- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Kızı doğru düzgün tanımıyor bile neden kıskanmasın?Sevgilimi elti adayindan mi kiskanicam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı doğru düzgün tanımıyor bile neden kıskanmasın?Sevgilimi elti adayindan mi kiskanicam?
Ben bi kere denk geldim gunahini almakBenim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.
bunda kiskanilacak ne var, herhangi bir kiz degil sevgilinizin kardesinin evlenecegi kiz, ne yani sevgilin seni birakip kayninda onu birakip, ikisimi birlesecekler
kiskancligin yersiz
Kızı doğru düzgün tanımıyor bile neden kıskanmasın?
sevgilisini doğru düzgün tanıyor mu ?Kızı doğru düzgün tanımıyor bile neden kıskanmasın?
Iyi de o evin sahipleri tamam dedikten sonra senin rahatsız olman neyi degistirirKiskancligi bi kenara birakin evli bile degilken ne kadar doğru kim rahatsiz olmaz ki ?
Kizin aile sorunu cok yuzeysel olarak biliyorum onuda soylemesem daha iyi olcakOo bak bu olmadı kız rahat bir tip aile içinde olsa da öz ailesi değil sonuçta dikkatli olmalı bu kızın aile sorunu nedir ?
Konu sadece kıskançlık değil bence. Nasıl Kardeşinin, annenin de sevgilinin/eşinin yanında südyensiz tişörtle dolaşması rahatsız ederse elti adayının bunu yapması haydi haydi eder. İlla aralarında bir şey olacağı endişesi değil bence problem. Aralarında hbir şey olmayacak olsa da sevgilinin o manzaralarla hiç karşılaşmayacak olacağını sanmıyorum. Ayıp diye bir şey var. Buna rağmen, Duygusal olarak bir şey olmayacak olsa da bir çift memenin sürekli dikkat çekmesi bir erkeği illa ki bir an da olsa cinsel olarak dürtebilir. Güven meselesinin dışında bir şey. Yenge Adayı olması buna engel değil.
Bu yüzden ben ilk olarak kayınvalide adayına, evde başka erkekler varken bu kızın böyle dolaşması sizi rahatsız etmiyor mu? Derdim. sonuç alamazsam kıza bel altı laf sokardım ki kendini toplasın ya da gerçek yüzünü göstersin.
Ben 20 o 24Kac yasindasin canim? Sevgilin kac yasinda?