O ben kadar kıskanç değil ama daha önceki mesajlarımdada yazdığım gibi bi iki gün önce durup dururken ben yakın bi arkadaşta yemekteyim gece burda kalabilirim dedim.Kim diye sorunca da erkek ismi söyledim.İnanamadı şok oldu, onu aldatmışım gibi davrandı ben de bana güvenmiyomusun sadece arkadaşım dedim, ne diyosun sen ya dedi telefonunu kapattı açınca da,"keşke gerçek olsaydı belki beni anlardın" dedim.Anlıyorum seni yapmam öyle bişey gereksiz olay çıkarıyosun dedi.
Bence onu seçim yapmaya zorla... bu şekilde hem sen üzülüyorsun, hemde ilişkiniz yıpranıyor...
Seni seviyorsa, geleceğini seninle kurmayı planlıyorsa zaten seni seçecektir...
Onunla görüşmeye devam edip ''işine geliyorsa'' tavrını sürdürürse bağrına tas bas ayrıl derim..
Çünkü gerçekten anlattıkların hiç normal değil...
O ben kadar kıskanç değil ama daha önceki mesajlarımdada yazdığım gibi bi iki gün önce durup dururken ben yakın bi arkadaşta yemekteyim gece burda kalabilirim dedim.Kim diye sorunca da erkek ismi söyledim.İnanamadı şok oldu, onu aldatmışım gibi davrandı ben de bana güvenmiyomusun sadece arkadaşım dedim, ne diyosun sen ya dedi telefonunu kapattı açınca da,"keşke gerçek olsaydı belki beni anlardın" dedim.Anlıyorum seni yapmam öyle bişey gereksiz olay çıkarıyosun dedi.
İnanamıyorum siz tanıdık biri olabilir misiniz acaba bu fikirler bana çok tanıdık geldi, bu kız tam olarak bahsettiğiniz gibi sadece benim sevgilime değil daha bi dolu erkeğe yapıyo aynı şeyleri zaten erkek ağırlıklı bi okulda okuyolar.Ama bunlar kıskanmama engel olmuyo çünkü benim sevgilimle daha önceden bi arkadaşlığı var ve daha yakınlar.Ama tam da benim içimden geçenleri tercüme ettiniz..
ama bu yaptığın olmamış ki güzelim..
sen direk evinde kalıcam dediysen haklı tabi çocuk öyle davranmakta..
yavaş yavaş geçecektin oralara...
Kızlar emin oldum sevgilim evinde kaldığını söylediği Ahmet denen arkadaşında kalmıyo!! Elim ayağım boşaldı kızlar o ahmet denen çocuğu saat 00:52 de, 00:55 te ve 05:55 te aramış.Aynı evde kalsa niye arasın diye buna derim ben hem de gece!! Ağlıcam yaa bana nasıl yalan söyler
Okurken ben şiştim..
tek şey yapardım bu arkadaşlık bu kadar vıcık vıcık sürecekse,ya o ya ben derdim..
hayatımdaki erkeğin hayatında başka bir kadın bu derece yer alamaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?