sevgilimin evinde kardesinin sevgiliside kaliyor

Benim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.
Ben bi kere denk geldim gunahini almak
bunda kiskanilacak ne var, herhangi bir kiz degil sevgilinizin kardesinin evlenecegi kiz, ne yani sevgilin seni birakip kayninda onu birakip, ikisimi birlesecekler
kiskancligin yersiz

Kiskancligi gectim uygun bulmuyorum sana normal geliyosa oda senin rahatligindir bisey diyemem fikir almak belki icimi rahatlaticak bişeyler duymak icin actim konuyu

Kadın-erkek arkadaşlığını çok geniş olarak düşünebilen bi insan olarak ilk yorumda, ne olacak canım, yemezler ya birbirlerini derdim ama, bben, aslında bi çok normal kız, ailesinin, kardeş, baba, yanında bile sütyensiz dolaşmayız yanİ. Bu onların tahrik olacağından değil elbet ama edep yahu.

Yerine göre giyinme olgusundan bu kadar uzak bi insanın ahlakından süpee duyarım ben.

Senin karışma hakkın yok ama sevgilin ailesiyle konuşabilir bence.

Kız sevgilinizin ailesinde kalıyor, onlarda birşey demiyorsa size izin vermiyorum demek düşmez ne yazık ki. Kaldı ki böyle birşey düşünmek, huzursuz olmak bile bana çok garip geliyor. Kardeşinin sevgilisi sonuçta yahu birde evlenceklermiş.

Konu sadece kıskançlık değil bence. Nasıl Kardeşinin, annenin de sevgilinin/eşinin yanında südyensiz tişörtle dolaşması rahatsız ederse elti adayının bunu yapması haydi haydi eder. İlla aralarında bir şey olacağı endişesi değil bence problem. Aralarında hbir şey olmayacak olsa da sevgilinin o manzaralarla hiç karşılaşmayacak olacağını sanmıyorum. Ayıp diye bir şey var. Buna rağmen, Duygusal olarak bir şey olmayacak olsa da bir çift memenin sürekli dikkat çekmesi bir erkeği illa ki bir an da olsa cinsel olarak dürtebilir. Güven meselesinin dışında bir şey. Yenge Adayı olması buna engel değil.
Bu yüzden ben ilk olarak kayınvalide adayına, evde başka erkekler varken bu kızın böyle dolaşması sizi rahatsız etmiyor mu? Derdim. sonuç alamazsam kıza bel altı laf sokardım ki kendini toplasın ya da gerçek yüzünü göstersin.

Evlenecek diyorsunuzda evlenmeyedebilirler hayat bu .Kesin evleneceğiz deyip ev kuranlar bile son anda vazgeçebiliyorlar .Ben doğru bulmadım .Ayrıca yarın öbür gün sizin evlenme gibi bir olayınız olsa bu olay ailenizin kulağına gelse bir sıkıntı yaşar mısın konu sahibi o_O

Kendini bosuna üzüyorsun, kalkipta kardesinin sevgilisine
Bakicak deyil ya. Hä bakan karaktersizlerde yok degil.
Kisilige bagli, sevgilin düzgün biriyse hicbir sakinca görmüyirum ben.

Farzet evliler veya kacip geldiler kaynin askerde esi onu bekliyor yani evin gelini kiskanman yersiz bosa kafani doldurma ayrica istedigi gibi giynebilir ayrintiya takilma belki zor durumda kiz neden hemen istememeye getiriyosun durumu unutma kimse ailesini birakipta kv evine cookk zorda kalmadigi surece gitmez... ilgilenme birak sevgilin seni ilgilendirir simdilik dis kapi mandalisin ....

Bir yıl askerlik ,ateş ve barut yalnız başlarına , gün boyu paylasimlari olacak dertlesecekler,gülüp eğlenecekler.
Masum bir arkadaşlık bile olsa başlarda,gönül bu rahat durmaz sorunlarda.

Sen neden rahatsız oluyorsun kardeşinin sevgilisi .sevgilinin yengesi yani...

Konu sadece kıskançlık değil bence. Nasıl Kardeşinin, annenin de sevgilinin/eşinin yanında südyensiz tişörtle dolaşması rahatsız ederse elti adayının bunu yapması haydi haydi eder. İlla aralarında bir şey olacağı endişesi değil bence problem. Aralarında hbir şey olmayacak olsa da sevgilinin o manzaralarla hiç karşılaşmayacak olacağını sanmıyorum. Ayıp diye bir şey var. Buna rağmen, Duygusal olarak bir şey olmayacak olsa da bir çift memenin sürekli dikkat çekmesi bir erkeği illa ki bir an da olsa cinsel olarak dürtebilir. Güven meselesinin dışında bir şey. Yenge Adayı olması buna engel değil.
Bu yüzden ben ilk olarak kayınvalide adayına, evde başka erkekler varken bu kızın böyle dolaşması sizi rahatsız etmiyor mu? Derdim. sonuç alamazsam kıza bel altı laf sokardım ki kendini toplasın ya da gerçek yüzünü göstersin.

cok tesekkur ederim cevabin icin gercekten rahatsiz edici bi durumla karsi karşiyayim

KK bu aralar baldıza, Enişteye fena sarmış durumda ya hayırlısı bakalım. O kıza git deme hakkınız olmadığına göre bi şey diyemezsiniz, ama takipte olun. Bir de kızı istemediğinizi çok dillendirirseniz adınız kıskanca çıkar ona göre...

X