• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ilgisi azaldı ne yapmalıyım ?

karamelcoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
166
36
18
Eskiden ben mesaj atmadan o atardı hemen cevap verirdi, arardı merak ederdi... ya şimdi :KK43: Neden böyle oldu anlamıyorum beni elde ettiğinimi düşünüyor acaba. Artık benimle ilgilenmiyorsun dediğimde asla kabul etmiyo işlerinin yoğunluğundan uykusuzluğundan falan bahsediyo ama öyle değil biliyorum çünkü arkadaslarıyla vakit geçirmeye vakti var ve eskiden işte olsa bile mesaj atardı iş aynı iş... bunları dile getirdiğimde iki üç güzel kelimeyle gönlümü alabileceğini zannediyo tavrımı net koyduğumda ise işte o zaman üstüme düşmeye başlıyo bende tabi herşey düzeldi zannediyorum barışıyoruz sonra yine aynı oluyor :mad: Çok tutarsız davranıyo anlam veremiyorum sıkıldıysan bitir dimi ama asla bitmesini istemiyo. Emin olduğum bişey varsa o da ilgisizleştiği... buna karşı ne yapabilirim sizce en iyi yol nedir taktikse taktik ne gerekiyosa yapıcam :KK62::sus:

Boyle boyle sinyal veriyo yolunda giymeyecek,bitecek iliski.Ya baskasi var ya hevesi kalmadi.Taktikle duzelmiyo,emegine yazik olur.Illa bisey yapacaksan el salla.

Sürekli kıskanma,nerdesin diye sıkma durumunuz var miydi acaba?Genelde öyle seylerden sıkılıp ilgi azaltabiliyorlar.Sizi sevmeseydi direk ayrılırdı diye düşünüyorum cunku bisey istediklerinde bizim gibi dolayli yoldan degil direk yapiyorlar.Eger dedigim gibi cok sıkma durumunuz varsa ondandir problemlerinizi beraber asmayi deneyin.Eger sizi gercekten seviyorsa problemler düzeldiginde eski haline geri dönecektir.

Sosyalliğinizi arttırın, zamanınızı doldurun, onsuz planlar yapın, haberdar edin ve geri çekilin.
Her anınızı sevgilinizle yaşayınca ya da her saat mesajlaşmalara devam edildikçe sıkılganlık çöker insana.
Bir hafta buluşmanızı ekin mesela "Ayy canım arkadaşlara sözüm var" filan deyin... Böyle böyle merak ettirin kendinizi.
Bağımsız olun.

ona zaman ver cnm kendın e hobı bul onu yap aklını takma. dısarı cagrııor dıyelım deki suan spordayım vs bişiler bul ıste . tek hayatın ona baglı olmasın

Böyle erkekleri hiç sevmiyorum ben, sanki çok istedikleri bir oyuncak alınınca sıkılıp kenara atan minik çocuklar gibiler. Böyle durumlarda yapacağınız tek şey var, ulaşılmaz olacaksınız arkadaşım. Yani bunu "kezbanca" bir taktik gibi görebilirsiniz ama cidden öyle. Her istediğinde telefon başında olmayacaksınız, her istediğine OK demeyeceksiniz. Kendi kurallarınız olacak, mesela atıyorum "Ben saat 10'da telefonumu kapatıyorum", bırak o sana ulaşmaya çalışsın.

Back