Sevgilimin ilk doğum günü.. yardım kızlaar :)

falone

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
517
126
323
Selam kızlar :)
Sevdiceğimle 7 aydır birlikteyiz.
30 kasımda doğum günü var.
Birlikte kutlayacağımız ilk doğum günü..
O yüzden çok özel olsun unutulmaz olsun istiyorum :)
Ama ne yapsam ne etsem bir türlü karar veremiyorum :(
Bir hediye + manevi bir şeyler yani kendisini özel hissedeceği bir şeyler olsun istiyorum.
''Sevgili kitabı'' düşündüm ama bilemedim de.
Bu konudaki fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
el emeği sevgiliye hediye gibisinden bir başlık vardı oraya bir bakın isterseniz :31:

Selam kızlar :)
Sevdiceğimle 7 aydır birlikteyiz.
30 kasımda doğum günü var.
Birlikte kutlayacağımız ilk doğum günü..
O yüzden çok özel olsun unutulmaz olsun istiyorum :)
Ama ne yapsam ne etsem bir türlü karar veremiyorum :(
Bir hediye + manevi bir şeyler yani kendisini özel hissedeceği bir şeyler olsun istiyorum.
''Sevgili kitabı'' düşündüm ama bilemedim de.
Bu konudaki fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim :)

Canım sevgilinin işi nedir. benim eşimin işi masa başı. Geçen ay Beyaz Sümen Takımları isimli bir bir firmadan sümen takımı aldım. çok mutlu oldu. İhtiyacı da vardı tabi. Erkekler romantik değilde biraz daha somut hediyelere daha çok seviniyor. Ben yedi yıldır ne süprizler yaptım ama hiç bu hediye kadar sevindiğini görmedim. Sanırım işine yaradığı için çok sevindi. Elektronik bişey de alabilirsin masa başı işi yoksa onada mutlu olur tahminimce

Canım sevgilim de öğrenci.
Mühendislik okuyor son sınıfta, bu yıl mezun olacak inşallah.
Evet haklısın pek romantik değiller ama ben özel olsun istiyorum.
Senin o sürprizleri anlatırsan belki bişeler bulabilirim onlardan :)

canım 8 yıllık ilişkimde hatırladığım kadarıyla yaptıklarımı yazayım. belki fikir olur. :31:
en son onun doğumgününde minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. nescafe gibi biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğim hamiş olduğunda ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım.
kendisi galatasaraylı. gs storedan cüzdan ve gs li tişört aldım. onlara bayıldı.
kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:

$sss11.jpg

anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
küçük bi şişeye parfümümden koymuştum. ona çok sevinmişti. her akşam birazcık yastığına sıkıp öyle uyuyodu. bitince gene istemişti :1:
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. hatta burda da paylaştım yazdıklarımı http://www.kadinlarkulubu.com/ask-mektuplari/647480-masalimiz.html ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =) onun dışında o da bana kendi sesiyle masallar okuyup ses kaydına alıp bana mp3 leri vermişti. kendi sesinden bu tarz bişey etkileyici oluyo. geceleri yanında hissediyosun onu.
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
bi kere de sözleşme yazmıştık. ama onu ikimiz birbirimize yazmıştık. bak şu.. bunu onur yazdı, ben de ona aynısını yazdım. onun el yazısıyla yazdığı bende duruyor, benim el yazımla yazdığım onda duruyor. her ay dönümümüzde okuyoruz :31:

$tarama0003.jpg

Son düzenleme:
Aklımda kaldığı kadarıyla sevgilime aldığım hediyeler.Daha var bir sürü ufak tefek şey ama aklıma gelmiyor şuan.

Gümüş kalpli birleşen anahtarlık(2li birisi ben de)

Ayakkabı

Cüzdan

Bir kaç kıyafet

Atkı(kendim ördüm dedim ama inanmadı,örebilirsen ör seviniyor erkekler:1:)

Boxer

Kitap

Telefon kılıfı

Gümüş küpe

Kravat

Kol düğmesi
.............................................

Son doğum günü için kravatla kol düğmesi aldım.O da benim doğum günümde ikimize söz yüzüğü almıştı.Anlamlı olsun diye düğünümüzde bunları görmek istiyorum üzerinde gibisinden bir not yazdım.Bir de güzel bir yerde yemeğe çıkarcam iş yerinden izin alırsa.Dündü doğum günü,kutlamaya fırsatımız olmadı daha:44:

Bu yazdıklarımdan birisini düşünmezsen sevgiline tuttuğu takımın formasını,sigara kullanıyorsa güzel bir zippo fazla fotografınız varsa onları çıkartıp güzel bir albüm alabilirsin.Sonra da yemeğe çıkarırsın ya da güzel bir tatlı ısmarlarsın.

