- 25 Mart 2022
- 897
- 801
Çok erkek kankam var ama sevgilisi varken, şarap içelim evime gel demem.karşı cins iki arkadaşın istanbul gibi şık mekanların olduğu bir şehirde şarap içmeleri yerine kızın evinde şarap içmeleri çok mantıklı gelmiyor. Yoksa arkadaş olmasında sorun yok.
Yüzyüze olduğumuzda görüşmesini de düğünümüze gelmesini de istemediğimi sebepleriyle söyleyeceğim1. Kızın, erkek arkadaşınızla sevgili olabileceklerine dair ümidi var.
2. Kız sizi kankasıyla paylaşmak istemiyor.
Ya kızla mesafesini koyar ya da ben ayrılırdım. Bu sizle balayına da gelir yarın öbür gün.ş
Merhabalar herkesesevgilimle 2 yıldır tanışıyoruz farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. Tatilde biz sevgilimle samimi hallerimizden hoşnut olmadığını hissettim. Tatilde sevgilime bana gelirsin şarap içeriz dedi daha sonra bir ara ya biz o tatili oda kahvaltı mı yapmıştık dedi. Başbaşa bir günlük bir yerde kalmışlar anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Biz üç ay görüşmediğinizden çocukluk arkadaşının düğünü olduğunda önce onun yanında ol biz görüşürüz dedim. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Şu an aynı odada tatil yapmış olmaları, evine gidip şarap içmiş olmasını kabul edemiyorum. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını o tatilde şarap içmeye eve davet etmesi bana duyurduğunu söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor
Yaşlar kaç?
Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.
ben şu an görüştüğümüzde kızın benim yanımda birlikte oda kahvaltı bir yere gitmiş olmalarını duyurmasının, benim yanımda evine şarap için davet etmesinin iyi niyetli olmadığını söyleyeceğim. Ayrıca kız arkadaşlarını ayarlamasının da. Reglini paylaşmasının da beni aşırı rahatsız ettiğini, düğünümde de istemediğimi, görüşmesini bu sebeplerle istemediğimi söyleyeceğim
Aslında ben zamanla bağını koparır diye düşünmüştümBu bir sorun bu bence. Keşke nişan kararından önce netleştirseydiniz. Aralarında bir şey yoksa bile bir şey vardırbenden de Türkçeye bir darbe. Üstelik 4 yıllık arkadaştan kanka olmaz. Öyle kardeş ayağı falan hiç samimi gelmiyor.
benimle ilişkisinden önce bir yerde kalmışlar ve şarap içme olayı da aynı şekilde benden önce. Yanlış ifade ettim galiba. Ben şu an eskiden bile olsa öyle bir geçmişin olmasından rahatsızımSizin bu yakınlıkta erkek arkadaşınız olsa sevgiliniz ne düşünür? Cidden aynı odada kalıp, evine gidip birseyler içmesinizi "anlayışla" karşılar mı? Sizin bir erkek arkadaşınızla tatile gidebilir miydiniz birlikte?
İçinize sinmeyen şeyleri anlayışlı gözükmek için görmezden gelmeye çalışmayın.
Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.
Öncelikle açık açık konuşacağım istemediğimi. Beni yok sayarsa kendisi bilir tabii kiYaslar kucuk degil size uymuyorsa ayrilmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz? Nikahli kocaniz degil, cocuklarinizin babasi degil bu anlayis neden?
hocam şaraba çağırılır ya ben bunda hiç kötü niyet almadım ne bileyim kendi erkek arkadaşlarıma bakıyorum yakın olunca sanki bana cinsiyetsiz gibi geliyorlar.Çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama hiçbirine regl oldum deyip evime şarap içmeye çağırmam, tabii ki arkadaş olunur ama biraz mesafe her ilişkiye şart.
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ben hayatında yokken yaşadığı şeyler ama evlilik sürecinde olduğum için o kızla artık görüşmesini istemiyorum ve yüzyüze de konu hakkında kendimi ifade etmediğim için neden ayrılığı düşüneyim ??Yaslar kucuk degil size uymuyorsa ayrilmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz? Nikahli kocaniz degil, cocuklarinizin babasi degil bu korku ve anlayis neden?
Beni kaybetmeyi göze alabileceğini düşünmüyorum ben hayatında yokken yaşadığı şeyler ama evlilik sürecinde olduğum için o kızla artık görüşmesini istemiyorum ve yüzyüze de konu hakkında kendimi ifade etmediğim için neden ayrılığı düşüneyim ??
İlle evlenip kendimi yakacağım diyorsunuz. Bu da bir tercih. Yapın tabi.ben şu an görüştüğümüzde kızın benim yanımda birlikte oda kahvaltı bir yere gitmiş olmalarını duyurmasının, benim yanımda evine şarap için davet etmesinin iyi niyetli olmadığını söyleyeceğim. Ayrıca kız arkadaşlarını ayarlamasının da. Reglini paylaşmasının da beni aşırı rahatsız ettiğini, düğünümde de istemediğimi, görüşmesini bu sebeplerle istemediğimi söyleyeceğim
Evlilik boyutuna gelmiş ailelerin tanıştığı bir ilişkiyi kendimi ifade etmeden neden bitireyim. Ki bilmiyorum bile somut şekilde aralarında belki hiçbir şey olmadı tamamen dostlar? İhtimal üzerinden mi ayrılayımİlle evlenip kendimi yakacağım diyorsunuz. Bu da bir tercih. Yapın tabi.
Buna ayrıca gülmek istedim ahahhahahhahahahaahhaahhahahahBen de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını o tatilde şarap içmeye eve davet etmesi bana duyurduğunu söylediğimde
Günlük bir yerde kalınıyor, aynı odada yalnız yalnız başbaşa alkol alınıyor falan. Israr inat muhabbete devam ediliyor.Kocayı boşarım ne diyorsunuz.Evlilik boyutuna gelmiş ailelerin tanıştığı bir ilişkiyi kendimi ifade etmeden neden bitireyim. Ki bilmiyorum bile somut şekilde aralarında belki hiçbir şey olmadı tamamen dostlar? İhtimal üzerinden mi ayrılayımSiz bu şekilde yaparsınız hayatınızda