Sevgilimin dışarı çıkmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence iş görür. Ne dersin ?

Bu işinize yarar belki

İnsanlar ne yapıp ne yapmayacağını sizemi soracaklar?
Her birey özgürdür ve nasıl, nerde ne zaman kiminle yaşayacağina kendisi karar verir.
Şuraya gitmesini istemiyorum, şununla görüşmesini istemiyorum demek, diyebilmek nasıl bir ruh hali merak ediyorum bende.
O yetkiyi kendinizde nasıl görebiliyorsunuz acaba

Güvenmediğiniz adamlarla birlikte olmayin, güvenmediğiniz adamlarla birlikte olmayın, güvenmediğiniz adamlarla birlikte olmayın, güvenmediğiniz adamlarla birlikte olmayın...

Bir de tasma tak istersen. Gpsli falan.

Bir gün olucak o sana hadi dışarı çık gideceğin ve bir daha dönmeyeceğin yere kadar yolun var der sana yolu gösterirse ki bu bir gün çok yakın zaman olabilir
Sende rahat edersin artık ohhh dışarı çıkanda yok içeri girende

Aslinda size kizmamak lazim. Arkadaslarla disari cikti diye sorun cikartan, devamli kafasinda sacma sapan supheler bulunan insanlarla birlikte olanlarda suç.
Normal bir insan zaten sizin gibi biriyle çok uzun yurutemez.
Sizin sorgulamalarinizi, supheciliginizi vs çeken olmasaydi boyle, tamamen yalniz kalsaniz kendinizi kontrol etmeye başlamaniz daha kolay olurdu bence.

Çok yanlış bir davranış. Sen ne düşünürsen o başına gelir. Rahat bırakırsan yapacağı varsa bile yapmaz. Kendi psikolojini bozuyorsun. Kendinden uzaklaştırirsin.

Bu adam evde de telefonundan sizi aldatabilir bence telefonunu alın elinden.

Bu tutumunuz üzülerek söylüyorum ama normal değil. Burada bir süre sonra en fazla zarar gören siz olursunuz. Devamında paranoyalar başlar, Allah korusun ilerlerse çok daha kötü olabilir. Bir insanla dip dibe olsanız dahi siz her şeyi kontrol edemezsiniz. Siz koruyup kollayamazsınız. Aşırıya giden her şeyin sonu hüsran. Lisansta sınıfımızda bir kız vardı, çok düşkündü nişanlısına aşırı derecede. Bir gün gencecik adamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberini aldık. Kızın sözünden çıkmayan biriydi. Ama insanın ötesinde işleyen bir kader var. Biraz rahat olun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…