Sevgilimin samimi kız kankası

karşı cins iki arkadaşın istanbul gibi şık mekanların olduğu bir şehirde şarap içmeleri yerine kızın evinde şarap içmeleri çok mantıklı gelmiyor. Yoksa arkadaş olmasında sorun yok.
Çok erkek kankam var ama sevgilisi varken, şarap içelim evime gel demem.

Yüzyüze olduğumuzda görüşmesini de düğünümüze gelmesini de istemediğimi sebepleriyle söyleyeceğim

Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.

Erkek arkadaşınız mı 37 yaşında ? Siz profilinizde yazdığı gibi 32 yaşında mısınız ?

Siz İzmir, adam İstanbul'da yaşarken; 2 yıl içerisinde birbirinizle yüz yüze ne kadar görüştünüz ?

Anlattıklarınıza bakarak, ben ortada sağlıklı bir ilişki olmadığını düşünüyorum. İlla ki evleneceğim diyorsanız da , sonrasında ne yaşanırsa yaşansın "bile bile lades" dediğinizi unutmayın.

Sevgilinizin kız kankası ile yaşadığı şeyler belki hoş görülebilir ama o kızın bunlara sizin kulağınıza kar suyu kaçırmak için bilhassa değinmesi bana pek iyi niyetli gelmedi.
Bazen kadınlar bir erkek için flört-ilişki düşünmezler ama onun ilişkilerini bulandırmaktan garip bir haz duyarlar. Bunu hiçbir mantıkla açıklayamıyorum ama başıma çok geldi.
Bir sürü erkek arkadaşım oldu. Bana abla diyen de oldu, adımı diyen de. Hepsi de hâlâ arkadaşım. Yirmi yirmi beş senedir tanıdığım dostlarım var. Hepsinin ailesini, kardeşlerini, eşlerini, çocuklarını tanırım. Eğlenmeye de gittim, meyhaneye de, tatillere de, maç da izledim, terk edilme hikayelerini de dinledim, evlenme teklifi sürprizleri için fikir de verdim, geyik muhabbeti yapıp güldüm eğlendim, düğünlerine gittim, nikah şahitleri oldum, ailelerini hastanede ziyaret ettim, çocukları oldu, altın hediye ettim, babamın cenazesinde onlarla beraber ağladım, düğünümde beraber oynadım. Bunları kızlı erkekli grupla birlikte yaptım çoğu kez. Ama hiçbirine regl takvimimden bahsetmedim. Hiçbiri ile başbaşa sosyal medya fotoğrafı paylaşmadım, hiçbiri ile evimde başbaşa şarap içmedim, kimseye anlık ne yaptığımı mesajla bildirmedim.
Kimseyle sevgilisi geldiğinde buluşmalarında yer almadım, hiçbir kadını huzursuz etmedim.
Zaten çoğu evlendi ve o kadınların hepsiyle de zamanla arkadaş oldum. Hatta erkek arkadaşımdan daha samimi oldum bazılarının eşleri ile. Sonuçta kadınlarla daha kolay diyalog kuruluyor.
Eşimin de arkadaşları vardı kadınlardan oluşan. Onlar da gayet insandı. Kankalık nedir yahu? Dostluk, arkadaşlık güzeldir ama bu kankalık denen şey, bir ilişkinin en laçka hali bence.
Ben bu kız kankayı pek samimi bulmadım ama sevgiliniz de bu kadınsal rahatsızlığı algılamaz. Size de çok hak vermeyebilir.
Yine de ben sizin rahatsızlığınızı anlıyorum.
Suyu bulandıracak insanları anlamıyorum.
Sonradan gelen insana "dünkü" muamelesi gibi. Sen yokken biz vardık tavrı. Olabilir ama senin ilişkin sınırlı. Sen arkadaşısın, ben sevgilisi. Bu kadar basit.
Bu kanka konumundaki kadınların da durması gereken yeri bilmesi lazım. Sanki memlekette daha elzem bir sorun kalmamış gibi, var gücüyle kendi varlığını ispat etme çabası çok saçma.
Her buluşmada olması çok saçma.
Bunları sevgilinize izah ederken tavrınız çok önemli. Haklıyken bir anda kıskanç ve geçimsiz biri olarak algılanmanız da mümkün.
İnsanlar sınırlarını bilmeli bence.
Bunlar benim fikirlerim, bir çok insana geri kafalılık gibi de gelebilir ama tecrübe ile sabit. Sınırlar güzeldir. Dostlukta da gereklidir, her ilişkide gereklidir.

