- 7 Ocak 2016
- 10.296
- 49.614
-
- Konu Sahibi ciceksenfonisi
Emin ol annen aldatıldığını biliyor, boyun eğiyordu. En son sen öğrendin, o da iyice ayyuka çıktığı için.
Bence rehabilitasyona ihtiyacı olan bir köpek besleyin ve sevgilinizi serbest bırakınSevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Sevgiliniz beş yaşında mı?Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Kesin öyledir..Ne kadar da havadan sallıyorsunuz ya. Annem öğrendiği gibi dava açtı ve boşandılar. Boyun eğecek bir kadın asla değil. Kendini kimseye ezdirmez. Sadece babam çok iyi bir oyunculuk sergiledi, ondan bu kadar geç öğrendik.
aynen canım valla sensin.
Ay bırak ya ahahaaa asla kabul etmem sensin
Oha peki nasıl anladınız?Evden ise, işten eve gelen eski kocam aldatmış boşandık. Yanı içinde varsa her türlü yapar. Arkadaşıyla çıkıp çıkmaması sorun değil yapacaksa her türlü yapar.
Kesin öyledir..
Diyene bakgerçekten sizde de bir anormallik var, şaka gibi ya gerçek olan bir şeye bile inanmıyorsun. bizi tanımadan hayal ürünü yorumlar yapıyorsun. Allah yakınlarına sabır versin.
Bir an önce iyi bir uzmana başvurun. Kimseye tasmalı evcil muamelesi yapmaya hakkınız yokSevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.