• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşi kabusum oldu

Melekpandaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
11
1
1
26
Ben 21 sevgilimin kardeşi 17 yaşında ilk önce görümce adayımla tanıştım uzun bi birlikteliğimiz vardı evlenmeye karar verince tanışma faslına geçildi ilk başta çok tatlı iyi kalp bi kızcağızdı sonra annesi ve ailenin kalanıyla tanışıp üç ay içinde söz keselim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz bizde kızımızı sevdik denildikten sonra kardeşinin kıskançlıkları başladı tutucu bi aile yapıları var kızları askılı giymemeli gece çıkmamalı tek başına çok uzaklaşmamalı sürekli evde olduğu için elimden geldiğince onu da gezdirmeye dolaştırmaya çalıştım ablası gibi olmaya çalıştım hem derdini birtek bana anlatıyor hemde beni annesine kötülemeye abisiyle aramıza girmeye çalışıyor ne yapmam gerek nasıl yaklaşmalıyım şaşırdım sevdiğim adam da arada kalıyor çok üzülüyorum benim her davranışımı taklit ediyormuş benim kıyafetlerimden almak benim gibi giyinmek istiyormuş 😔

Belli ki size özeniyor. Daha çocukluğunu da üzerinden atamamış. Ailesi ve ozellikla sevgiliniz durumun farkındaysa gormezlikten gelmeye çalışın. Zamanla o da olgunlaşır. Iş tabi terbiyesizlik , iftira boyutuna giderse o ayrı. O zaman aileyle konusursunuz. Kızla konuşmak çok fayda etmez bence daha olgunlaşmamis

Belli ki size özeniyor. Daha çocukluğunu da üzerinden atamamış. Ailesi ve ozellikla sevgiliniz durumun farkındaysa gormezlikten gelmeye çalışın. Zamanla o da olgunlaşır. Iş tabi terbiyesizlik , iftira boyutuna giderse o ayrı. O zaman aileyle konusursunuz. Kızla konuşmak çok fayda etmez bence daha olgunlaşmamis
Haklısınız sanırım biraz daha beklesem daha iyi olabilir belki bana yaptığıyla çok uğraşmam ama annesine beni kötülemesi zoruma gitti biraz 😞

Bence abisiyle kız ile ilgili asla olumsuz ya da yanlış anlaşılabilecek türden eleştirel konuşmayın.Ben olsam araya biraz mesafe koyardım görüşme sıklığını azaltırdım

Bence abisiyle kız ile ilgili asla olumsuz ya da yanlış anlaşılabilecek türden eleştirel konuşmayın.Ben olsam araya biraz mesafe koyardım görüşme sıklığını azaltırdım
Eskisi kadar sık görüşmüyoruz bir aydır ama buluşmak istediğimizde bende gelicem onunla buluşma hadi bugece beni çıkar o hediyeden bana da alın'lara geliyo konu istediği olmayınca annesini doldurup eşimin üstüne salıyo geçen gün annesi beni kötülemiş eş de arada kalıyo lafını dinletemiyo ne yaparsa yapsın kardeşine napicam bilmiyorum

Eskisi kadar sık görüşmüyoruz bir aydır ama buluşmak istediğimizde bende gelicem onunla buluşma hadi bugece beni çıkar o hediyeden bana da alın'lara geliyo konu istediği olmayınca annesini doldurup eşimin üstüne salıyo geçen gün annesi beni kötülemiş eş de arada kalıyo lafını dinletemiyo ne yaparsa yapsın kardeşine napicam bilmiyorum
Eşim derken?

Gün itibariyle sözlüm ne kadar dayanırsam kaynanamın dayatmaları akraba yaninda sevgili denmezmis :olamaz:
Çok saçma. Nikah olmayan birine eş denmez. Ayrıca çok gençsiniz daha. Görümce ve kayınvalide konuları için çok erken değil mi?
Sevgilinize arada kalıyor diye üzülüyorsunuz ama arayı bulması gereken o.
Bunu da ilerde anlarsınız ama inşAllah çok geç olmaz.

Back