sevgilimin evinde kardesinin sevgiliside kaliyor

Millete bak ayol..
Ben annesi beni telefona defalarca istemesine ragmen bile utandim geri cevirdim..
Elin kizi ise telde konusmayi gectim sevgilisinin anasi ile ayni evde yatip kalkiyor.. Hey masssAllah..

bence bu fazla saçma bi durum yani böyle bi mantık mı var? bak bi şöyle düşün bu o askerdeyken senin onun kardeşiyle kalman gibi senin ailen buna izin verirmi senin yaşam tarzın için bu uygunmu bence çok yanlış çok uygunsuz bir durum ayrıca erkek arkadaşının ailesinin buna müsaade etmeside çok uygunsuz bide bunu biraz çekinerek yazıyorum ama bence insan sürekli aile akraba olmayan bi karşı cinsle bir arada yaşar onla yemek yer kahvaltı yapar televizyon izler bazen uyuyamayıp saatlerce sohbet eder hatta aynı tuvaleti banyoyu kullanırsa ister istemez etkilenebilir bu durumdan memnun olmadığını hemen belli etmeni tavsiye ederim bence açık açık konuş

Millete bak ayol..
Ben annesi beni telefona defalarca istemesine ragmen bile utandim geri cevirdim..
Elin kizi ise telde konusmayi gectim sevgilisinin anasi ile ayni evde yatip kalkiyor.. Hey masssAllah..

Sorma gitsin arkdasim bende anlamadim gitti

:KK57:Kimse kusura bakmasın bu konularda modern yada medeni olamam!Ne demek sevgilisi askerde orada evliymişte sanki kendi ailesi gibi kalıyor ve evde bekar delikanlılarda var.Herşeyi geçtim sevgilinin ailesi nikah yokken nasıl kalmasına izin veriyor?Sen kıskançlığı bırak canım bunlar nasıl aile onu düşün:KK66:

demekki ailesi cok genis insanla benim görümcemin kaynı öyle kız sürekli onlarda kızın ailesi yurtta kalıyo iliyoomus kız sürekli kaynana kanytana berabe ryasıyo bagzem görümceme yatmaya geliyomlarmıs cumadan pazara kadar sasıyorum yani nasıl bi kız bu sen daha bu cocukla ne nısnalısın ne sözlü ki asla bnları yapamazsın nisanlı bile olsan yatamazsın elalemin evinde ama mezhep meselesi ya rahat aile demekki sevgilisinin ailesi cocugun babası demesi lazım bu ev seymi ne isin var elin kızının bizde

Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz
Canım ailesi demekki kabul etmiş ama çocuk askerdeyken kalması kızın biraz tuhaf bide kızın ailesi ne kadar problemleri olsada nasıl izin verir ki ilginç ama kıskansanda bişey denmez ki kız nasıl yani afedersinle biraz böyle fingirdek mi ayyy kusura bakma canm böyle bi kelime kullanmak istemezdim.

Ben erkek annesi olsam böyle bi olaya müsade etmem ya, bi de eski kadınlar bu durumların yaşanmasına izin veriyor ya şaşıyorum artık. O kıza bişey olsa direk erkeğin ailesi sorumlu. Ben öyle bi sorumluluğa giremem mesela.
Konu sahibi burda senlik bişey yok, karışman hata olur. Tabi rahatsız edici bi durum ama ne yapabilirsin ki?

eee peki sevgilin de diyo kız icin evde rajatszılıgındna bahsettimi hic agzını aradın mı mesela

Büyük ihtimalle kız kaçmış sanırım. Ben öyle tahmin ediyorum..

Öyleyse nikah kiyabilirler, olay resmiyet kazanır, yanlış anlasilmalara sebebiyet vermeyebilirler bu birincisi, evde iç çamaşırsız gezmek nedir arkadaş, nerden kaçmış (kactiysa) gelmiş ki?
Ilginc.

