• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sevgilimin bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

angeloflove

--Sevdiğiyle beraber--
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
3.624
499
198
Kocaeli
sevgilime hazırlamış olduğum bohçam. gerçi yakında nişan yok ama ben yapmak istedim. ne zaman olur belli değil :16:
sizlerle de fikir olur diye paylaşmak istedim.

Tshirt pierre cardin kampanyadan aldım 39 tl
Beyaz Manşetli Gömlek pierre cardin kampanyadan yine 60 tl
Cüzdan kemer anahtarlık ve gumus kol dugmesı Beverly Hills Polo Club 39 tl siyah
Siyah ve Lacivertli Mendilli kravat pierre cardin 30tl
Bavul Beverly Hills Polo Club Orta Boy 90 tl
İç çamaşırı ve çorap 2 beyaz 2 siyah anıl 40tl, 2 beyaz 1 renkli boxer, 3 çift çorap dagi 82tl
Terlik pierre cardin 95tl
Traş makinası phlips sensotouch 225tl
Pijama takımı Pierre cardin robdöşambr+grı pijama+siyah düğmeli pijama pijama takımı gri 250 tl
casio saat 370 tl kampanyadan :34:

şimdilik bunları aldım yaklaşık bin tl tuttu. daha almam gerekenler de var. pantalon triko kazak cilt bakım malzemeleri ve kutusu pike takımı konurmuş bizde onu annem yaptı. onu da eklerim daha sonra. bi de havlu konurmuş. ayrıca da tabi takım elbise de alınacak. onlar da alındığı zaman eklerim.

Son düzenleme:
çok teşekkürler canlarım. gerçi bavula sıgmadı hepsi. hepsinin çok sık kutuları var. 3-4 parça koyunca doluyo zaten :)
bir kısmını da yine bohça yapacagız. süsleme kısmı zamanı gelince onları da koyarım inşallah :)

ne güzel tarih belli olmasa da nerdeyse herşeyini hazırlamışsın. o zaman geldiğinde iki ayağın bir papuça girmez en azından hepsi hazır gelir. herşeyin çok güzel maşallah

teşekkürler. evet o yüzden önceden aldım. büyük ihtimal kısa zamanda herşey olacak o yüzden aldım bende iki ayağım bi pabuca girmesin istedim. bi de bakarak seçerek almayı seviyorum.

son aldıklarım

yeni inciden pijama takımı 50 tl bi benzerini de kendime aldım.:nazar:

igs den kazak 45 tl

henüz almadım ama almayı düşündüğüm saat, casio 590 tl

Merhaba,
bohça başlığını görünce ilgimi çekti,
hepsi çok hoş ama gösterilen özeni hissetmek daha hoş,
hayırlı uğurlu olsun inşallah, bizde bu kadar detaylı değil sanıyorum damat bohçası
biz anlaşmalı olarak düğüne bıraktık bohça işlerini,
henüz hazırlamadık en azından o yüzden pek bilmiyorum :)
inşallah tez zamanda kavuşur,ağız tadıyla kullanarak keyifli bir ömür yaşarsınız.

şuan askerde olduğu için bu tarz şeylerle ilgilinmek ister istemez aramızdaki bağı en azından benim açımdan kuvvetlendiriyor. kısmetse mayısın sonunda sözümüz olacak. bizde nişanda olur bohça olayı düğünde yoktur. inşallah kıymetimi anlar :27:
bi de kolay kolay beenen biri değilim ondan dolayı begendıkce alıyorum. :16:

bohçaa harika olmuş canmm elinee saglık çok gzell....
hmen heweslendim ama bnm 1 yıl sonraa olcak bnlar inş....:1:

erkek tarafna bohça götrrken bavullamı götrlyo???

vayyy tertommm sen buralarda takılmaya başlamışsın :9:

canım çok güzel hepsi..
Rabbim tamamına erdirsinn..
bakalımben nasıl yapıcam bunca bohcayı :31:
al al bitmez ki ya :31:

.

Back