Siz o evde yaşamadığınıza göre söz hakkınız yok bu konuda. O aile düzeni o şekilde kurmuş, kızı kabullenmiş.Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz
Evli degiller uc ay sonra askere gidicek askerlig boyunca evde kalicak sevglimle ikisi beraber degiller tabi bi tane daha kardesi annesi falan var ben mi yanlis dusunuyorm bilemedmYani senin kaynın askerde. Kızla sevgilin aynı evde kalıyor?
Doğru mu okudum??
Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasinaCan sıkıcı bi durumsevgilin güvenilirse içini rahat tut
Evli degiller uc ay sonra askere gidicek askerlig boyunca evde kalicak sevglimle ikisi beraber degiller tabi bi tane daha kardesi annesi falan var ben mi yanlis dusunuyorm bilemedm
bu kadarı da fazla rahatlık südyen giymemek niye ya evde baska erkekler de varkenGuveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
Evet ailesinin evi sevglimin degil yanls yazmisim orasini giyinisini annesine gittigmde görürümSize pek söz düşeceğini sanmıyorum ev ahalisi uygun görüyorsa. Üstelik siz nereden biliyorsunuz ne tarzda nasıl giyindiğini? Ve sevgilimin evinde demişsiniz orası sevgilinizin ailesinin evi oluyor..
Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
yapacak tek şeyiniz var ilişkinizin selameti için bu düşüncelerinizi sevgilinize açmayın bana kalırsa çünkü düşüncenizin altında sevgilinizin kardeşinin sevgilisine/kardeşinin sevgilisinin erkek arkadaşınıza uygunsuz bir şekilde yaklaşabileceği var. sert bir tepki almanız olası.Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz