- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.086
Doğru diyorsunuz belki de söylediğiniz gibiAslında sizi haklı bulmuştum şu mesaja kadar.
Niye çok yakın iki arkadaş şık mekanı seçsin de evlerini seçemesin.
Lüks mekan kısıtlayabilir ama ev kısıtlamaz bir etkilenme varsa evde baş başa daha iyi anlarlar.
Demek ki olmamış.
Neden sırf karşı cins yakın arkadaş diye şık mekan seçsinler koltuklara yayılmak varken.
Ee hala uzaktasınız.Biz aynı şehirde tanışmadık iki uzak şehir arası aramızda bir bağ kolay oluşmadı. Ki bu süreç içerisinde ben özel yazışmalarını okuduğumda gerçek arkadaş olduklarını hissettim. Uzak şehirde bir ilişkide 2 ayda bir görüştüğünüz kişiye hele de seviyorsanız bu şekilde net restler çekemiyorsunuz. Ki artık evlilik sürecindeyiz. Karısı olacağım hukuken bile böyledir eşler eşinin karşı cins istemediği kişiyle sık sık görüşürse boşanma sebebidir. Bu şekilde sorunlar yaşamamak için evlenmeden önce konuşulmalı bence. Ben şu an seviyorum ve farklı zor süreçler de var hayatımda. Bu nedenle istememek en doğal hakkım. Ben çocukluk arkadaşından ailesinden vazgeçsin demiyorum diyemem zaten. Ancak sebepleri olan şekilde görüşmesini istememeğim biri varsa açıklarım gerisini kendisi bilir
Buna da fazlasıyla katılıyorum çünkü bir tuhaflık var sevgilim zaten beni seçmiş düğün salonunu tutmuş bununla ilgili bir durum değil. Kızın kıskanç tavırları yanımdaki bazı halleri rahatsız ediyor. Evliliğimizde de gerekli olmadığını düşünüyorum.Sizi huzursuz eden bir his varsa o doğrudur. Hislerinize güvenin.
Yani çok sevmiş ve uzak ilişkinin özellikle de ayrı şehirlerde tanışmış bağ kurmaya çalışan bir insan olarak yeri geliyor fazlaca müdahil olunmayabiliyor hayatına. Bunu yaşamadan bende bilemezdim.Ee hala uzaktasınız.
İki ayda bir görüştüğünüz ilişkide net restler çekemiyorsunuz ama “özel” yazışmaları okuyabiliyorsunuz demek.
Ya da bir iki ayda görüştüğünüz ilişkide evliliğe karar verebiliyorsunuz ee artık verdiğinize göre gerçek düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz.
Baştan koysanız buraya gelmezdi çünkü.
Şimdi gelmiş ama geri de gidemez ya.
Ben sizi haklı bulamadım yine.
Baya planlı ilerleyen birisiniz.
İşiniz zor.
Mesafe yok ki bu kadar yakın bir arkadaşlık olmaz.Neden iki karşı cinsin gerçekten arkadaş olabileceğini kabul etmiyosunuz ?
Doğrusu falan. Falan filan derseniz de birleşik kelime olur, biri anlamlı biri anlamsız kelimeden oluşanfalan değil filan
Ne diyorsun yaDoğrusu falan. Falan filan derseniz de birleşik kelime olur, biri anlamlı biri anlamsız kelimeden oluşan
Arkadaş olabilir ama evde baş başa şarap içmeler,aynı oda da kalmalı baş başa tatil yapmalar falan pekte arkadaşça durmuyor burdan bakınca.Neden iki karşı cinsin gerçekten arkadaş olabileceğini kabul etmiyosunuz ?
Biz aynı şehirde tanışmadık iki uzak şehir arası aramızda bir bağ kolay oluşmadı. Ki bu süreç içerisinde ben özel yazışmalarını okuduğumda gerçek arkadaş olduklarını hissettim. Uzak şehirde bir ilişkide 2 ayda bir görüştüğünüz kişiye hele de seviyorsanız bu şekilde net restler çekemiyorsunuz. Ki artık evlilik sürecindeyiz. Karısı olacağım hukuken bile böyledir eşler eşinin karşı cins istemediği kişiyle sık sık görüşürse boşanma sebebidir. Şu an için ben kendimi ona bu durumu açıklayarak rahatsız olduğumu söylemedim. Önemli bir konu olduğu için görüşmeyi bekliyorum konuşmak için. Bu şekilde sorunlar yaşamamak için evlenmeden önce konuşulmalı bence. Ben şu an seviyorum ve farklı zor süreçler de var hayatımda. Bu nedenle istememek en doğal hakkım. Ben çocukluk arkadaşından ailesinden vazgeçsin demiyorum diyemem zaten tabii ki sosyal olacak bu kendisinden önce beni memnun eder . Her 2 eşin de arkadaşları olur haliyle bunu kısıtlayacak biri de değilim. Ancak sebepleri olan şekilde görüşmesini istememeğim biri varsa açıklarım gerisini kendisi bilir
Okuduğun okulda Türkçe dersin yoktu herhalde. Kelimeleri bilmediğin gibi anlama kısmı da aynıNe diyorsun ya
Böyle Bilal'e anlatır gibi açıklamanız çok hoşuma gitti zira başka türlü anlamazdım. Ayrıca rezil bir durummuş. Diğer mevzuyu öğrenmiştim (ghostlamak tabirini) diziden zaten, onlar da böyle açıklıyordu.
Arkadaşınız için de ne denir bilmiyorum ki. Yeni neslin bu konuda da güzel esprileri var aslında.
Hemen aklına kötü şeyler getirmesin, belki ölmüştür o adam.
Gibi mesela...
Teşekkür ederim.
“Kelimeleri bilmediğin gibi anlama kısmı da aynı” şimdi gel de bu cümleyi anla anlayabilirsen benim okulda Türkçe dersi yokmuş olanlar anlayıversin artık devrik cümle saçmalama FİLAN hallediverinOkuduğun okulda Türkçe dersin yoktu herhalde. Kelimeleri bilmediğin gibi anlama kısmı da aynı
Biri gerçekten seni minareden atsın e mi?“Kelimeleri bilmediğin gibi anlama kısmı da aynı” şimdi gel de bu cümleyi anla anlayabilirsen benim okulda Türkçe dersi yokmuş olanlar anlayıversin artık devrik cümle saçmalama FİLAN hallediverin
Yaş kaç hemşireBiri gerçekten seni minareden atsın e mi?