- 4 Mayıs 2015
- 145
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi sevdagnc19
"kizdan zarar gelmez" lafını beni rahatlanmak amaclı diyo . ona gore yavrum lafından bısey yok ben abartıyorumSevgilin "kizdan zarar gelmez" derken kendini pek bi hint kumasi sanmis
Sen de desene "kizlarin iliskimize zarar verecegini dusunmuyorum, senin bu gereksiz asiri laubaliliginden rahasizim." diye
benımde kaldırmıyo gibiYavrum diyen bir erkek ıyk.
İğrenirim kaldırmaz midem.
Sende yakın bi erkek arkadaşına yavrum diye mesaj at bakalım ne tepki gösterecek beyefendi
Ben de rahatsız olurum. Tabiki kız arkadaşları da olabilir ama herkese yavrum bebeğim demesi o ne öyle be
Demek ki bi bildiğimiz varherkes aynı seyı dıyo haD
Gerçekten yap senin hissettiğini yüz katını hissedecektir eminim o neymiş öyle ya yavrum neymiş o kızlara da belli etmelisin böyle şeylerden rahatsız oluyorum falan dersin kızlaratepkısı bellı zaten ama yapcam
Çok yakın bir erkek arkadaşım var kardeş olarak görüyorum.Birbirimize açıkçası çok küfür ederiz ve erkek arkadaşımın buna karışmasına asla izin vermem.Aramızda geçen küfürler birbirimizle dalga geçmelerimiz bir erkek ve bir erkek arkadaşlığı gibi.Fakat bu arkadaşım bana asla yavrum demedi.Veya onun gibi bir insanın sevgilisine söyleyeceği hiçbir kelimeyi kullanmadı.Erkek arkadaşınızın ağzına takılmış demek ama ben olsam çok fazla sinir olurdum.Bir erkek kız arkadaşlığında kullanılacak bir kelime değil ki bazı kadınlar sevgililerinden duymaya bile rahatsız olur.Biraz kabaca.Eminim kızda rahatsız olmuştur ve erkek arkadaşınızdan biraz da olsa şüphe duymuştur.Hoş bir kelime değil ve sevgilisi olan bir erkek kullanmamalı.Sevgilisi olmasa dahi bir erkek kız kardeşine bile yavrum diye hitap etmiyordur bence.
Yavrum?
Pardon?
Asla kabul etmezdim.
sizce napmalıyım
o kız sevgilinin başının bağlı olduğunu biliyo sonuçta. sevgilinin şaka yaptığını da biliyodur yakın arkadaşlarsa zaten. kızın sevgiline yılışma niyeti olsa her şekilde yılışır zaten. herbişiyi kıskanmayın. günümüzün vebası bu kıskançlık yamerhaba kızlar ;
bı erkekle kızın samimiyeti nasıl olmalıdır ??
gerizekalı sevgilim bi kız arkadasına bugun napıyon yavrum yazmış yavrum lafı o kıza ozel bişey degıl agzına takılmış bi kelime
.
ben rahatsız oluyorum boyle cok samimi olmasından ama kendisi ısrarla o kız benım ka senellik arkadasım zarar gelmez filan diyo
ben bu adama nasıl anlatcam rahatsız oldugumu bu kadar samimi olmamamısını