sevgilimin evinde kardesinin sevgiliside kaliyor

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
Merhaba uzun bi ilismkim var sevgilim ailesiyle yasiyo bide erkek kardesi var sevgilisinide almis eve getirmis uc bes aydir beraber yasiyolar kizin bazi ailevi sorunlari oldugundan dolayi kizin gidicek yeri yok cocuk askerden gelince evlenicekler anlayisli olmaya calisiyorum ama elalemin kizinin sevglimle ayni evde yasamasi esofmanlarla gezmesi hatta bazen tisortunun önu biraz acik oluyo kotu amaci yok bliyorm ama cok yanlis buluyorum bu durumu hem sinirleniyorum hem asiri kiskaniyorum elimdende bisey gelmiyo sizler belki bi fikir sunarsiniz

Siz o evde yaşamadığınıza göre söz hakkınız yok bu konuda. O aile düzeni o şekilde kurmuş, kızı kabullenmiş.
Peki sevgilinizin kardeşi evli olsaydı ve yenge olarak o evde bulunsaydıaynı şeyleri hissedecek miydiniz? Hiç sanmıyorum.

ssevgiliniz kardesının artık bı nevı mustakbel esıne yan gözle bakacak dıye korkuyorunuz ya da onun sevgılınızı ayartacagını öylemı her

bir de o ev sevgılınızın mı yoksa aılesının evı mı

Can sıkıcı bi durum sevgilin güvenilirse içini rahat tut

Yani senin kaynın askerde. Kızla sevgilin aynı evde kalıyor?
Doğru mu okudum??
Evli degiller uc ay sonra askere gidicek askerlig boyunca evde kalicak sevglimle ikisi beraber degiller tabi bi tane daha kardesi annesi falan var ben mi yanlis dusunuyorm bilemedm

Size pek söz düşeceğini sanmıyorum ev ahalisi uygun görüyorsa. Üstelik siz nereden biliyorsunuz ne tarzda nasıl giyindiğini? Ve sevgilimin evinde demişsiniz orası sevgilinizin ailesinin evi oluyor..

Can sıkıcı bi durum sevgilin güvenilirse içini rahat tut
Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina

Evli degiller uc ay sonra askere gidicek askerlig boyunca evde kalicak sevglimle ikisi beraber degiller tabi bi tane daha kardesi annesi falan var ben mi yanlis dusunuyorm bilemedm

Hiçbir şey anlamıyorum şu an sizden. Yani sizin eltiniz olacak bayan eşinizin ailesiyle mi kalıyor?
Kaçmış mı kız?
Eee başkaları varsa sorun yok ama ben kabul etmem yani.
Bana ters.

1-kızın ailesi nerede 5 aydır kzları öldü mü kaldı mı bilmiyorlar mı

2-bu konu seni aşar,sevgilinin ailesi tamam dediyse sen bişey yapamazsın onların evi

Guveniyorum ama kizin o kadar rahat olmasi beni rahatsız ediyo tisort giyiyo sütyen yok icinde birazda olsa belli oluyo rahatsiz oluyorm bu sefer sinirleniyorm iyice bu kdar rahat olmasina
bu kadarı da fazla rahatlık südyen giymemek niye ya evde baska erkekler de varken

Ilginc.
Evlenecekler diosuniz elti konumundao zaman prproblem yok . Amaaa kendimi sizin yerinize koyuyorum sevgilimle sertknusurdum

Sevgilinin değil ailesinin evi ve ailecek bunu uygun görüp onay verdiler ise maaleaef söz hakkı kalmıyor size

Size pek söz düşeceğini sanmıyorum ev ahalisi uygun görüyorsa. Üstelik siz nereden biliyorsunuz ne tarzda nasıl giyindiğini? Ve sevgilimin evinde demişsiniz orası sevgilinizin ailesinin evi oluyor..
Evet ailesinin evi sevglimin degil yanls yazmisim orasini giyinisini annesine gittigmde görürüm

Yok kız konu sahibinin sevgilisinin evinde kalmıyormuş, yani kalıyormuş da sevgilisinin ailesı de varmış. Pehh karıştı inan...

Oo bak bu olmadı kız rahat bir tip aile içinde olsa da öz ailesi değil sonuçta dikkatli olmalı bu kızın aile sorunu nedir ?

yapacak tek şeyiniz var ilişkinizin selameti için bu düşüncelerinizi sevgilinize açmayın bana kalırsa çünkü düşüncenizin altında sevgilinizin kardeşinin sevgilisine/kardeşinin sevgilisinin erkek arkadaşınıza uygunsuz bir şekilde yaklaşabileceği var. sert bir tepki almanız olası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…