Tam ihtiyacim olan konu olmus, benimde erkek arkadasimin dogum gunu yarın, ve ben birazdan hediye alışverişine çıkacağım. Tavsiyem; erkekler somut olarak kullanabilecekleri hediyeleri tavsiye ediyorlar. Bence ihtiyacı olan, hep kullanabileceği bir şey almak en mantıklısı.

Kıyafet, cüzdan, saat gibi.. Ben saat almayı düşünüyorum mesela.

bu aralar en çok düşündüğüm konu bu bizimde ilk doğum günümüz:44: cüzdan kemer gömlek seti aldım :31: ama bu hediyenin yanında bi kutu hazırlamayı planlıyorum içeriği konusunda hala kararsızım:26:

Benim de derdim aynı, ama benim vaktim daha çooook uzun. Tee martta doğum günü, yine de şimdiden bir şeyler almak istiyorum. Tek bir şey alıp geçiştirmek değil mükemmel bir hediye serisi vermek istiyorum ama içeriği hakkında pek bir fikrim yok henüz.
O zaman askerde olacak hediyemi inşallah yakında olursa kendim götürmek istiyorum, koca bir paketle ben geldim diyeceğim.

Bir tanesi atkı örmek, en azından örmeye yeltenmek o kesin ama gerisi hakkında hiç fikrim yok. Kalpli anahtarlık aklıma yattı biri de o olsun dedim, gerisi için de sizden fikir almaya geldim :) :31:

bu aralar en çok düşündüğüm konu bu bizimde ilk doğum günümüz:44: cüzdan kemer gömlek seti aldım :31: ama bu hediyenin yanında bi kutu hazırlamayı planlıyorum içeriği konusunda hala kararsızım:26:

Sevgiliye değil de ben arkadaşıma bir doğum günü kutusu hazırlamıştım. Küçük küçük kağıtlara moral verici cümleler, neden sevdiğimi anlatan sözler, birlikte geçirdiğimiz güzel anlardan kesitler, benden uzakta olduğunda günlerin güzel geçmesi için öneriler falan yazmıştım. Renkli renkli a4 kağıtlar aldım, 8e falan böldüm onları da ikiye bölmüş olabilirim yazdığım notun uzunluğuna göre. Minik minik kırpık kırpık bir sürü kağıt bir sürü şey... Şarkı sözleri yazdım mesela dinlemesi için, sevdiğimiz dizilerden replikler yazdım sonra :)

Bir mp3 aldım, içine izlediğimiz dizilerin onda eksik olan bölümlerini koydum. Bet sesimle şarkı da kaydedebilirmişim bak yeni geldi aklıma, gülerdi ne güzel :)

Piercing almıştım, küpe vs olabilir eğer kullanıyorsa, resmi giyiyorsa kol düğmesi mesela.

Birkaç tane fotoğrafımızı koymuştum paketin içine, birkaç tane daha küçük küçük hediyeler mesela ama unuttum. He şeker atmıştım, biraz jelibon :)

En sonuna da aldıklarım zarar görmesin pakete baskı yapsın diye iki cips koymuştum paketin içine.

Gerçi sonra hediyem kargoda kayboldu gitti hiç ulaşamadı ama neyse orası benim hüznümün kısmı :2::2::2::2::2::2:

Neyse işte buna benzer şeyler yapabilirsin ama galiba iş işten geçti doğum günü bugündü :)

Sevgiliye değil de ben arkadaşıma bir doğum günü kutusu hazırlamıştım. Küçük küçük kağıtlara moral verici cümleler, neden sevdiğimi anlatan sözler, birlikte geçirdiğimiz güzel anlardan kesitler, benden uzakta olduğunda günlerin güzel geçmesi için öneriler falan yazmıştım. Renkli renkli a4 kağıtlar aldım, 8e falan böldüm onları da ikiye bölmüş olabilirim yazdığım notun uzunluğuna göre. Minik minik kırpık kırpık bir sürü kağıt bir sürü şey... Şarkı sözleri yazdım mesela dinlemesi için, sevdiğimiz dizilerden replikler yazdım sonra :)

Bir mp3 aldım, içine izlediğimiz dizilerin onda eksik olan bölümlerini koydum. Bet sesimle şarkı da kaydedebilirmişim bak yeni geldi aklıma, gülerdi ne güzel :)

Piercing almıştım, küpe vs olabilir eğer kullanıyorsa, resmi giyiyorsa kol düğmesi mesela.

