sevgilimin evinde kardesinin sevgiliside kaliyor

Sevgilinin değil ailesinin evi ve ailecek bunu uygun görüp onay verdiler ise maaleaef söz hakkı kalmıyor size

Sanırım bana söz hakki düşmüyor herkes boyle düşündugune gore biraz dusunup boyle hissetmemi bastirmaliyim

bu tarz şeyleri ne kadar çok okumaya başladım KK da
milletteki yeni moda anlayış bu mu acaba
aile evinde sevgiliyle kalmak :/

Hm kız evde sutyen giymiyor ve sanırım uyaran da yok. Sevgilinin annesi gibi mesela. Sen bu çocukla ciddi misin ? Iyi düşün fazla rahatlar gibi geldi bana. Ben olsam tabi ki evlerinde kimin kaldığına karışmazdım ama kimin içlerine gireceğimi de bir sorgulardım.

Ailesinin tutumu ney? Yani mecburi olarak acidiklari icin izin veriyorlar ama aslinda onlarda rahatsizlar mi? Yoksa bastan büyük sevincle kabul edip, gayet normal mi karsiliyorlar? Kizin cok rahat oldugu belli, bunca zaman ve hatta dahada fazla sevgilisinin evinde kalan bi kiz, giyim ve davranislarindada cok rahattir... Aile belkide zor durumda destek olmak istediler ama o iyice yerlesti ve bisey diyemiyorlar .... Cok yanlis seyler, ama size söz hakki düsmüyor maalesef, aile kabul ediyorsa onlar yollamadiklari sürece siz böyle sinir olmaya devam ediceksiniz... Ben sizin hissinizin güvensizlik degilde rahatsizlik oldugunu algiladim, yani aralarinda bisey olucak diye degil ama daha sifati belli olmayan el kiziyla ayni evde yasamasi evet bencede rahatsiz edici....ve yine eminimki olayin tam tersi olsa, yani sizin diyelimki ablaniz olsa ve onun sevgilisi sizin evinizde kalsa, hem sevgiliniz hemde ailesi biton laf ederdi, dogal karsilamazdilar, üstelik burdaki cogu KK arkadaslarda,nikah düsüyor bu nasil bi yasam tarzi evli bile degiller nasil sizide ayni ortama sokarlar falan diye baya bi söylenirdiler ama iste yapanlar erkek olunca, eltin sayilir ne varmis yaaa diyorlar...

elti felan muhabbeti olmuşta.daha ortada soz yok nişan yok olsa dahi gelin ata binmiş ya nasip demiş.siz de bir garipsiniz şimdiden evin içine karışmalar felan.anne evde kızkardeş evde çocuk daha askere gitmemiş.belki bir yol bulurlar.

Seni anlıyorum ama işte ailesi ok vermiş yapacak bişey yok yalnız bu aileyi de iyi süz bence
Benim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.

türkmü bunlar yahu gerçekten tuhaf yanı bu rahatlık hiç normal değil sonuda hayır değil karışmanız doğru olmaz ama sevgiliniz bı sure bı arkadaşında falan kalsa yanı ben kendımı yerdım snaırım bu durum karşısında

açıyorsunuz bari konuyu güzelce cümleler kurarak açın yahu sonra yanlış anlayıp yanlış yorumlayabiliyoruz.lütfen türkçe lügatı geniş bir dil biraz daha faydalanalım

sanirim en iyi anlayan sen oldun cevabin ve bakis açın icin tesekkur ederim herseyi anlatmadan olumlu olumsuz iki sekildede dusunmussun dedigin gibi mecburiyetten kaliyor yardimci olmak icin kabul etmek zorunda kaldilar guvensizlik değilde bu olay rahatsiz edici ve sinir bozucu cevabin icin cok tesekkurler

Benim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.

Şimdi olayı da bilemeyiz ki çocuk kızı kaçırdımı acaba ailesi mecburi ses çıkaramıyor ? Ama bu kadar geniş bir bayan da şüphe uyandırıyor

bunda kiskanilacak ne var, herhangi bir kiz degil sevgilinizin kardesinin evlenecegi kiz, ne yani sevgilin seni birakip kayninda onu birakip, ikisimi birlesecekler
kiskancligin yersiz

Neden ilgilendirmesin? Sizin sevgiliniz bir kizla yasasa ilgilenmez misiniz? Bu yorumlar beni benden alıyor ya hu ne zaman bu kadar cag atladık?
Sevgilimi elti adayindan mi kiskanicam?

Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina

normalde karışmaya hakkınız yok derdim ama sütyensiz tişörtle dolaşmasıda saçmaymış yani bu konuda haklısınız bu durumu normal değil kızın

bunda kiskanilacak ne var, herhangi bir kiz degil sevgilinizin kardesinin evlenecegi kiz, ne yani sevgilin seni birakip kayninda onu birakip, ikisimi birlesecekler
kiskancligin yersiz

Olmayacak şey değil zira karısını bırakıp baldızı ile kaçanları da görüyoruz haberler de...

kızın ailesiyle ilgili aklıma başka şeyler geliyor benim artık.acaba tacize falan mı uğradı da kaçtı?yine de sevgilisinde bu kadar rahat kalabilmesi doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…