- 4 Mayıs 2015
- 145
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi sevdagnc19
merhaba kızlar ;
bı erkekle kızın samimiyeti nasıl olmalıdır ??
gerizekalı sevgilim bi kız arkadasına bugun napıyon yavrum yazmış yavrum lafı o kıza ozel bişey degıl agzına takılmış bi kelime
.
ben rahatsız oluyorum boyle cok samimi olmasından ama kendisi ısrarla o kız benım ka senellik arkadasım zarar gelmez filan diyo
ben bu adama nasıl anlatcam rahatsız oldugumu bu kadar samimi olmamamısını
yavrum ne yaamerhaba kızlar ;
gerizekalı sevgilim bi kız arkadasına bugun napıyon yavrum yazmış yavrum lafı o kıza ozel bişey degıl agzına takılmış bi kelime
.
ben rahatsız oluyorum boyle cok samimi olmasından ama kendisi ısrarla o kız benım ka senellik arkadasım zarar gelmez filan diyo
Öncelikle erkek arkadaşına gerizekalı gibi hoş olmayan itamları ne arkasından ne de yüzüne karşı etme bunlar aranızdaki saygıyı ve dolayısıyla sevgiyi bitiren hoş olmayan davranışlar tatlım. Mevzuya gelince; ben erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıyla samimi olmasından yana değilim. Kendisiyle de en başında bunu konuştum. Sağolsun erkek arkadaşım da anlayışla karşıladı hatta hoşlanmadığım bazı kızlarla arkadaşlığını da bitirdi. Tabiki erkek arkadaşının kız arkadaşları olacak, senin de erkek arkadaşların olacak. Bunlar doğal şeyler... Ama bu işler fazla samimiyete gelmez, ateşle barut misali... Sende araya çizgisini çekmesi gerektiğini açıkça belirt, bu isteğine saygı duyması gerekir. Saygı duymazsa ya kabullenirsin ya da katlanmak zorunda değilsin. O kısım sana kalmış...merhaba kızlar ;
.
oo haklısın bende olsam dayanamam, babasının kızı değil o yavrum nedir, bence tepkinizi belli edin hep, sizinde bir erkek arkadaşınıza böyle davranırsanız ne düşüneceğini sorun
keske sizin gibi olabılsem :))Eşim çok fazla sıcak kanlı bir insandır. O da arkadaşlarına, güzelim, beyb, fıstık falan der. Yavrumu duymadım ama onu dese de sorun etmem sanırım. Bunu sorun etmemek için adamın mizacını kabullenmek ve güvenin tam olması lazım sanırım.
sende erkek arkadaşına yavrum de bi bakim ne oluyo , ona gelince kaç senelik arkadaşı olur, sana gelince sen kızsın yapamazsın der bu tipler .
O kiz nasil kabul etmis ya? Yavrum ne yani? Yok bari anammm deseydi..
Sevgilin "kizdan zarar gelmez" derken kendini pek bi hint kumasi sanmismerhaba kızlar ;
.