Sevgilimin dışarı çıkmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatmak isteyen insan oturduğu evde de aldatır. Senin sevgiline karşı bir güvenin yok. Benim ki beni aldatmadan önce evinden hiç dışarı çıkmayan birisiydi. Arkadaşını hiç sevmezdim konuşmuşluğumuz olmadı ama nasıl bir insan olduğunu bilirdim. Bu arkadaş vasıtasıyla net üzerinden okuldan bir kızla beni aldatmıştı. Yani bunları hiç kafana takıp kendini yıpratma başını şişirme. Boşver gitsin kendini düşün sen.

Ay ne kadar aptal aptal yorumlar var ya. Konu sahibi yaptığının normal olduğunu savunmuyor ki ne yapmalıyım diye soruyor aksine? Ya okumanız yok ya anlamanız. En rahat sizsiniz en aşkolog sizsiniz tamam. Yapıcı yorumları tenzih ediyorum bu arada. Lafım iğneleyenlere, bir iş becermiş gibi laf sokanlara.

Kafese koy bacım

Güven zedeleyecek bir şey yasayip yasamadigi cok önemli değil.
Guven zedenlendiyse boyle hasarli ilişkiye devam edilmesin cunku bu "guvenimi kirdi" muhabbeti asla bitmez.
Onceki ilişkilerinde guveni kirilmiş filan bunlari da gecin, kaç kişinin guveni kirilmamiştir ki gecmisinde?
Çok harika boynuzLAR takmisligim var gecmişte ama kimsenin başina bela olmadim gecmiste guvenimi kirdilar diye, baskasinin hatasini yeni ilişkideki insan
duzeltmek zorunda degil.
Buradan da tavsiyemdir kimsenin sacma sapan bozuk psikolojisini çek me yin. Boyle sorunlari olanlar yeni ilişkiye baslayacagina terapiste mi psikologa mi ne derdi varsa oraya gitsin orada bir cozsun once.
İnsani disari cikartmak istememek neymiş ya.

+1
ben bıkmıştım artık geçmişindeki safsataları dinlemekten.
ihanetten nefret eden ve hiç ihanet etmemiş biriyim ama sırf daha önce aldatıldı diye başkalarının yaptığı şeylerin bedelini bana ödetmek ister gibi bir hali vardı. devamlı bi güvensizlik devamlı ay bana şunu yaptılar bunu yaptılar yok hepiniz aynısınız.
inanılmaz yoruyor.
dehlerken allah şifa versin dediysem sebebi vardı yani anlamış mıdır bilemem.

Boyle kişiler konusmakla duzelmez. 1 ay duzelmiş gibi yapar sonra ayni terane. O yuzden psikolog filan degilse kimse boyle kişileri konuşmakla duzeltecegini dusunmesin veya evden cikmayarak guven kazanmaya calismasin duzelmez. İyi yapmissin. Ergenlikte bende de vardi ne zaman arkadaslarla eglensem telde kavga cikarirdi. Bosuna moralimi bozmuşum eglenecegim yere cok gecmeden sutlamistim.

Başkasının güven problemini yaşamıyor ki kız, erkek arkadaşının da yalanını yakalamış küçük de olsa. Erkek arkadaşına karşı zedelenmiş o güven. Geçmiş ilişkisinden getirdiği bi durum yok.

Erkek arkadasiyla, erkek arkadasini eve kapatacak bir guven sorunu yaşadiysa devam etmesinler dedim zaten. Cunku eve de kapatsa onun sorunu bitmeyecek.
Adamin akli başindaysa terk eder zaten, bir tane kizla birlikte olcam diye bu eziyey cekilmez cunku

kesinlikle düzelmez. psikolog tülay kök'ün videosunda bir örnek üzerinden anlatılmıştı diye hatırlıyorum. özellikle iyi ve hassas kalpli, empati yapabilen insanlar için büyük bir problem bu. özetle durum şu: eğer empati yapan, iyi niyetli bir insansan, hassas kalpli biriysen yani egoist, narsist, kırıp döken biri değilsen karşındaki insanın içinde küçük yaralı bir çocuk görüyorsun ve ona bahaneler uydurmaya başlıyorsun. işte o geçmişinde hep aldatılmış o yüzden böyle yapmıyor, geçmişinde şu şu sorunları yaşamış ondan böyle saldırıyor aslında özünde iyi biri ama yaralı falan diyorsun. kendince ona bir kılıf geçirip kendi kafanda aklayıp duruyorsun. ama karşındakinin o yaralı çocuktan, senin ona giydirdiğin özden falan haberi yok. sen iyi niyetli yaklaştıkça o saldırmayı ve tavırlarını daha da artırıyor. senin gibi düşünmüyor çünkü. asla hatayı kendinde görmüyor vs. şeyi anlaması imkansız yani, tamam sen geçmişte kötü şeyler yaşadın ama herkes bir değil. bunu asla anlayamıyorlar. benim başımdan geçti yani en ufak hatada beni suçlardı. sırf onu aldatan sevgilisi ile aynı burçtanız diye benim burcumdaki herkese saydırıyordu. lanetsiniz şöylesiniz böylesiniz falan filan sürekli bi kötüleme. kendisi yapar eder kendinden uzaklaştırır ondan sonra uzaklaştım diye beni suçlardı. bir kere telefonunu açmadım duymamışım işim vardı. trip yedim ya saçma sapan. ertesi gün diyor ki ben arıyorum telefonlarım açılmıyor. sadece bir kez olan şeyi büyüttü de büyüttü. o yüzden bunları düzeltmek bizim yapabileceğimiz bişey değil. terapi alsınlar destek alsınlar adam olsunlar ondan sonra hayatlarına birini alsınlar. aksi halde çok zor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…