Birkaç tane fotoğrafımızı koymuştum paketin içine, birkaç tane daha küçük küçük hediyeler mesela ama unuttum. He şeker atmıştım, biraz jelibon :)

En sonuna da aldıklarım zarar görmesin pakete baskı yapsın diye iki cips koymuştum paketin içine.

Gerçi sonra hediyem kargoda kayboldu gitti hiç ulaşamadı ama neyse orası benim hüznümün kısmı :2::2::2::2::2::2:

Neyse işte buna benzer şeyler yapabilirsin ama galiba iş işten geçti doğum günü bugündü :)
ayy ben çıldırırdım o kadar emegim kaybolsaydı bende hazırladım gibi bişey aslında bi kavanozun içine notlar yazdım mektup koyucam bi hayali vardı shop sayesinde onu yapıp çerçeveye koydum can yücelin bi şiirini yazdım kırmızı kagıda kurdeleledim erkekler marstan kadınlar venüsten diye bi kitap var ya onu koyucam :)beyaz çikolata maden suyu bunların anlamı var tabi:9: atkı ve şapka örücem :) :21: ama benim sorunum daha var bi video hazırlatmayı planlıyorum ama bunu yayınlıycak sinema salonu nasıl bulurum bilmiyorum:50:

Benim de derdim aynı, ama benim vaktim daha çooook uzun. Tee martta doğum günü, yine de şimdiden bir şeyler almak istiyorum. Tek bir şey alıp geçiştirmek değil mükemmel bir hediye serisi vermek istiyorum ama içeriği hakkında pek bir fikrim yok henüz.
O zaman askerde olacak hediyemi inşallah yakında olursa kendim götürmek istiyorum, koca bir paketle ben geldim diyeceğim.

Bir tanesi atkı örmek, en azından örmeye yeltenmek o kesin ama gerisi hakkında hiç fikrim yok. Kalpli anahtarlık aklıma yattı biri de o olsun dedim, gerisi için de sizden fikir almaya geldim :) :31:

Düşünüyordum da aklıma geldi şimdi askerde olacağı için öyle çok fazla manevi değeri olan şeyleri rahat saklayamaz belki tatlım sende kutunu işine yarar şeyler koysan bakım seti (duş jeli şampuan tıraş köpüğü el ayak kremi çatlaklar için bütün gün bot giyecek ya vs vs) oralarda hastalanır filan diye bitki çayları (ıhlamur kuşburnu...) belki sana ulaşamaz içini dökmek ister diye adının yazılı olduğu bir defter ve kalem isim yazılı çakmak olabilir ikinizin resmiyle şafak takvimi olur:31: kitap bile iyi fikir aslında (posta kutusundaki mızıka özellikle tavsiye ederim mektuplar var içinde) tabi sen bunlar için çok güzel notlar yazarsın :21: bide güzel bi mektup valla şimdilik bunlar geldi aklıma :) umarım bi fikir olur senin için :32::31:

isterseniz daha özel olsun diye yemek yiyeceğiniz yere şöyle süsler yaptırabilrisiniz..

örneğin peçetelerinize - pipetlerinize - kürdalnarınıza - su şişerinize onun veya ikinizin resmini basarak aşkım veya adı yazılıp doğum günü diye belirtilebilir...

sadece kutlamada bulunacak kişilere yaptıracağınız için çok maliyeti tutmaz ve hediyenin yanında unutulmaz - kalıcı süpriz olur. onları saklayablrsiniz..

isterseniz böyle bir set hazırlayabilriz..fiyatıda çok uygun ...

bir örnek paylaşayım..Eki Görüntüle 851316 Eki Görüntüle 851317 Eki Görüntüle 851318

Eki Görüntüle 852183 Eki Görüntüle 852184
isterseniz daha özel olsun diye yemek yiyeceğiniz yere şöyle süsler yaptırabilrisiniz..

örneğin peçetelerinize - pipetlerinize - kürdalnarınıza - su şişerinize onun veya ikinizin resmini basarak aşkım veya adı yazılıp doğum günü diye belirtilebilir...

sadece kutlamada bulunacak kişilere yaptıracağınız için çok maliyeti tutmaz ve hediyenin yanında unutulmaz - kalıcı süpriz olur. onları saklayablrsiniz..

isterseniz böyle bir set hazırlayabilriz..fiyatıda çok uygun ...

bir örnek paylaşayım..Eki Görüntüle 851316 Eki Görüntüle 851317 Eki Görüntüle 851318

örneğin ekte var..nişan için yapmıştım

Back