sevgilimin oyun tutkusu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
26 yaşındasın adamsın be hala ne oyunu?Alıp parka götüresim var..O kadar sinirliyim ki kızlar sevgilim sürekli counter oynuyor onu oynayınca iletişimimiz sıfıra iniyo,dün akşam iftara gitmişlerdi eve geldi sesi kesildi napıyosun dedim oyun açtım dedi sahura kadar oynamışlar erkek kardeşiyle..Ertesi günde sabah kalkıp işe gitmesi gereken birisi..Oyun yüzünden beni ihmal etmeye başladı bugün dayanamadım patladım afedersin ihmal ettim seni falan dedi ama yine aynı olcak biliyorum..Bayramdan sonra istemeye gelmek isteyen birisi böylemi davranır kızlar?Keşke vazgeçirmenin bi yolu olsa

o yaşta da oynanır oky de bende oynuyorum ama en fazla 2 saat , o kadar fazla oynaması gerçekten sinir bozucu bari günde iki saat falan oynasın konuşun vazgeçer inşallah.

Sizde onunla oynayin ben abimle fifa fln oynuyorum ve cok eglenceli yada soylede yapabilirsiniz o oyunun basina gecince sizede ogretmesini istersiniz surekli bunu tekrarlarsaniz bir sure sonra bikar ve sizin yaninjzda oynamaz

Sanki kuzenimi anlattın ya, sabah işe gidecek ama sahura kadar counter oynuyor. Eve geliyor bi oturuyor hic kalkmıyor başından ben kızıyorum bazen bitek bu zevki varmış hay ben senin zevkine. Zevkte biyere kadar yani saatlerce oynamak nedir arkadas o evlenincede oynayacağım diyor seninkini bilmem ama bence vazgeçirmeye bak evlenince iyice ilgisi kesilir

ben de böyle birini cok yakindan taniyorum ve artik pes ettim ses cikarmiyorum

Ahhhh bu benim kocsmın aynısıı!!
Çok işkolikti, biraz kendine zaman ayırsın diye ps4 aldım. Almaz olaydım, sabah kalkıyo açıyo, akşam işten gelince açıp başlıyor.
Haber dahi izlememeye başladık oyun yüzünden.

Canım bu oyunlar hakikatten bağımlılık yapıyor bende evli 33 yasında kadinim ama inanki ps4 oyunları beni benden alıyor. Bir ara sabah erkenden kalkıp akşama kadar oynuyordum. Eşim işten gelmeden alel acele yemek falan yapıyordum hatta geceden sabaha kadar oynamamak için kendimi zor tutuyordum.
Hamile kalinca oyun stresiz, heyecan falan iyi gelmez diye birakmak zorunda kaldim
Yazık esimde hic sevmez oyun falan. Yanı birak sıkılıncaya kadar oynasın.

Öyle bi yol yok. Eşim hala oynar. Gıcık bi durum. Ama asla değişmez söylim

Maalesef bu tür oyunların yaşı olmuyor. Arkadaşlarımın 50 yaşındaki babalarıyla PES oynadıklarını bilirim. Bence alın karşınıza bize zaman kalmıyor, oynama demiyorum ama bize de zaman ayır deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…