Öyleyse nikah kiyabilirler, olay resmiyet kazanır, yanlış anlasilmalara sebebiyet vermeyebilirler bu birincisi, evde iç çamaşırsız gezmek nedir arkadaş, nerden kaçmış (kactiysa) gelmiş ki?
Ilginc.
Bize ilginç canım ama herkes aynı düşüncede değil. Allah karşılaştırmasın diyorum sadece..

ailesi kabul etmisse size ne oluyor?
sahsen benim tercih edecegim birsey olmasa da sebebi de belli, kızın gidecek yeri yokmus.

ayrıca sevgilinizin yengesiyle duygusal bir iliski kuracagını dusunup kıskanıyorsanız neden bu iliskiyi devam ettirmekte ısrarcısınız?

Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
peki sen mi gördün böyle oldugunu sevgilin mi söyledi

Sevgilinin ailesi oğullarının nikahsız bir şekilde evlerinde bir kızla yaşamasına müsade ediyor. Siz bu aileye gelin gitmekte kararlı mısınız? Herşeyin bir yolu yordamı var. Bu saatten sonra kızı baba evinden telli duvaklı alacak halleri yok. Kız gelir gelmez bir nikah kıyıverseydiler. Düğüne de gerek yok. Ayrıca iş resmiyete dökülmeden senin de sevgilinin evine gidip ailesiyle bu kadar içli dışlı olmanı pek doğru bulmadım. Biraz mesafe her zaman için iyidir.

Aile bireyleri evet dedikten sonra sen ne diyebilirsin ki? Kızın ailesi ile arası kötü demek ki bende o durumu yaşadım ve 1,5 yıl ailemle görüşmedim. Ne olduğunu bilmeden kızla ilgili yorum yapamam çünkü onun durumunu ben başıma geldiği için çoook iyi anlıyorum. Ailesi iyi niyetli olarak yardım etmek için almıştır. Kıza git sokakta kal diyemezlerdi dimi ? Neler yaşadığını bilmiyoruz bu kızın... Ailesi aile olsa zaten ararlardı. Yazık ben üzüldüm onada.
Sende bu kadar sorun yapma bence, erkek arkadaşına güveniyorsun, o zaman sorun ne. Sevgilin kardeşinin evleneceği kişiye göz koyacağını sanmıyorum...
o şekilde giyinmesinin dikkat çekeceğini düşünmemiştir, belkide sadece senin dikkatini çekmiştir içinde orada kalmasından rahatsızlık duyunca incelemişsindir iyice. :KK51:

Aile bireyleri evet dedikten sonra sen ne diyebilirsin ki? Kızın ailesi ile arası kötü demek ki bende o durumu yaşadım ve 1,5 yıl ailemle görüşmedim. Ne olduğunu bilmeden kızla ilgili yorum yapamam çünkü onun durumunu ben başıma geldiği için çoook iyi anlıyorum. Ailesi iyi niyetli olarak yardım etmek için almıştır. Kıza git sokakta kal diyemezlerdi dimi ? Neler yaşadığını bilmiyoruz bu kızın... Ailesi aile olsa zaten ararlardı. Yazık ben üzüldüm onada.
Sende bu kadar sorun yapma bence, erkek arkadaşına güveniyorsun, o zaman sorun ne. Sevgilin kardeşinin evleneceği kişiye göz koyacağını sanmıyorum...
o şekilde giyinmesinin dikkat çekeceğini düşünmemiştir, belkide sadece senin dikkatini çekmiştir içinde orada kalmasından rahatsızlık duyunca incelemişsindir iyice. :KK51:

size katılıyorum.
eger giyimiyle ilgili bir sorunu varsa kıza sac bas girisecek hali yok ya, bunu kabul eden aileyi gozden gecirsin, demek ki dusunceleri uymuyor.
hem bazı kisilere gore de sevgiliyken aile evine yemege gitmek bile hos karsılanmayabilir...
hatta sevgili olmak, elin kızı/oglu ile tanımak icin dahi gezip tozmak da uygun gorulmeyebilir, kimilerince dini bir yorum da getirilebilinir.

kimseyi yargılamaya hakkımız yok, begenmiyorsak devam etmeyiz kendi dusuncelerimize uygun kisilerle birlikte oluruz, olur biter.

X