- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
-
- Konu Sahibi ciceksenfonisi
Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Bu işinize yarar belkiSevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Çok yanlış bir davranış. Sen ne düşünürsen o başına gelir. Rahat bırakırsan yapacağı varsa bile yapmaz. Kendi psikolojini bozuyorsun. Kendinden uzaklaştırirsin.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu adam evde de telefonundan sizi aldatabilir bence telefonunu alın elinden.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.
Bu tutumunuz üzülerek söylüyorum ama normal değil. Burada bir süre sonra en fazla zarar gören siz olursunuz. Devamında paranoyalar başlar, Allah korusun ilerlerse çok daha kötü olabilir. Bir insanla dip dibe olsanız dahi siz her şeyi kontrol edemezsiniz. Siz koruyup kollayamazsınız. Aşırıya giden her şeyin sonu hüsran. Lisansta sınıfımızda bir kız vardı, çok düşkündü nişanlısına aşırı derecede. Bir gün gencecik adamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberini aldık. Kızın sözünden çıkmayan biriydi. Ama insanın ötesinde işleyen bir kader var. Biraz rahat olun lütfen.Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.