Bu ilişkide fayda var diyorBu ne demek ya bana nolur açıklayın, yeni jenerasyon tabirleri bilmiyorum. Daha geçen hafta bir dizide ghostlamak diye bir şey öğrendim :)))
Bunu da merak ettim.
Kimin hırslandığı burdan belli oluyor, minik tatlı şeker manipülasyonlarınızı sevgilinize saklayın, burda yemezler.Galiba kahinsinizayrıca görüş belirtirken kendi düşünceleriniz doğru olduğuna dair bu kadar hırslanmanıza gerek yok
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ben hayatında yokken yaşadığı şeyler ama evlilik sürecinde olduğum için o kızla artık görüşmesini istemiyorum ve yüzyüze de konu hakkında kendimi ifade etmediğim için neden ayrılığı düşüneyim ??
İktisat tabiri olan türden fayda mı? Yani faydalı bir insan mı?Bu ilişkide fayda var diyor
O da zaten bu durumun bizim ilişkimizden önce olduğunu şu an samimi olmadığını söylüyor ayda bir kez kahve içeceğim a. İle diye de bana haber veriyor. Ve sürekli arıyor beni. Yani sınır çizdiğini eskisi gibi samimi olmadığını söyledi ben daha az görüş dediğimde. Tabii ki açık açık ben o kişiyle görüşmeni istemiyorum düğünümüzde de istemiyorum diyeceğim.Bu bana fazla gelirdi. Tabi ki yakın kız arkadaşları olabilir ama baş başa evde şarap içmeler, günübirlik birlikte tatiller, sevgilinizle gideceğiniz tatile dahil olmalar, reglini dahi konuşması, sürekli selfie atması bana çok fazla gelirdi. Kız bir de sanki bunu size bile isteye duyurmaya çalışıyor gibi.
Zaten farklı şehirlerdeymişsiniz neden buluşmalarınıza o da dahil oluyor ki? Tatilde hem de. Höst yani bi dur!
Ayrıca aynı şeyi sen yapsan bir erkek arkadaşınla sevgilin sence kabul edebilir miydi? Bak bir kere dene. Erkek arkadaşım bana gelecek bir şeyler içeceğiz de tepkisini ölç.
Kötü anlamda bir faydadan bahsediyorİktisat tabiri olan türden fayda mı? Yani faydalı bir insan mı?
Ama kötülemiş gibi hissettim ben yazdığı şeylerden.
Günlük bir yerde kalınıyor, aynı odada yalnız yalnız başbaşa alkol alınıyor falan. Israr inat muhabbete devam ediliyor.Kocayı boşarım ne diyorsunuz.
Ya lütfen şu saçma sapan hırslarınızla şu sayfadan uzaklaşın. Yani benden ayrılabileceğini sanmıyorumu kalın puntoyla işaretleyip bu sayfada dolaşmanız özgüvensiz olduğunuzu , insanlar üstünden ego tatmini yapmaya çalışan biri olduğunuzu gösteriyor gidin şurda harcayacağınız dakikalara kişisel gelişimize fayda sağlayın ki şu duruma düşmeyinSebep ?
Kimin hırslandığı burdan belli oluyor, minik tatlı şeker manipülasyonlarınızı sevgilinize saklayın, burda yemezler.
Peki buna emin misiniz? Farklı şehirlerdeymişsiniz. Gerçekten güveniyor musunuz söylediklerine?O da zaten bu durumun bizim ilişkimizden önce olduğunu şu an samimi olmadığını söylüyor ayda bir kez kahve içeceğim a. İle diye de bana haber veriyor. Ve sürekli arıyor beni. Yani sınır çizdiğini eskisi gibi samimi olmadığını söyledi ben daha az görüş dediğimde. Tabii ki açık açık ben o kişiyle görüşmeni istemiyorum düğünümüzde de istemiyorum diyeceğim.
Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla.
İnsanlarin uzun yillar süren iyi karşı cins arkadaşları olabileceğini düşünüyorum. Ama bu mesajlar biraz şüpheli geldiTatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi.
