sevgilimin saçmaliklari ben mi abartiyorum??

Kaşlarını da boyamış mi :) kumral da olsa sarıya boyamak bence yakışmaz ne kadar uğraşirsan ugras en guzel halin default halin oluyo bence. Balyaj tamam güneşte de açılmış olabilir havasi veriyorsa şayet yoksa boyandigi belli olan bir saç benim gicigima gidiyor. Özüne dönüp dogalligi savunabilirsin ama ona yakışmış derse de vurursun kafasina :)

Birincisi : hayatimiza aldigimiz kisiler nasil bir sifat yuklersek yukleyelim ne kadar yogun hisler beslesersek besleyelim kendi hayatimiza ve kendimize cizdiklerimizi baskasi icin silmemeliyiz.
Evet o kiziyor diye arkadaslarinizdan irtibati kesmeniz buyuk hata olmus ve bu hata herkese karsi. Kendinize karsi, arkadaslariniza, sevgilinize. Su var ki sevgiliniz istiyor diye sosyal iliskilerinizi degistirmek son derece mantiksiz. Hatta sevgilinizin bunu istemesi de saygisizliga giriyor. Sizin bir erkek arkadasiniz olabilir ve siz sevgiliniz de dahil kimseye yalnizca erkek arkadasiniz oldugunu kanitlamak zorunda degilsiniz. Siz kendinizi en basta tanittiniz zaten. İliskilerinizi siz isterseniz bitirin, sevgilinizin istememesiyle bitirmek ayni zamanda sevgilinize "kendimden senin icin cok kolay odun veririm" algisini yaratacaktir ve bu algi yaratilmamalidir hicbir zaman. Yani baskalariyla olan iliskilerinizi sevgiliniz icin bitirmeyin. Sevgilinizin sizin yaninizda hep olacagindan nasil tamamen emin olabiliyorsunuz ki hem? Ve sosyal iliskilerde basarili ve mutlu olmak icin her sey de oldugu gibi denge olmalidir ki bu da arkadas-sevgili-aile-okul-is v.s hepsine sizin onceliklerinize ve degerlerinize gore zaman ayirmaniz anlamina geliyor. Sevgilinizin olgun biri olamadigi cok acik, hatta hala cocuk bence.
Gelelim diger konuya. Evet egosunu sisiriyor o kizla. Bilmiyorum ama boyle mevzularla egosunu sisiren kisiler ile bir sure sonra zaman geciremiyorum ben.
Ben baskasiyla konusurken tepki gosterdin seni kirmamak adina bir hata da olsa bunu onlarla irtibati kestim ama sen ayni durumda ozneler degistiginde bunu -benim yaptigimi- yapmiyorsun. İliskide her iki taraf da esit yukumluluklere sahip olmali demelisiniz acikca. Ve hala degismiyorsa bir seyler nokta konmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…