Sevgilimin samimi kız kankası

Sebep ?

O da zaten bu durumun bizim ilişkimizden önce olduğunu şu an samimi olmadığını söylüyor ayda bir kez kahve içeceğim a. İle diye de bana haber veriyor. Ve sürekli arıyor beni. Yani sınır çizdiğini eskisi gibi samimi olmadığını söyledi ben daha az görüş dediğimde. Tabii ki açık açık ben o kişiyle görüşmeni istemiyorum düğünümüzde de istemiyorum diyeceğim.

Ya lütfen şu saçma sapan hırslarınızla şu sayfadan uzaklaşın. Yani benden ayrılabileceğini sanmıyorumu kalın puntoyla işaretleyip bu sayfada dolaşmanız özgüvensiz olduğunuzu , insanlar üstünden ego tatmini yapmaya çalışan biri olduğunuzu gösteriyor gidin şurda harcayacağınız dakikalara kişisel gelişimize fayda sağlayın ki şu duruma düşmeyin

Sevgiliniz ve onun kız arkadaşı pek arkadaş canlisiymis masalah. Dostum yakın arkadaşım olan erkkler var kimseyle evde şarap içmedim , reglimi söylemedim , tatile gitmedim . Bu ilişki yaşıyorsan veya takiliyorsan (anlarsıniz ya ) yapılacak etkinliklerdir. Bu ilişki karşılıklı bir çıkar ilişkisi anlayın ya fb işte

Peki buna emin misiniz? Farklı şehirlerdeymişsiniz. Gerçekten güveniyor musunuz söylediklerine?
Bilmiyorum bana sevgiliniz ve arkadaşı çokta güven vermedi anlattığınız kadarıyla. Evet bir arkadaşlıkları var ama sanki bunun ötesi de varmış gibi geldi. Bu nedenle de ben bu adama güvenmez yoluma devam edemezdim. Aklımda hep bir şüphe kalırdı.

Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla.

Tatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi.
İnsanlarin uzun yillar süren iyi karşı cins arkadaşları olabileceğini düşünüyorum. Ama bu mesajlar biraz şüpheli geldi

Ben sana hikayenin devamını anlatayım. Senden en ufak birşey de onunla biseyler yaşayacak. Günah almiyim belkide aralarında var bile. Hiç ama hiç normal değil. Benimde vardı yakın arkadaşlarım. Ama bu derecesi asla olmaz ve normal değil. Ucunuz evli mutlu yaşarsınız artık
Bu hikaye çok tanıdık..

Masum masum arkadasız diye yemesinler. Böyle arkadaş ayakları yapanlar en sonunda evleniyor. Ben mi arkadaşın mı desen arkadaşını secer. Bi bakmışsın nişanlanmışlar. Sende anlayışlı oldugunla kalırsın. Onunla görüşmemesini isteyince pis kıskanç olursun. Nabıcan bilmiom

Asla inanmıyorum erkek ve kız knkaligina asla . Ateşle barut yan yana durmaz otele gitmeker şarap içmeler bu nasıl arkadaşlık anlamadım iki hem cinsin arkadaş olması için birinin eş cinsel olması lazm bence.

Bunlar evlenmez, böyle yaşarlar,hayatlarına giren insanları da kanser ederler. Ki şimdiden etmeye başlamış adam.

Önceki mesajınızda "sizi kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyordunuz. Şimdi de "sizden ayrılabileceğini sanmıyorsunuz. Neden sizden ayrılabileceğini sanmıyorsunuz ? diye sorayım o zaman.

Cevap vermekten kaçındığınız, ilk yorumumu da tekrarlayayım.

Erkek arkadaşınız mı 37 yaşında ? Siz profilinizde yazdığı gibi 32 yaşında mısınız ?

Siz İzmir, adam İstanbul'da yaşarken; 2 yıl içerisinde birbirinizle yüz yüze ne kadar görüştünüz ?

Anlattıklarınıza bakarak, ben ortada sağlıklı bir ilişki olmadığını düşünüyorum. İlla ki evleneceğim diyorsanız da , sonrasında ne yaşanırsa yaşansın "bile bile lades" dediğinizi unutmayın.

Bu ne demek ya bana nolur açıklayın, yeni jenerasyon tabirleri bilmiyorum. Daha geçen hafta bir dizide ghostlamak diye bir şey öğrendim :)))
Bunu da merak ettim.
Yani şöyle ki, bu kişiyle arkadaşsin ama flört halindesin. Örneklendirirsek; kahvaltıya gidiyorsun, beraber mutfakta kirita kirita yemek yapıyorsunuz gerçek çiftler gibi, cilvelesiyorsunuz, kahvaltı yaparken sohbet edip başlamak üzere olan ilişkinden falan bahsediyorsun, sonrası bulaşık yıkama, tezgaha çıkıp oynaşma, yatağa geçip çiftleşme ve sıkı sıkı sarılıp vedalaşma. Sonrasında normal arkadaşlığa devam .
Ghosting de günümüzde çok yaygın olan bir şey. İsmiyle müsemma hayaletlemek oluyor. Yani biriyle tanıştın, her şey çok güzel, gerçek sevgililer gibisiniz. 'haftaya şuraya gideriz,' planları yapiyorsunuz. Sonra eve geliyorsun adamdan hiç ses yok . 'Acaba kaza mi geçirdi' diye endişeleniyorsun, arıyorsun meşgule düşüyor. Yazmak için telefonu eline alıyorsun,engel yemişsin. Sosyal medyadan da çıkarılmışsin. Eğer ortak arkadaşı olmayan bir ciftseniz ya da çalıştığı yeri bilmiyorsanız artık bu olay senin için tamamen bir bilinmez olacak ve dün olanlar yaptığın kişi artık ulaşılmaz bir hayalet olacak.
Benim bir arkadasimin sevgilisi şehir dışından gelecekti, sabah ulasilamadi. Arkadaşım otogara gitti kaza mı olmuş öğrenmek için ama yok, daha da haber alınamadi adamdan. Tabii o zaman ghosting falan ismi bilinmiyordu,yaygın degildi. Hala daha acaba başına bir şey mi geldi diye düşünüyoruz.

Hangi sebeple böyle düşündünüz hangi hareketi nedeniyle
Çünkü çok fazla bu tarz ilişkiye vakifim. Bir sürü benefit friend takılan insan tanıyorum. Aynen bu şekilde olunur. Taraflardan birinin hayatına yeni biri girince genelde gerçek arkadaş moduna geçilir. Çok yakın oldukları için ve o üçüncü kisi de ilişkiyi bilip yakın arkadaş gibi desteklediği için insanlar şüphelenmez, şüphelenene de "saçmalama, yaninda öpüşüyoruz,koklasiyoruz. Eger hisleri olsa duramaz " der, saf saf kendini kandirir.
Bunların hali tavrı aynen bu sekil. Hatta bence sizin gözünüze sokulacak kadar yakınınizda ki laf edemeyin, 'oyle bir şey olsa hiç gelir mi tatile' falan desin.
Yoksa kim kime adet gününden bahseder, siz bahsediyor musunuz seviştiğiniz erkek dışında herhangi bir erkeğe adet döngünüzden? Ya da neden şarabı evde icsinler? Ya da neden beraber başbaşa oda tutsunlar ve bunu size açık açık söylemesinler?
Neresinden baksan ofsayt hareketler. Ama en kötüsü de asla kanitlayamazsin çünkü ne olursa evin içinde olmuş ve bitmiş olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…