Aslında ben zamanla bağını koparır diye düşünmüştüm
benimle ilişkisinden önce bir yerde kalmışlar ve şarap içme olayı da aynı şekilde benden önce. Yanlış ifade ettim galiba. Ben şu an eskiden bile olsa öyle bir geçmişin olmasından rahatsızım

Çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama hiçbirine regl oldum deyip evime şarap içmeye çağırmam, tabii ki arkadaş olunur ama biraz mesafe her ilişkiye şart.
hocam şaraba çağırılır ya ben bunda hiç kötü niyet almadım ne bileyim kendi erkek arkadaşlarıma bakıyorum yakın olunca sanki bana cinsiyetsiz gibi geliyorlar.
şarap içip sabahladigimda çok olmuştur.

İki ucu b.klu değnek. Böyle bir ilişki gerçekten arkadaş da olabilir f.body de. Birlikte tatil yapmaları, şarap, sizi kıskanması, sadece 4 yıllık bir arkadaşlık için biraz fazla sanki.

Liseyi yatılı okulda okudum ve oradaki arkadaşlarım benim için çok çok kıymetlidir cinsiyetten bağımsız. Çok sık görüştüğüm erkek arkadaşlarım da var liseden. Bizler tanışalı 20 yıl oldu neredeyse, birlikte büyüdük. Belli bir yaştan sonra böyle kardeşçe bir samimiyet oluşabilir mi emin değilim. Hemcinslerimizle bile samimiyet kurmak zorlaşıyor.
Baş başa kızın evinde içmeler filan biraz fazla bana göre.

Yaslar kucuk degil size uymuyorsa ayrilmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz? Nikahli kocaniz degil, cocuklarinizin babasi degil bu korku ve anlayis neden?
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ben hayatında yokken yaşadığı şeyler ama evlilik sürecinde olduğum için o kızla artık görüşmesini istemiyorum ve yüzyüze de konu hakkında kendimi ifade etmediğim için neden ayrılığı düşüneyim ??

Tabi canim neden ayriligi dusuneceksiniz dimi. Anlattiginiz seyler size gore cok normal ve sizde normal karsilamissiniz ki konu acmissiniz. Erkek arkadasim beni cok anlayisli buluyor diye de eklemissiniz. Hayat sizin mutluluklar.

İlle evlenip kendimi yakacağım diyorsunuz. Bu da bir tercih. Yapın tabi.

İlle evlenip kendimi yakacağım diyorsunuz. Bu da bir tercih. Yapın tabi.
Evlilik boyutuna gelmiş ailelerin tanıştığı bir ilişkiyi kendimi ifade etmeden neden bitireyim. Ki bilmiyorum bile somut şekilde aralarında belki hiçbir şey olmadı tamamen dostlar? İhtimal üzerinden mi ayrılayım Siz bu şekilde yaparsınız hayatınızda

Günlük bir yerde kalınıyor, aynı odada yalnız yalnız başbaşa alkol alınıyor falan. Israr inat muhabbete devam ediliyor.Kocayı boşarım ne diyorsunuz.

Bu adamla hiç nişanlanip başınızı yakmayın derim öncelikle. Kadın ve erkekerin karşı cinsten dostu arkadaşı olur bu normaldir ama bu şekilde değil. Bi işte anormal olan çok fazla şey var. Nişanlıniz ve o kız bence birbirlerinden hoşlanıyorlar ya da fuckbuddy olarak takılıyorlar üzgünüm. Bence bu saçma 3lu ilişki içine sokmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…