- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- Konu Sahibi ciceksenfonisi
kendinizi geliştirin, adamı eve bağlayamazsınız. zaten bu normal bir davranış değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce güveninizi zedeleyecek bi durum yaşadınız mı hiç? Bu ilişkinizde veya bundan önceki bi ilişkide? Ben bunun cevabına göre yorum ve yönlendirme yapmayı tercih ediyorum. Gps tak, tasma tak bari diyerek konu sahibini eleştirmek, yermek kimseye fayda sağlamaz zira. Önce karşımızdakini bu kaygıya iten sebebin zemininde ne yatıyor bunu anlamalıyız.
Kapıyı kilitleyip anahtarı yutun.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Gördüğümüz gibi hiçbir şey sebepsiz yere olmuyormuş. Bu kaygının da altında aileden ve sevgilisinden gelen bazı sebepler varmış.. Şimdi, öncelikle şunu kabullenmemiz gerek; bir insan (kadın veya erkek hiç fark etmez) hayatındaki kişiyi aldatacaksa bunu her türlü yapar. İster dışarı çıkartmayalım, ister ipi salalım o kişinin mayasında, nefsinde bu varsa o kişi bunu yapar. Ama, bazen bırakmak gerekir. Zor biliyorum ama güvenmeyi tercih edip karşı tarafı sınırlandırmamak gerek. Hemen bir anda olmaz bu, yavaş yavaş aşılayın bunu kendinize. Ve inanın kafanızda kurduğunuzda yapmayacağı varsa da o kişinin aklına bir şekilde bunu sokmuş oluyorsunuz (eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek sözünde olduğu gibi). Bırakın, güvenin ona. Zaten size yanlış yapmışsa-yapacaksa bu hiç tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde karşınıza çıkacaktır ve o zaman kaybeden siz değil o olacaktır. Aksi yolda siz yıpranıyorsunuz, olmadık yere ilişkiyi zedeliyorsunuz. Ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü bu kaygıyı ben de yaparak karşı tarafı çok bunalttım zamanında. Yapmamız gereken şey güvenmek ve akışa bırakmak. Baktınız yanlış yapıyor, ayırın yolu.Sizin gibi insanları burada görmek beni çok çok mutlu etti. O tarz yorumların hiçbir katkısı yok, onlar adına ayrı üzüldüm. Dalga geçmenin, görseller atmanın bana ne gibi bir faydası olabilir ki. Ki faydamız olamayacaksa da bu forum neden var. Konuya gelince ufak tefek birkaç yalanını yakaladığım zamanlar oldu. Çok önemli şeyler değildi ama tabi ki güvenim kırıldı. Babamda hep baskıcı bir karakterdi. Annemi yıllarca aldatmış çok sonra öğrendik. Yüze gülüp arkadan binbir iş nasıl çevrilir o zaman öğrendim. Belki bunlar etkiliyordur yada benim kurduğum bahanelerdir bilemiyorum. Yorumunuz için anlayışınız için ayrıca çok teşekkür ederim çok sağ olun
Güven gözlerimi yaşarttı. Böyle yorulmaktansa tek tabanca takılın daha iyi. arkandan iş çevireceğine niye bu kadar eminsin? İnsanlara güvenmek durumundayız, en azından hayatımıza aldıklarımıza. Olmazsa yol verirsin başkasının ne yaptığı, ne düşündüğü seni bu kadar endişelendirmemeli. Başkasının Düşüncelerine müdahale edemeyiz ama kendini özgür bırakma ihtimalin var. Güvenerek kötü şeylere değil iyi şeylere odaklanarak. Neden sevdiğini-sevildiğini kendine hatırlatarak.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
aaa bir skandall buu.Kocasını bir hafta kaplıca tatiline gönderen ben şok
Emin ol annen aldatıldığını biliyor, boyun eğiyordu. En son sen öğrendin, o da iyice ayyuka çıktığı için.Sizin gibi insanları burada görmek beni çok çok mutlu etti. O tarz yorumların hiçbir katkısı yok, onlar adına ayrı üzüldüm. Dalga geçmenin, görseller atmanın bana ne gibi bir faydası olabilir ki. Ki faydamız olamayacaksa da bu forum neden var. Konuya gelince ufak tefek birkaç yalanını yakaladığım zamanlar oldu. Çok önemli şeyler değildi ama tabi ki güvenim kırıldı. Babamda hep baskıcı bir karakterdi. Annemi yıllarca aldatmış çok sonra öğrendik. Yüze gülüp arkadan binbir iş nasıl çevrilir o zaman öğrendim. Belki bunlar etkiliyordur yada benim kurduğum bahanelerdir bilemiyorum. Yorumunuz için anlayışınız için ayrıca çok teşekkür ederim çok sağ olun
nasılsa yakında tekmeyi yiyeceksiniz
çok da şeeyapmayın
“Tekmeyi yemek” ne kadar da acizce bir söylem. Hemcinsine kullandığın cümleye bakar mısın ya. Yazık gerçekten. Kalbinin pisliğini akıtmışsın sende çok da şeeeyapma.
öf yani. adamın dışarı çıkmasını bile istememek hiç acizlik değil gerçekten.