Merhabalar herkesesevgilimle 2 yıldır tanışıyoruz farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. Tatilde biz sevgilimle samimi hallerimizden hoşnut olmadığını hissettim. Tatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi. Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Biz üç ay görüşmediğinizden çocukluk arkadaşının düğünü olduğunda önce onun yanında ol biz görüşürüz dedim. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Şu an aynı odada tatil yapmış olmaları, evine gidip şarap içmiş olmasını kabul edemiyorum. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını o tatilde şarap içmeye eve davet etmesi bana duyurduğunu söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor
Oo bu mesaj geldiğine göre ortalık karışmış yorumları okuyayımGercegi neden soylemiyorsun? Isin asli hepimiz evliligimizde mutsuzluktan geberiyoruz ve sizi kiskandik neden demiyorsun? Kimse kinadigini yasamadan olmeyecek
Asla inanmıyorum erkek ve kız knkaligina asla . Ateşle barut yan yana durmaz otele gitmeker şarap içmeler bu nasıl arkadaşlık anlamadım iki hem cinsin arkadaş olması için birinin eş cinsel olması lazm bence.Merhabalar herkesesevgilimle 2 yıldır tanışıyoruz farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. Tatilde biz sevgilimle samimi hallerimizden hoşnut olmadığını hissettim. Tatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi. Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Biz üç ay görüşmediğinizden çocukluk arkadaşının düğünü olduğunda önce onun yanında ol biz görüşürüz dedim. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Şu an aynı odada tatil yapmış olmaları, evine gidip şarap içmiş olmasını kabul edemiyorum. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını o tatilde şarap içmeye eve davet etmesi bana duyurduğunu söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor
Çok içerledi yazık ya, ben bi üzüldüm şimdi.Gercegi neden soylemiyorsun? Isin asli hepimiz evliligimizde mutsuzluktan geberiyoruz ve sizi kiskandik neden demiyorsun? Kimse kinadigini yasamadan olmeyecek
Bunlar evlenmez, böyle yaşarlar,hayatlarına giren insanları da kanser ederler. Ki şimdiden etmeye başlamış adam.Masum masum arkadasız diye yemesinler. Böyle arkadaş ayakları yapanlar en sonunda evleniyor. Ben mi arkadaşın mı desen arkadaşını secer. Bi bakmışsın nişanlanmışlar. Sende anlayışlı oldugunla kalırsın. Onunla görüşmemesini isteyince pis kıskanç olursun. Nabıcan bilmiom
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ben hayatında yokken yaşadığı şeyler ama evlilik sürecinde olduğum için o kızla artık görüşmesini istemiyorum ve yüzyüze de konu hakkında kendimi ifade etmediğim için neden ayrılığı düşüneyim ??
Sebep ?
Ya lütfen şu saçma sapan hırslarınızla şu sayfadan uzaklaşın. Yani benden ayrılabileceğini sanmıyorumu kalın puntoyla işaretleyip bu sayfada dolaşmanız özgüvensiz olduğunuzu , insanlar üstünden ego tatmini yapmaya çalışan biri olduğunuzu gösteriyor gidin şurda harcayacağınız dakikalara kişisel gelişimize fayda sağlayın ki şu duruma düşmeyin
Yani şöyle ki, bu kişiyle arkadaşsin ama flört halindesin. Örneklendirirsek; kahvaltıya gidiyorsun, beraber mutfakta kirita kirita yemek yapıyorsunuz gerçek çiftler gibi, cilvelesiyorsunuz, kahvaltı yaparken sohbet edip başlamak üzere olan ilişkinden falan bahsediyorsun, sonrası bulaşık yıkama, tezgaha çıkıp oynaşma, yatağa geçip çiftleşme ve sıkı sıkı sarılıp vedalaşma. Sonrasında normal arkadaşlığa devam .Bu ne demek ya bana nolur açıklayın, yeni jenerasyon tabirleri bilmiyorum. Daha geçen hafta bir dizide ghostlamak diye bir şey öğrendim :)))
Bunu da merak ettim.
Çünkü çok fazla bu tarz ilişkiye vakifim. Bir sürü benefit friend takılan insan tanıyorum. Aynen bu şekilde olunur. Taraflardan birinin hayatına yeni biri girince genelde gerçek arkadaş moduna geçilir. Çok yakın oldukları için ve o üçüncü kisi de ilişkiyi bilip yakın arkadaş gibi desteklediği için insanlar şüphelenmez, şüphelenene de "saçmalama, yaninda öpüşüyoruz,koklasiyoruz. Eger hisleri olsa duramaz " der, saf saf kendini kandirir.Hangi sebeple böyle düşündünüz hangi hareketi nedeniyle