Beni çok anlayışlı buluyor.
karşı cins iki arkadaşın istanbul gibi şık mekanların olduğu bir şehirde şarap içmeleri yerine kızın evinde şarap içmeleri çok mantıklı gelmiyor. Yoksa arkadaş olmasında sorun yok.Neden iki karşı cinsin gerçekten arkadaş olabileceğini kabul etmiyosunuz ?
37Yaşlar kaç?
Çok teşekkür ederim Türkçeme katkı sağlamanız için görüş talep etmiştim zatenO benim kardeşim ayaklarını asla samimi bulmuyorum. Bir taraf için öyle diyelim hadi diğer tarafın hissiyatı olabilir.
Kaldı ki 3. bir kişinin kadın veya erkek bu kadar ilişkinizin içinde olması gereksiz. Görüşecekse eve davet etsin hepiniz oradayken, herkesin içi rahat etsin.
Bir de felan değil falan.
Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.Sizi rahatsız eden bir his varsa ortada nişan için erken değil mi?
Çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama hiçbirine regl oldum deyip evime şarap içmeye çağırmam, tabii ki arkadaş olunur ama biraz mesafe her ilişkiye şart.Neden iki karşı cinsin gerçekten arkadaş olabileceğini kabul etmiyosunuz ?
Ayrılmanız yönünde değildi zaten söylediğim.Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.
falan değil filanO benim kardeşim ayaklarını asla samimi bulmuyorum. Bir taraf için öyle diyelim hadi diğer tarafın hissiyatı olabilir.
Kaldı ki 3. bir kişinin kadın veya erkek bu kadar ilişkinizin içinde olması gereksiz. Görüşecekse eve davet etsin hepiniz oradayken, herkesin içi rahat etsin.
Bir de felan değil falan.
Zaten birlikte kaldıkları evinde şarap içme olayının benimle ciddi ilişkisi yokken olduğunu söylüyor. Ama geçmiş zaman da olsa bunlar yaşanmış ben tahammül edemiyorum.Benimde gerçekten arkadaş olabildiğim bir erkek arkadaşım vardı. Bizde Antalya'da gezmedik yer bırakmıyorduk, kamp falan yapıyoruz asla bir yanlışını, bakışını hiç görmedim zaten öyle olsa arkadaş olamıyorsun maalesef. Gel gör ki sevgili olduğu kızlarla 1 haftadan fazla uzun sürmüyordu ilişkisi kimi fotoğraflarımızı kaldırmasını istemiş kimi konuşmamızı kıskanmış. Bende ona diyordum ki tamam biz arkadaş sadece ama fotoğrafları kaldırıver sevgilin sonuçta fotoğraf için kırmaya değmez. Buluşmaları da sevgilin varken yaparız gerekirse asla bu konuda ne darılır ne de kırılırım ama benim yüzümden tartışıp ayrılıyormuşsun hissiyatı kötü hissettiriyor derdim. Oda hayır kabul edecekler yapacak bi şey yok derdi. Ben arkadaş olunmasına karşı değilim erkek arkadaşımında kendi çevresi olacak elbet ama abartıya kaçmadan '' nasılsa sorun etmiyor '' düşüncesiyle aşırı rahat olmadan arkadaş olunmalı. Benim memleketime hala üniversiteden erkek arkadaşlarım gelip geçerken ziyarete gelirler mutlaka buluşuruz sevgilisi var hepsinin ben onları bilirim onlar beni. Ama öyle eskiden olduğu gibi aynı çadırda kamp yapıp o bar benim bu bar senin olmuyor tabiKi bu olacaksa sevgilisi ile birlikte olsun isterim. Bence nişan evlilikte acele etmeyin derim biraz zamana bırakın :)