Sevgilimin patavatsiz halleri

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
Sevgilim patavatsiz biri ve boyle oldugunun farkinde bile degil, bu acik sozluluk degil bu arada. Neyse ben tepki verdigimde askim nekadar patavatsizsin vs dedigimde ayy askim dusuncesizim ben cok dusuncesizim haklisin vs diyor
Ben normalde cok dusunceli bir insanim, karsimdaki insani kirmamak icin ugrasirim soylemem yuzune hicbirsey. Ama sevgilim boyle yapinca bende ona patavatsizlik yapiyorum bu seferde alindigini kirildigini farkediyorum ama bile bile diyorum. Sonrada kendi kendime diyorum ki ben boyle bir insan degilim, bu bir terbiyesizlik ve bende terbiyesizlesiyorum. Ama ya sevgilim oda oyle olmasin ozaman diyorum
Size sorum, sizce bende sevgilime onun yaptigi gibi patavtsizca konusmalimiyim yoksa yapmamalimiyim? Hem hic istemedigim birsey ama bana yapilincada sinir oluyorum karsilik verme hissi hissediyorum

Onun gibi davranirsan sen sen olmaktan çıkarsın ve hatta belki nefret ettiğin birine donusursun başka bi yol izle bence.

Patavatsizliktan kastinizi orneklendirirseniz...

Daha saglikli yorumlar alirsiniz.

Elestirmeyi bilmiyor olmasin erkek arkadasiniz?

Siz kizinca da nerede hata yaptigini bilmedigi halde sirf tartisma cikmasin diye...

'Ay ben cok dusuncesizim' diyordur muhtemelen...

patavatsız la niye patavatsız oluyorsun ki bence de patlat ağzına iki tane susar.

İnsan kendi gibi davranmalı, adam patavatsız diye sen neden onun gibi davranıyorsun ki? Kendin ol yeter

Nasil patavatsiz? Ne diyor mesela?

gecen bir elbise begenmistim vitrinde, yok gobegin cikar sende baya gobek var ki 170-55 kiloyum gobegim falanda yok oyle mi demesi gerekir yakismaz bosver guzel degil desin

teyzem kanser hastasi kemoterapi goruyor sayili gunu var ziyarete gittik, nekadar kotu gorunuyor ne olmus ona boyle diyor bana teyzemin yaninda, olecek olan insanin yaninda boyle mi denir iyi gordum seni dersin daha moral vermek icin

aklima gelmiyor su an bissuru bu tarz seyler iste

Bayagi bildiğimiz bos boğaz yani. Ayyy sinir bozucu gerçekten. Biraz çenesini tutmayi denese fena olmazmis gerçekten.

Çok yakın bir arkadaşım var o da biraz patavatsızdır.Ama sevgilinizin yaptığı gibi değil.
Bazı şeyleri ssöylerken iki kere düşünmek gerekir. Sevgiliniz bunu yapmıyor anladığım kadarıyla.
Eğer böyle devam ederse aranız bozulabilir.Tamam bazen açık sözlülük iyidir ama düşünceni söylerken karşındakini kırmamak daha da önemlidir.
Bence sevgilinizi alın karşınıza ve ciddi ciddi konuşun.Yoksa bu yüzden çok sorun yaşarsınız.

patavatsızlık yaptıgı zaman tepkini ortaya koyun.zamanla yanlısını farkeder sanırım ama teyzenizin olayı cidden kotu olmuş.insan hiç düşünmez mi konusurken

Benimde kocam çok patavatsizdir biz çıkarken nde öyleydi 2,5 yıllık evliyim hala öyle misafir falan geldiğinde diken ustundeyim resmen diyorum acaba yine ağzından bişi kaçırır mi diye yani huyu buysa değişmiyor bende zamanında çok uyardim yeri geldi kavga ettik bu yüzden ama yinede değişen bişi yok ben bole kabullendim artık eskisi kadar takıyor alıştım yani sende zamanla alisirsin

ciddide konustum, sakayla karisik soyledim, kavgada ettim
ozurler diliyor cok pismanim anlamiyorum dusuncesizim affet yapmam bidaha diyor ama can cikar huy cikmaz 25 yasindan sonra degisecegini sanmiyorum biraz kabullendim gibi birsey artik
sadece bende boyle terbiyesizlessem mi yoksa oldugum gibi mi olsam bilemiyorum

bence patavatsizliktan ziyade cidden zeka sorunu var teyzene dediği ne öyle
bilmiyorum artik
birkeresinde ortak arkadasimizin nisan attigi cocuk evleniyordu kina geceleri vardi o gun bizde gidecegiz oda arkadas cunku, kiza demesin mi kinaya gidecekmisin sende diye ben sok :O kizda ne diyecegini bilemedi
sonra arabada agzima geleni saydim pisman oluyor ben hic oyle dusunmemistim diyor saka gibi

Bence sen kendini değiştirme.Çünkü seninki doğru olan davranış.O öyle davranınca sen yine alttan alttan söyle bir şeyler.Yaptığının ayıp,sana yakışmıyor filan de.Yavaş yavaş düzelir. Eğer tamamen düzelmese de eskiye nazaran fark eder bence..

yanlış anlama ama sosyal zekası çok düşük

Yada sürekli annesiyle günlere falanmi gitmiş napmis küçükken. Dedikoducu teyzeler olur ya hani sanki onlardan kacmis içine patir patir düşünmeden konusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…