Sevgilimin dışarı çıkmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ciceksenfonisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
10
-16
29
Sevgilimin erkek arkadaşlarıyla olsa bile dışarı çıkmasını istemiyorum. Dışarı çıktığında aklım orada hiçbir şeye odaklanamıyorum. Bazı arkadaşlarının karakterini beğenmiyorum her an kötü bir şey yapacaklarmış gibi düşünüyorum. Dışarı çıktığı her gün istisnasız ben mutsuzum. Aldatmasından mı korkuyorum diye soruyorum kendime ama yok o da değil. Aldatırsa anında ayrılacağımdan da eminim, kendi bilir diyebiliyorum. Dünyam başıma yıkılmaz kısacası. Haberimin olmaması salak yerine koyulma olasılığı beni yıpratıyor gibi düşünüyorum. İstemeden de olsa çok kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Çok soru sorup sorguluyorum.

Bu hislerimin sebebi sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?

Ben de çok sık dışarı çıkmasını istemiyorum çünkü arkadaşlarından haz etmiyorum ve dışarı çıktığında muhabbete dalıp beni habersiz bırakıyor. Ama dediğiniz gibi asla çıkmasın da diyemem çünkü patlar adam. Çok kontrolcğ gördüm ben sizi. İlişkinize ve kendinize çok zarar verirsiniz.

Sevgili olunca birbirinizin sahibi olmuyorsunuz. İzin verip vermemek gibi bir hakkınız yok.

Sebebine gelince, bence özgüven ve güven sorununuz var.

Karşınızdaki insana güvenmiyorsanız, bence hiç ilişki için zorlamayın. Güvensiz hissetmenize neden olan bir davranışı oldu mu bilmiyorum, ama sadece kıskançlık yüzünden böyle yapıyorsanız, ben olsam sizi çekmezdim. Ayrılırdım.

Kimseyi bu şekilde bunaltmaya hakkınız yok.

Bir ornekle soyle anlatayim; bebegimi bakiciya biraktigimda herkes, "kanera taktirdin mi?" diye sordugunda "gozum kapali birakamayacagim birine bebegimi emanet etmem, o nedenle kamera yok" demistim. Onun gibi, esime de gozum kapali guven duymazsam oyle bir evlilikte yer almam. Bu nedenle icmeye, gezmeye, yemege vb. her yere rahatlikla gider. Ben de ne zaman arasam ulasirim (luzumsuz aramam), gec kalirsa haber verir, yeri gelir konum atar ne olur ne olmaz insan hali basimiza hal gelir diye..
Bu kadar kontrolcu olur, sıkbogaz ederseniz bu iliskinin sonu olmaz. Sizi tipki bir cendereyle ozdeslestirir ve eninde sonunda bitersiniz. Engel olamiyorsaniz bence de tedavi şart

Çok geçmez birkaç aya şutlar seni bu eleman. Çekilmiyorsunuz be.

Arkadaşlarının karakterini begenmediginiz kisiyle sevgili olmayin. Bana arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyeyim demisler.

Ancak iliskinizi ve kendinizi yıpratırsınız. Her seyi bu denli kontrol altında tutmaya calismayin. Kendinizi etkisiz eleman olarak bulursunuz.

Ayni eşim bu.Anlatirmisin biraz yani neden boylesiniz? Altinda ne var bende merak ediyorum.

Bunlar normal deil .Zaten bıraz daha bole devam ederse ilişki denen bişey olmucak .Erken fark etmenız ıyı bişey .Muhakkak bunların bi sebebı vardır .Acil tedavi şart .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…