Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millete bak ayol..
Ben annesi beni telefona defalarca istemesine ragmen bile utandim geri cevirdim..
Elin kizi ise telde konusmayi gectim sevgilisinin anasi ile ayni evde yatip kalkiyor.. Hey masssAllah..
Canım ailesi demekki kabul etmiş ama çocuk askerdeyken kalması kızın biraz tuhaf bide kızın ailesi ne kadar problemleri olsada nasıl izin verir ki ilginç ama kıskansanda bişey denmez ki kız nasıl yani afedersinle biraz böyle fingirdek mi ayyy kusura bakma canm böyle bi kelime kullanmak istemezdim.Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz
Yani senin kaynın askerde. Kızla sevgilin aynı evde kalıyor?
Doğru mu okudum??
Bana geliyorlar soldan soldan böyle şeyleri okuyunca.
Bu ne rahatlık...
Büyük ihtimalle kız kaçmış sanırım. Ben öyle tahmin ediyorum..
Bize ilginç canım ama herkes aynı düşüncede değil. Allah karşılaştırmasın diyorum sadece..Öyleyse nikah kiyabilirler, olay resmiyet kazanır, yanlış anlasilmalara sebebiyet vermeyebilirler bu birincisi, evde iç çamaşırsız gezmek nedir arkadaş, nerden kaçmış (kactiysa) gelmiş ki?
Ilginc.
Bize ilginç canım ama herkes aynı düşüncede değil. Allah karşılaştırmasın diyorum sadece..
peki sen mi gördün böyle oldugunu sevgilin mi söylediGuveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
Aile bireyleri evet dedikten sonra sen ne diyebilirsin ki? Kızın ailesi ile arası kötü demek ki bende o durumu yaşadım ve 1,5 yıl ailemle görüşmedim. Ne olduğunu bilmeden kızla ilgili yorum yapamam çünkü onun durumunu ben başıma geldiği için çoook iyi anlıyorum. Ailesi iyi niyetli olarak yardım etmek için almıştır. Kıza git sokakta kal diyemezlerdi dimi ? Neler yaşadığını bilmiyoruz bu kızın... Ailesi aile olsa zaten ararlardı. Yazık ben üzüldüm onada.
Sende bu kadar sorun yapma bence, erkek arkadaşına güveniyorsun, o zaman sorun ne. Sevgilin kardeşinin evleneceği kişiye göz koyacağını sanmıyorum...
o şekilde giyinmesinin dikkat çekeceğini düşünmemiştir, belkide sadece senin dikkatini çekmiştir içinde orada kalmasından rahatsızlık duyunca incelemişsindir iyice.