- 30 Kasım 2017
- 8.676
- 1
- 4.346
- 173
- Konu Sahibi livibauman
Hayır izin vermiyorsun ve o da baskılarla gelip sana yansıtıyorsa s. Trolup hayatından gidiyor ben çok açık giyinen biri değilim askılı giyerim dar giyerim bazen kapalı bile giyerim millet şaşırır ama kimseyi ilgilendirmez bu. Ben nişanlıyken eşim bi iki kere bunu çıkarmadan dışarı çıkamayız diye benimle 2 saat kavga etmişliği var burnumdan 2 kez getirdi 3.cusu uyardım ben onu beni böyle tanıdın ben böyle kalıcam beni böyle kabul ediyorsan okey etmiyorsan yol yakınken lütfen dönelim dedim bir daha sesi çıkmadı ama yolda basket topu gibi bir sağ elime geçiyor bir sol elime beni çıldırtırdı eskiden. Başkaların zihninden geçen bizim sorunumuz değil başkaların ne düşündüğü şeninde problemin olmasın lütfen.Sevgili ablalarım tecrübelerinize ihtiyacım var.
20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Sevgilimle hazırlık döneminde tanıştık.O zamanlar daha ılımlıydı ve ciddi düşünmeye başlamamıştık.Fakat son zamanlarda aramızda daha ciddiyetli konuşmalar geçmesiyle beraber kıyafetlerimi sorgulamaya ve kısa etek crop vs giymemi istemediğini söylemeye başladı.Evde ne giyersen giy ama dışarda benim yanımdaki insan böyle şeyler giyemez diyor.Wp profilimde sahilde şort ile bir fotoğrafım var.Dün de birkaç kere telefonda görüşmüşlüğüm olan annesi ve ablasının bu resmi gördüklerini ve annesinin “bu böyle olmaz,kızı uyar” tarzında şeyler söylediğini anlattı.Ablalarım,ben kıyafeti abartan biri asla değilim.Kendim istemem hani.Ayda yılda bir kafama esip giyinir arkadaşımla buluşur fotoğraf çekilirim.Ailem özellikle de babam küçüklükten beri bu konuda baskıcı olmadığı için korkmadan giyebileceğimi bildiğim için yerine göre nasıl giyinilir bilirim.Bu konuda her defasında taviz vermeyeceğimi söylüyorum.Bu konu yüzünden artık kendi kendime soğumaya başladım.Bencillik mi yapıyorum diye uyuyamamaya başladım.Bir yanım ilerde daha kötü olabileceğini diğer yanım her şeyi berbat etmemem gerektiğini söylüyor…Tavsiyelerinize görüşlerinize ihtiyacım var…
Ben eşime en güzel cevabi böyle de vermiştim : benim babam bana karışmıyor sen niye karışıyorsun? Kısa giyinsem bile edebimle oturup kalkıyorum oturup kalkmamı biliyorsam kendime yakıştırıyorsam giyerim demiştim birdaha asla demedi niye giydin çıkar olmaz asla. Böyle de olmalı güzelse ya hayatım yakışmış dersin olur biter