Sevgilimin dışarı çıkmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hislerinizin sebebi psikolojinizin bozuk olması olabilir. Kıskanç bir ruh hastalığıdır. Vakit geçirmeden tedavi olmaya çalışın derim. Dünya üzerinde dışarı çıkmayan erkek veya kadın sağlıklı bir birey mevcut değil neticede

Emin ol annen aldatıldığını biliyor, boyun eğiyordu. En son sen öğrendin, o da iyice ayyuka çıktığı için.

Ne kadar da havadan sallıyorsunuz ya. Annem öğrendiği gibi dava açtı ve boşandılar. Boyun eğecek bir kadın asla değil. Kendini kimseye ezdirmez. Sadece babam çok iyi bir oyunculuk sergiledi, ondan bu kadar geç öğrendik.

Bence rehabilitasyona ihtiyacı olan bir köpek besleyin ve sevgilinizi serbest bırakın

Sevgiliniz beş yaşında mı?

Benim halamın da sizin gibi kocası vardı. Halam 90larda işi mesleği eğitimi yokken çattt boşadı. 3 yıl sürdü dava ama olsundu. Valla hiçbir ortam ve şartlarda çekilmezsiniz.

Kocası veya maniti evden çıkınca kıskananlar için amme hizmeti niteliğinde bir öneri. Bunu giymeyi kabul ederse bu adama nikahı bas konu sahibi

Balmumundan heykel yaptırın küçük minyatür bir şey, tutumlarınızı onun üzerinde uygulayıp tatmin edin kendinizi.
Suça hazırlık tatbik önerisi gibi oldu ama yok yok, tüm olumsuz duygularınızı zincirleyip ona gösterin diyorum.

Bir an önce iyi bir uzmana başvurun. Kimseye tasmalı evcil muamelesi yapmaya hakkınız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…