sevgilimin evinde kardesinin sevgiliside kaliyor

sevgilinin ailesi hallerinden memnunsa sana birşey demek düşmüyor

onların evi sonuçta.

sevgılının aılesı yoksa
onlar coktan ısı pısırmıslerdır hıc kacarı yok

:KK12: ben burdaki yorumların çoğunun aksine gayet kıskanırım ki ben normalde hiç kıskanç bi insan değilim fakat başka bir kız gelip sevgilimin yanında öyle südyensiz filan oturucak alnını karışlarım :KK62::KK62::KK62:
1.si abisiyle şuan sadece sevgililer bi ciddiyet yok
2.si sevgilin ona bakacak yok bişeyler yaşayacaklar gibi durum yok tabiki ama ne olursa olsun aynı evde hoş değil sonuçta kardeşi değil annesi değil ne olursa olsun
3.sü sevgilinin aile yapısı garip bence. kızınkine girmiyorum bile..

kızın ailesi belliki problem olduğu için sahip çıkmıyor ve sevgilinizin kardeşi ve ailesi kızı benimsemişler ki sahip çıkmışlar evlerine almışlar güvenmişler. kıskançlığı anlarım ama uzun süreli bi ilişkiniz var kızın sevgilinizi ayartacağına dair falan paranoyaya giriyorsanız çok büyük hata yaparsınız. kızın giyimine kuşamına sevgilisi karışmıyorsa siz hiç karışamazsınız istediğini giyer sevgiliniz size sadıksa ve ona güveniyorsanız laf etmek size düşmez düşemez. bu kıskançlığınızı da sakın ola sevgilinize belli etmeyin ilişkinizi sonlandırmaya kadar gider. sonuçta evli olsunlar olmasınlar o kız sevgilinizin yengesi ve siz sevgilinizi kardeşinin ssevgilisinden kıskanarak onu neyle itham ettiğinizin farkında değilsiniz. size yapılsa aynı paranoya sinirden deliye dönersiniz. biraz empati kurun kızın zaten hayatı mahvolmuş anlaşılan ki sevgilisinin ailesiyle aynı evde yaşamak zorunda kalmış bu tarz kıskançlıklar yapacağınıza bence kızı tanımaya çalışıp destek olsanız hem sevgilinizden hem de ailesinden ekstra puan kazanır iyi gelin siz olursunuz dolayısıyla 1 taşla iki kuş olur

Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz

ne güzel bir aileymiş ki kıza sahip çıkmışlar.inşaallah o aileye layık olursunuz

Ben olsam karısmazdım.. Zor durumda olmasa zaten alıp evıne getırmez..Aile bireyleri bu yönde şikayeti yoksa size karışmak zaten düşmez..Olsa bile düşmez ya.. Siz zor durumda olsaydınız ve orada kalmak zorunda olsaydınız dıye dusunun..

Böyle bi duruma çözüm yok bence
ya kız ailesyile iyi olacak gidecek
ya da sevgilin o evden gider(neresi olur bilemem )
için rahat etmesi için 3.alternatif göremedim ben...:KK14:

erkek arkadaşınızın kardeşinin sevgisi yada karısına ne gözle bakacağını düşünüyorsunuz ki?böyle şüpheniz varsa hemen ayrılın siz bunu yakıştırıyorsanız kendinizde sorun var.bir çok ailede gelin ile aynı evde yaşayan kardeşler var hiç hoş değil bu fikriniz.

Çok saçma yazdıklarınız gerçekten. Elin kızı gelecek elini kolunu sallayarak sizin evde kalıcam artık diyecek gidecek yerşm yok diyecek anne baba da tamam olur diyecekler normalmiş gibi. Bekar kız bekar erkek aynı evde yaşayacaklar ve üstelik kaynın askere gittiğinde söz yok nişan evlilik yokken kız o evde kalacak ve ailesi de hiiç merak etmeyecek ya bizim kızım nerede kimlerde kalıyor diye, ailesi hoş görecek, evin kızı gibi yedirip içirip besleyecekler, millet, akrabalar sormayacak bu kız kim, neyin nesi ortada bir şey yok neden sizde kalıyor demeyecek. Bu kız bir de öyle evde dolaşacak ve herkes normal görecek öyle mi çok fazla dizi izlediniz sanırım ancak dizilerde olur böyle şeyler.

Çok saçma yazdıklarınız gerçekten. Elin kızı gelecek elini kolunu sallayarak sizin evde kalıcam artık diyecek gidecek yerşm yok diyecek anne baba da tamam olur diyecekler normalmiş gibi. Bekar kız bekar erkek aynı evde yaşayacaklar ve üstelik kaynın askere gittiğinde söz yok nişan evlilik yokken kız o evde kalacak ve ailesi de hiiç merak etmeyecek ya bizim kızım nerede kimlerde kalıyor diye, ailesi hoş görecek, evin kızı gibi yedirip içirip besleyecekler, millet, akrabalar sormayacak bu kız kim, neyin nesi ortada bir şey yok neden sizde kalıyor demeyecek. Bu kız bir de öyle evde dolaşacak ve herkes normal görecek öyle mi çok fazla dizi izlediniz sanırım ancak dizilerde olur böyle şeyler.

Ya da siz mahallenizden dışarı çıkmamışsınız.

Uzaylı muamelesi yaptığınız konu o kadar normal ki, gazete okumadığınıza eminim.

Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz
Şimdi burda herkes,yok seni ilgilendirmez sana söz düşmez gibi şeyler söylemişler de,söz düşen durum var düşmeyen durum var.
Burda kıskançlığı da bir kenara bırak,ailenin yapısı ortada.Elin kızını al eve getir nikah yok birşey yok.Evde delikanlılar var.Haklısın.Rahatsız olmakta haklısın.

herkes yazmış zaten evddekiler ses çıkartmıyorsa malalesef sana soranda olmaz...

ama durum tuhaf tabi ki normal değil yani...

yahu kızın nenesi teyzesi dayısı halası vs da mı yok erkek arkadaşının evinde kalıyor ohaaa

ya çok ilginç ama bence burda sorunu o kızın sevgilinle aynı ortamda bulunmasında değil başı boş bırakan ailede aramak lazım

X