- 12 Aralık 2021
- 10
- -16
- 29
-
- Konu Sahibi ciceksenfonisi
Erkek misiniz?
Sevgilinizin tek başına eğlenmesini kıskanıyor olabilir misiniz? Benzer sorunu yaşayan bir arkadaşım hissettikleri ile ilgili böyle bir şey söylemişti.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Sevgilinizin tek başına eğlenmesini kıskanıyor olabilir misiniz? Benzer sorunu yaşayan bir arkadaşım hissettikleri ile ilgili böyle bir şey söylemişti.
Bunun için o dışarı çıktığı zamanlar sizde eğlenebileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor ama hissettikleriniz bir süre sonra hem size hem sevgilinize hem de ilişkinize zarar verir.evet bunun gibi bir şey. yani ortamda tek bir kadın olmadığını bilsem bile aynı hislerde oluyorum.
Bir tane cinsiyetle ilgili bölüm gördüm, özellikle kaçınmışsınız gibi. Bir de sanki karşı cins arkadaşları bir şey yapacakmış gibi demişsiniz. kadınların kıskandıkları kadın için bunu dediğini görmedim, üslubunuza bakarak buranın erkeklere yasak olduğunu bilip kadınlardan yardım istemeye çalışan bir erkek gördüm.Ne alaka şimdi bu
Vay anasını, nereleri yakalıyorsun maşallah.Bir tane cinsiyetle ilgili bölüm gördüm, özellikle kaçınmışsınız gibi. Bir de sanki karşı cins arkadaşları bir şey yapacakmış gibi demişsiniz. kadınların kıskandıkları kadın için bunu dediğini görmedim, üslubunuza bakarak buranın erkeklere yasak olduğunu bilip kadınlardan yardım istemeye çalışan bir erkek gördüm.
Özne neden önemli diyenler için, İntizar'ın şarkılarına bakın, cinsiyet belirten özne çok az çünkü gizlemeye çalıştığı şeyler vardı.
Tedavi olmalısınız.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Ergenmisin acabaSevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bence ayrilinSevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Tesadüfen eski eşimin bilgisayarında yazışmalarını fotolarını gördüm. Mesai saatleri içinde görüşmüşler ve iş haninin üzerine alınan hatla yazisiyorlarmis. Tlf da gizlıymış iş yerinde.Oha peki nasıl anladınız?
Artık işinde gücünde evden işe, işten eve denmesi de bir kriter değilmiş desenize, çok geçmiş olsunTesadüfen eski eşimin bilgisayarında yazışmalarını fotolarını gördüm. Mesai saatleri içinde görüşmüşler ve iş haninin üzerine alınan hatla yazisiyorlarmis. Tlf da gizlıymış iş yerinde.