• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisi..

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
arkadaşlar erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz..ama arada 1 yıl ayrılığımız olmuştu ben başkasıyla çıktım o da başkasıyla birbirimize inat gibi saçma bi durum yaşadıkkısaca.daha sonra tekrar barıştık onun ilişkisi 3ay gibi kısa bir süre sürdü.biz barıştık ama kız peşini bırakmadı,beni aldattı diye dedikodular mı çıkarmadı,bana mesaj atmalar,erkek arkadaşıma mesaj atmalar falan baya böyle sürdü bu olay.erkek arkadaşım benim hassas olduğumu bildiği için her yerden engelledi onu,bütün irtibatını kesti sırf içim rahatlasın aramızda sorun çıkmasın diye.2 sene gibi bi zaman geçti üzerinden ama ben bu kızı üzerimden atamadım resmen.sürekli aklıma geliyor,twitterda facebookta sürekli kontrol ediyorum çok rahatsızım bu durumdan ama resmen beynime kazınmış gibi en ufak bişeyde aklıma geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.

var mı böyle durumlar yaşayan? ne yapmalıyım?:43:

arkadaşlar erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz..ama arada 1 yıl ayrılığımız olmuştu ben başkasıyla çıktım o da başkasıyla birbirimize inat gibi saçma bi durum yaşadıkkısaca.daha sonra tekrar barıştık onun ilişkisi 3ay gibi kısa bir süre sürdü.biz barıştık ama kız peşini bırakmadı,beni aldattı diye dedikodular mı çıkarmadı,bana mesaj atmalar,erkek arkadaşıma mesaj atmalar falan baya böyle sürdü bu olay.erkek arkadaşım benim hassas olduğumu bildiği için her yerden engelledi onu,bütün irtibatını kesti sırf içim rahatlasın aramızda sorun çıkmasın diye.2 sene gibi bi zaman geçti üzerinden ama ben bu kızı üzerimden atamadım resmen.sürekli aklıma geliyor,twitterda facebookta sürekli kontrol ediyorum çok rahatsızım bu durumdan ama resmen beynime kazınmış gibi en ufak bişeyde aklıma geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.

var mı böyle durumlar yaşayan? ne yapmalıyım?:43:

Bence bosver takma kafana kendini yipratmis olursun o zaman

Canım ben de yaşadım buna benzer bir şey ama benden önce olmuş bir kızdı çok zor seni anlayabiliyorum ben de çok takardım çünkü.

Bence bosver takma kafana kendini yipratmis olursun o zaman

bak cnm elbette benzer durumlar yaşadık o yüzden sana şunu söylemeyi borç biliyorum kendine. erkek arkadaşının o kızı engellemesinin sebebi senin huzursuz olman değil seninle benzer ayrılıklar geçirdiğinde ya da tartışmalar o kıza bulaşmasıdır emin ol bunlar ortaya çıkmasın diye uğraşıyodur. ben bunun bir benzerini defalarca gördüm çevremde üzgünüm ama gerçek bu sen sevgiline olan hırsını atmak için o kıza sarıyosun bence..bu tarz ilişkilerin sağlamlığıda tartışılır bence

bak cnm elbette benzer durumlar yaşadık o yüzden sana şunu söylemeyi borç biliyorum kendine. erkek arkadaşının o kızı engellemesinin sebebi senin huzursuz olman değil seninle benzer ayrılıklar geçirdiğinde ya da tartışmalar o kıza bulaşmasıdır emin ol bunlar ortaya çıkmasın diye uğraşıyodur. ben bunun bir benzerini defalarca gördüm çevremde üzgünüm ama gerçek bu sen sevgiline olan hırsını atmak için o kıza sarıyosun bence..bu tarz ilişkilerin sağlamlığıda tartışılır bence

bu dediğine hak vermiyorum malesef teşekkür ederim yorumun için yinede ilişkime ve erkek arkadaşıma güvenim tam sadece kendi durumum açısından sordum canım

Canım sen erkek arkadaşına güveniyorsan,güvenin tam ise kim ne yapmış,kim ne demiş,ne yapıyor boşversene:34:
Eski sonuçta,mazi de kalmıştır erkek arkadaşın için de. O kızı da sevgiline hatırlatma,konusunu açma yani.
Öncelikle kızı takip etmeyi bırak,geçmişe takılıp durma bu kadar. Erkek arkadaşın seni seviyorsa,değer veriyorsa başka hiçbir şeyin önemi yok,inan.. Bu gibi kuruntularla bu güzel zamanlarını heba etme..

fazla vicdan yapıyorum sanırım iyi niyetli düşünüyorum sende öylesin sanırım

Evet canım çok aşırı vicdan yapıyordum hem de. Çünkü benim eski sevgilim kıza az bi süre de görüşmüş olsalar evlilikten falan bahsetmiş hatta facede isimleriyle ilişkisi var yapmışlar hem hazmedemedim de bunu. Benim eski sevgilim de ben çok hassasım huzursuz olmayayım diye numaramı bile değiştirtmişti. Yazık çok uğraşırdı benim bunu unutmam için ama ben gerçekten hazmedemiyordum hem de vicdan da yapmıştım kıza acıyordum resmen onun ne suçu var diyordum kendimi yerine koyuyordum bayağı zor zamanlar geçirdim çok iyi anlayabiliyorum seni:50:

Kendine söz ver. Bir yerden bakıp takip etmeyeceğine dair.
Bakma ne gerek duyuyorsun ki? Zaten sevgilin yanında değil mi?
Kuruntu gibi bir şey bu.

Back
X