Kuzum yoksa akşamdan mı kaldın

Pardon da size ne yahu daha ortada söz yok nişan yok sevgilisiniz ve o kişi neden size herşeyi anlatıyor annesine yaptığı ettiği şeyleri ya oğlu yani yapar el mi yani. Yok kredi kartını ödemiş yok fön makinesi aldırmış ama kenarında parası varmış kusura bakmayın ama annesinin herşeyini size anlatan adam da adam değil yanii annemin kenarında şu kadar parası varmış diye ki olabilir. Kadının da bir teminatı kötü gün parası olmasın mı yani. bir insan oğlundan birşey istemeyecekse kimden istesin ki? şimdiden hesap kitaba girmişsiniz. Hakkınız da yok sizin ailenize harcamalarınıza sevgiliniz karışabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…