Ne kadar bütçe ayırdın : ) Ona göre fikir vereyim:)
el emeği sevgiliye hediye gibisinden bir başlık vardı oraya bir bakın isterseniz
Aynı telaş bende de var. 26 Kasıma kadar bir şeyler bulmam lazım,yardım edin kızlaaar.
Selam kızlar :)
Sevdiceğimle 7 aydır birlikteyiz.
30 kasımda doğum günü var.
Birlikte kutlayacağımız ilk doğum günü..
O yüzden çok özel olsun unutulmaz olsun istiyorum :)
Ama ne yapsam ne etsem bir türlü karar veremiyorum
Bir hediye + manevi bir şeyler yani kendisini özel hissedeceği bir şeyler olsun istiyorum.
''Sevgili kitabı'' düşündüm ama bilemedim de.
Bu konudaki fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim :)
bu aralar en çok düşündüğüm konu bu bizimde ilk doğum günümüz:44: cüzdan kemer gömlek seti aldımama bu hediyenin yanında bi kutu hazırlamayı planlıyorum içeriği konusunda hala kararsızım:26:
Sevgiliye değil de ben arkadaşıma bir doğum günü kutusu hazırlamıştım. Küçük küçük kağıtlara moral verici cümleler, neden sevdiğimi anlatan sözler, birlikte geçirdiğimiz güzel anlardan kesitler, benden uzakta olduğunda günlerin güzel geçmesi için öneriler falan yazmıştım. Renkli renkli a4 kağıtlar aldım, 8e falan böldüm onları da ikiye bölmüş olabilirim yazdığım notun uzunluğuna göre. Minik minik kırpık kırpık bir sürü kağıt bir sürü şey... Şarkı sözleri yazdım mesela dinlemesi için, sevdiğimiz dizilerden replikler yazdım sonra :)
Bir mp3 aldım, içine izlediğimiz dizilerin onda eksik olan bölümlerini koydum. Bet sesimle şarkı da kaydedebilirmişim bak yeni geldi aklıma, gülerdi ne güzel :)
Piercing almıştım, küpe vs olabilir eğer kullanıyorsa, resmi giyiyorsa kol düğmesi mesela.
Birkaç tane fotoğrafımızı koymuştum paketin içine, birkaç tane daha küçük küçük hediyeler mesela ama unuttum. He şeker atmıştım, biraz jelibon :)
En sonuna da aldıklarım zarar görmesin pakete baskı yapsın diye iki cips koymuştum paketin içine.
Gerçi sonra hediyem kargoda kayboldu gitti hiç ulaşamadı ama neyse orası benim hüznümün kısmı :2::2::2::2::2::2:
Neyse işte buna benzer şeyler yapabilirsin ama galiba iş işten geçti doğum günü bugündü :)
ayy ben çıldırırdım o kadar emegim kaybolsaydı bende hazırladım gibi bişey aslında bi kavanozun içine notlar yazdım mektup koyucam bi hayali vardı shop sayesinde onu yapıp çerçeveye koydum can yücelin bi şiirini yazdım kırmızı kagıda kurdeleledim erkekler marstan kadınlar venüsten diye bi kitap var ya onu koyucam :)beyaz çikolata maden suyu bunların anlamı var tabiatkı ve şapka örücem :) ama benim sorunum daha var bi video hazırlatmayı planlıyorum ama bunu yayınlıycak sinema salonu nasıl bulurum bilmiyorum
isterseniz daha özel olsun diye yemek yiyeceğiniz yere şöyle süsler yaptırabilrisiniz..
örneğin peçetelerinize - pipetlerinize - kürdalnarınıza - su şişerinize onun veya ikinizin resmini basarak aşkım veya adı yazılıp doğum günü diye belirtilebilir...
sadece kutlamada bulunacak kişilere yaptıracağınız için çok maliyeti tutmaz ve hediyenin yanında unutulmaz - kalıcı süpriz olur. onları saklayablrsiniz..
isterseniz böyle bir set hazırlayabilriz..fiyatıda çok uygun ...
bir örnek paylaşayım..Eki Görüntüle 851316 Eki Görüntüle 851317 Eki Görüntüle 851318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?