- Konu Sahibi angeloflove
sevgilime hazırlamış olduğum bohçam. gerçi yakında nişan yok ama ben yapmak istedim. ne zaman olur belli değil
sizlerle de fikir olur diye paylaşmak istedim.
Tshirt pierre cardin kampanyadan aldım 39 tl
Beyaz Manşetli Gömlek pierre cardin kampanyadan yine 60 tl
Cüzdan kemer anahtarlık ve gumus kol dugmesı Beverly Hills Polo Club 39 tl siyah
Siyah ve Lacivertli Mendilli kravat pierre cardin 30tl
Bavul Beverly Hills Polo Club Orta Boy 90 tl
İç çamaşırı ve çorap 2 beyaz 2 siyah anıl 40tl, 2 beyaz 1 renkli boxer, 3 çift çorap dagi 82tl
Terlik pierre cardin 95tl
Traş makinası phlips sensotouch 225tl
Pijama takımı Pierre cardin robdöşambr+grı pijama+siyah düğmeli pijama pijama takımı gri 250 tl
casio saat 370 tl kampanyadan
şimdilik bunları aldım yaklaşık bin tl tuttu. daha almam gerekenler de var. pantalon triko kazak cilt bakım malzemeleri ve kutusu pike takımı konurmuş bizde onu annem yaptı. onu da eklerim daha sonra. bi de havlu konurmuş. ayrıca da tabi takım elbise de alınacak. onlar da alındığı zaman eklerim.
sizlerle de fikir olur diye paylaşmak istedim.
Tshirt pierre cardin kampanyadan aldım 39 tl
Beyaz Manşetli Gömlek pierre cardin kampanyadan yine 60 tl
Cüzdan kemer anahtarlık ve gumus kol dugmesı Beverly Hills Polo Club 39 tl siyah
Siyah ve Lacivertli Mendilli kravat pierre cardin 30tl
Bavul Beverly Hills Polo Club Orta Boy 90 tl
İç çamaşırı ve çorap 2 beyaz 2 siyah anıl 40tl, 2 beyaz 1 renkli boxer, 3 çift çorap dagi 82tl
Terlik pierre cardin 95tl
Traş makinası phlips sensotouch 225tl
Pijama takımı Pierre cardin robdöşambr+grı pijama+siyah düğmeli pijama pijama takımı gri 250 tl
casio saat 370 tl kampanyadan
şimdilik bunları aldım yaklaşık bin tl tuttu. daha almam gerekenler de var. pantalon triko kazak cilt bakım malzemeleri ve kutusu pike takımı konurmuş bizde onu annem yaptı. onu da eklerim daha sonra. bi de havlu konurmuş. ayrıca da tabi takım elbise de alınacak. onlar da alındığı zaman eklerim.
Son düzenleme: