Sevgilimin dışarı çıkmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinizin tek başına eğlenmesini kıskanıyor olabilir misiniz? Benzer sorunu yaşayan bir arkadaşım hissettikleri ile ilgili böyle bir şey söylemişti.

evet bunun gibi bir şey. yani ortamda tek bir kadın olmadığını bilsem bile aynı hislerde oluyorum.
Bunun için o dışarı çıktığı zamanlar sizde eğlenebileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor ama hissettikleriniz bir süre sonra hem size hem sevgilinize hem de ilişkinize zarar verir.

Bu çağda kimse kısıtlanmayı kabul edemez. Eğer tek başınıza aşamayacağını düşünüyorsanız mutlaka profesyonel bir destek alın.

Sizi kırmak için asla söylemiyorum ama hissettikleriniz hiç normal değil ve büyük ihtimal bu hislerinize sebep olacak bir şeyler yaşamışsınızdır ve bunların çözülmesi gerekiyor. Yoksa hayat sizin için çok zor olur.

Ne alaka şimdi bu
Bir tane cinsiyetle ilgili bölüm gördüm, özellikle kaçınmışsınız gibi. Bir de sanki karşı cins arkadaşları bir şey yapacakmış gibi demişsiniz. kadınların kıskandıkları kadın için bunu dediğini görmedim, üslubunuza bakarak buranın erkeklere yasak olduğunu bilip kadınlardan yardım istemeye çalışan bir erkek gördüm.

Özne neden önemli diyenler için, İntizar'ın şarkılarına bakın, cinsiyet belirten özne çok az çünkü gizlemeye çalıştığı şeyler vardı.

Vay anasını, nereleri yakalıyorsun maşallah.

Tedavi olmalısınız.

Ergenmisin acaba yoksa da git tedavi ol normal değil çünkü . Düşman başına

Demek ki sahis, guven vermiyor. Oysaki hayatimizdaki insanin bize pozitif hisler yasatmasini isteriz. Onun yoklugunda bile sevildiginizi, huzurlu ve guvende oldugunuzu hissetmiyorsaniz belki de bu kisi, sizin icin yanlis 1 secim de olabilir.

Bence ayrilin
İnsanlarin hayatını karartmayin

Allah Allah cok ilginc ya
Ben esim arkadaslariyla gidince mutlu oluyorum
Ozellikle sevgiliyken bir kere bile aramazdim
O bana yazarsa ararsa ben kisa keserdim arkadaslarinla takil sonra konusuruz diye

Oh ne guzel sosyallik deposu doluyor, siz neden mutlu olmuyorsunuz ki
Bebek degil ki arkadas secemesin
Ustelik sizin hoslanmadiginiz sizin hoslanmadiginizdir
Adam seviyor demek ki
Ve seviyorsa hoslaniyorsa O, bazi seylere sizin kadar hassas ya da duyarli degildir
Bu disari cikmasindan daha buyuk bir sorundur

Bir de herkesin her yaptigini bir psikolog edasiyla hmm gecmisinde ne oldu diye sorgulamak zorunda degiliz ki

Bu sizin probleminiz ve baya buyuk bir problem
Ya icinizde cozmelisiniz ya gecmise siginip hem kendi omrunuzden hem de iliskinizden yemeye devam etmelisiniz
Ya da tedavi olmalisiniz

Bu normal bir sey degil ve bu arkadas ortaminda iki dertlesmeyle cozulecek bir sorun da degil
Son olarak guvenilmeyen agacin altina oturulmamali

Artık işinde gücünde evden işe, işten eve denmesi de bir kriter değilmiş desenize, çok geçmiş olsun

Bir zaman sonra yalana başvuracak.
18 yaşımdaydım ilk erkek arkadaşımı ben de böyle çok kısıtlardım. Ailem sıkardı çok buluşamazdık bir de başkasıyla beraber olmasından korkardım. Salak kafam.
Bana şey demişti, "bak kadeyif sen böyle yaparsan ben ya evden hiç çıkmayan asosyal birine dönüşeceğim ya da sana yalan söyleyeceğim"
Şimdi bu çocuk yalan söylese kızamazdım mesela. Aynı hesap.
Ya da eski sevgilim manyaktı, mesajlarımı didik didik ederdi ben de arkadaşlarımla olan konuşmalarımı silerdim cinsiyet fark etmeden. Niye sildiğimi sorgulardı demek ki yanlış bir şey var derdi. Aslında yanlış hiçbir şey yoktu. Şimdi bu çocuk ben mesajları sildiğim için kızabilir miydi, bence kızamazdı.
Yazmışsınız yalanlarını yakaladım diye. O zaman ayrılın. Hangi konuda söyledi bu yalanı ama?

Oldu olacak arada siz çişe de çıkarın bari hanımlar bu kadar kisitlarsaniz yeri gelince oda sizi öyle bir kısıtlar ki o zaman anlarsınız bu kadar kasmaya gerek var mı Allah aşkına kimse kimsenin hayatında bu kadar söz sahibi olmamalı

Arkadaslarimla disari ciktigim hergun deli gibi kiskanan, uzulen biriyle birlikte oldugumu dusunemiyorum. Cekilecek cile degil.

Sebebini sormussunuz. Asiri guvensizlikten. Hem kendinize hem sevgilinize hem de iliskinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…