Sevgilimin samimi kız kankası

starting

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
36
41
34
Merhabalar herkese sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben İzmir o istanbul. İlk ilişkimiz başladığında a. Benim çok yakın bir arkadaşım sana şeffaf olacağım buluşacağız felan diye bahsetmişti. Ben tabii ki de sorun yapmadım. Daha sonra biz sevgilimle ayrıldık. Bir süre görüşmedik. Bir süre sonra yeniden haberleştik. Ben İstanbul’a gittiğimde görüştüm bana a. Da gelecek senin için sorun olur mu dedi hayır gelsin dedim ve kız kankası da geldi oturduk. Beni çok sevdiğini felan söyledi kankası. Bizim ama ortada ilişkimiz yok flört gibi bir haldeyiz. Sonra tatil planı yapalım dedik ( saçma olduğunu biliyorum ) üçümüz Antalya’ya gittik. Halbuki kız beni ilk gördüğünde çok güzel olduğumu kadınları kıskanmanın huyu olmadığını söyledi. anladığım kadarıyla. Detayını sormadım tabii o zaman. Flört gibi bir haldeydik. Askıda bir ilişki gibi. Kız buna yakın kız arkadaşını da ayarlamaya çalıştığı zaman olmuş. Sevgilimle buluştuğumuzda hadi a. Yı da çağıralım dedik yolda gelirken bile erkek arkadaşıma selfiesini atıyor. Regl oldum felan diye bir yazışmasına denk geldim. Erkek arkadaşım benimle 2 yıldır tanışıyor kızla maksimum dört yıl felan. Arkadaşları tanıştırmış bunları. Bir ara istersen görüşmem dedi ben konu dahi açmadan. Sonrasında sen a.yla görüşme mi diyorsun sosyalliğimi almaya çalışıyorsun dedi bu arada beş ay sonra nişanımız var. Ben de daha da az görüş dedim. diğer arkadaşları için ne kadar özverili olduğumu biliyor. Beni çok anlayışlı buluyor. Ki öyleyim. Ben de kendisine o kızın iyi niyetli olmadığını söylediğimde. O benim kardeşim evet evine de gittim ama seninle bu ciddiyetten önceydi aramızda hiçbir etkileşim olmadı felan dedi. Ama ben o kişiyi düğünümde de istemiyorum. Görüşmesini de. Açık net şekilde konuşacağım. Kafamı çok kurcalıyor

Son düzenleme:
O benim kardeşim ayaklarını asla samimi bulmuyorum. Bir taraf için öyle diyelim hadi diğer tarafın hissiyatı olabilir.

Kaldı ki 3. bir kişinin kadın veya erkek bu kadar ilişkinizin içinde olması gereksiz. Görüşecekse eve davet etsin hepiniz oradayken, herkesin içi rahat etsin.

Bir de felan değil falan.

Çok teşekkür ederim Türkçeme katkı sağlamanız için görüş talep etmiştim zaten

Neden iki karşı cinsin gerçekten arkadaş olabileceğini kabul etmiyosunuz ?
Çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama hiçbirine regl oldum deyip evime şarap içmeye çağırmam, tabii ki arkadaş olunur ama biraz mesafe her ilişkiye şart.

Sizin bu yakınlıkta erkek arkadaşınız olsa sevgiliniz ne düşünür? Cidden aynı odada kalıp, evine gidip birseyler içmesinizi "anlayışla" karşılar mı? Sizin bir erkek arkadaşınızla tatile gidebilir miydiniz birlikte?
İçinize sinmeyen şeyleri anlayışlı gözükmek için görmezden gelmeye çalışmayın.

Bunun haricinde bir sorun yok ilişkimizde. Bu konunun da beni bu kadar rahatsız ettiğini bilmiyor. Amacım ayrılmak değil sorunu çözmek.
Ayrılmanız yönünde değildi zaten söylediğim.
Benim erkek arkadaşımın da yakın kız arkadaşları var. Benim için sorun değil, ama herhangi biri gelip "regl oldum" gibi bir mesaj yazsa bu ne hudutsuzluk diyerek gerilirdim muhtemelen.

falan değil filan

Benimde gerçekten arkadaş olabildiğim bir erkek arkadaşım vardı. Bizde Antalya'da gezmedik yer bırakmıyorduk, kamp falan yapıyoruz asla bir yanlışını, bakışını hiç görmedim zaten öyle olsa arkadaş olamıyorsun maalesef. Gel gör ki sevgili olduğu kızlarla 1 haftadan fazla uzun sürmüyordu ilişkisi kimi fotoğraflarımızı kaldırmasını istemiş kimi konuşmamızı kıskanmış. Bende ona diyordum ki tamam biz arkadaş sadece ama fotoğrafları kaldırıver sevgilin sonuçta fotoğraf için kırmaya değmez. Buluşmaları da sevgilin varken yaparız gerekirse asla bu konuda ne darılır ne de kırılırım ama benim yüzümden tartışıp ayrılıyormuşsun hissiyatı kötü hissettiriyor derdim. Oda hayır kabul edecekler yapacak bi şey yok derdi. Ben arkadaş olunmasına karşı değilim erkek arkadaşımında kendi çevresi olacak elbet ama abartıya kaçmadan '' nasılsa sorun etmiyor '' düşüncesiyle aşırı rahat olmadan arkadaş olunmalı. Benim memleketime hala üniversiteden erkek arkadaşlarım gelip geçerken ziyarete gelirler mutlaka buluşuruz sevgilisi var hepsinin ben onları bilirim onlar beni. Ama öyle eskiden olduğu gibi aynı çadırda kamp yapıp o bar benim bu bar senin olmuyor tabi Ki bu olacaksa sevgilisi ile birlikte olsun isterim. Bence nişan evlilikte acele etmeyin derim biraz zamana bırakın :)

ben şu an görüştüğümüzde kızın benim yanımda birlikte oda kahvaltı bir yere gitmiş olmalarını duyurmasının, benim yanımda evine şarap için davet etmesinin iyi niyetli olmadığını söyleyeceğim. Ayrıca kız arkadaşlarını ayarlamasının da. Reglini paylaşmasının da beni aşırı rahatsız ettiğini, düğünümde de istemediğimi, görüşmesini bu sebeplerle istemediğimi söyleyeceğim

Çok benzer bir şey yaşadım bundan 8 sene önce. Eşimin bir arkadaşından çok rahatsız olmuştum, iş o raddeye gelince de resti çekmiştim ya o ya ben diye. Benim içim neden huzursuz olsun ki? O kişiden başka kimseden rahatsız olmadım yıllardır, istediği arkadaşıyla çıkar yer içer gezer hic sorun etmem. O kişi hakkında haklı olduğumu biliyorum, inkar etse de eşim de biliyordu, ona rağmen başlarda baya inat etti ama hayatımızda o kadın varken asla devam etmezdim.

Zaten birlikte kaldıkları evinde şarap içme olayının benimle ciddi ilişkisi yokken olduğunu söylüyor. Ama geçmiş zaman da olsa bunlar yaşanmış ben tahammül edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…