- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Yani şuan karışamazsınız siz bence, ben de olsam sinir olurdum ama yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef.Evet ailesinin evi sevglimin degil yanls yazmisim orasini giyinisini annesine gittigmde görürüm
Sevgilinin değil ailesinin evi ve ailecek bunu uygun görüp onay verdiler ise maaleaef söz hakkı kalmıyor size
bu tarz şeyleri ne kadar çok okumaya başladım KK da
milletteki yeni moda anlayış bu mu acaba
aile evinde sevgiliyle kalmak :/
Bilemiyorum beni çok rahatsiz eden bi durum hayirlisi artik yapicagm bişeyde yok gibi gorunuyor
Benim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.Seni anlıyorum ama işte ailesi ok vermiş yapacak bişey yok yalnız bu aileyi de iyi süz bence
Ailesinin tutumu ney? Yani mecburi olarak acidiklari icin izin veriyorlar ama aslinda onlarda rahatsizlar mi? Yoksa bastan büyük sevincle kabul edip, gayet normal mi karsiliyorlar? Kizin cok rahat oldugu belli, bunca zaman ve hatta dahada fazla sevgilisinin evinde kalan bi kiz, giyim ve davranislarindada cok rahattir... Aile belkide zor durumda destek olmak istediler ama o iyice yerlesti ve bisey diyemiyorlar .... Cok yanlis seyler, ama size söz hakki düsmüyor maalesef, aile kabul ediyorsa onlar yollamadiklari sürece siz böyle sinir olmaya devam ediceksiniz... Ben sizin hissinizin güvensizlik degilde rahatsizlik oldugunu algiladim, yani aralarinda bisey olucak diye degil ama daha sifati belli olmayan el kiziyla ayni evde yasamasi evet bencede rahatsiz edici....ve yine eminimki olayin tam tersi olsa, yani sizin diyelimki ablaniz olsa ve onun sevgilisi sizin evinizde kalsa, hem sevgiliniz hemde ailesi biton laf ederdi, dogal karsilamazdilar, üstelik burdaki cogu KK arkadaslarda,nikah düsüyor bu nasil bi yasam tarzi evli bile degiller nasil sizide ayni ortama sokarlar falan diye baya bi söylenirdiler ama iste yapanlar erkek olunca, eltin sayilir ne varmis yaaa diyorlar...
Benim de dikkatimi sadece aile çekti. Ben ailemin evinde sutyensiz dolaşmadım babam kardeşim var diye. Çok rahat insanlarla yapamam mesela. Konu sahibi de ben gibiyse uyarmak istedim umarım göz ardı etmez.
Neden ilgilendirmesin? Sizin sevgiliniz bir kizla yasasa ilgilenmez misiniz? Bu yorumlar beni benden alıyor ya hu ne zaman bu kadar cag atladık?Seni hiiccccc ilgilendirmez
Sevgilimi elti adayindan mi kiskanicam?Neden ilgilendirmesin? Sizin sevgiliniz bir kizla yasasa ilgilenmez misiniz? Bu yorumlar beni benden alıyor ya hu ne zaman bu kadar cag atladık?
Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
bunda kiskanilacak ne var, herhangi bir kiz degil sevgilinizin kardesinin evlenecegi kiz, ne yani sevgilin seni birakip kayninda onu birakip, ikisimi birlesecekler
kiskancligin yersiz
sanirim en iyi anlayan sen oldun cevabin ve bakis açın icin tesekkur ederim herseyi anlatmadan olumlu olumsuz iki sekildede dusunmussun dedigin gibi mecburiyetten kaliyor yardimci olmak icin kabul etmek zorunda kaldilar guvensizlik değilde bu olay rahatsiz edici ve sinir bozucu cevabin icin cok tesekkurler