Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

Ben tektaş almam yemin ettim sadece nikahta alyans alırım dedi..

Nedenini sordum haliyle..

yeminim var gümüş bişeyle idare edemezmiyiz dedi....

Dedimki içimden durumu yok heralde beklemeden ikinci mesajı attı

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
İşte ben böyle erkeğe adam demem.Neden kızla yaşadıklarını sana anlatıyor ki?Ne yani yarın öbür gün seninle yaşadıklarını da başkasına mı anlatacak? Ayrıca sana yüzük meselesini yapması da çok saçma.Ayrılacağımı bile bile aldım demiş senin sevgilin baya tutarsız bence dikkat et madem istemiyordu neden aldı hadi aldı şimdi neden sıkıntısını yaşıyo:KK51:

Merhaba kızlar sevgilim ile aramda 11 yaş var benim için problem değil huyu huyuma suyu suyuma uygun sonuçta... İlişkimiz yeni ama birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz çok samimi olmasakta.. arkadaşkende sever sayardık birbirimizi..

Neyse şimdi efenim sevgilimin benden önceki kız arkadaşı 17 yaşındaymış ama yaşını 25 demiş bizimkine.. küçükte göstermiyomus anlayamamış sevgilim..Bunlar ilk 6 ayda birlikte olmuşlar (kız bakire değilmiş) gezmeler tozmalar neyse benı bağlamıyor benden önceki olay...

8. aylarında çocuk bunun kimligindeki doğum yılını görüyor yanlışlıkla beyninden vurulmuşa dönüyor.. kız küçük oldugu ve yalan söylediği için soğuyor hatundan.. Ama korkuyor kız reşit değil ayrılırsam beni şikayet eder benim üstüme kalır diye.... kızın doğum gününe kadar sabredip 18 ine girdiğinde kızdan ayrılıyor sebeblerini söyleyerek..

Kızdan ayrılmadan önce kız buna iki hafta ısrar edip pırlanta tek taş aldırmış.. sırf arkadaşlarına okulda hava atmak için buda gitmiş almış hemen resimler çekilmiz facebook twiter instgram paylaşımları kızları arayıp hava atmalar... bizimkide güya ogun yemın etmış birdaha tek taş almıycam diye..

Geçen akşam konuşuyoruz Gelip istesemmi seni dedi.. Bende teklif olmadan Ne istemesi felan dedim Konu patladı orda !!!

nasıl söylesem evlenince istediğin kadar alırım ama evlenmeden o yüzügü görmek bile istemiyorum dedi

Haliyle tekrar sebebini sordum bu konuya neden bukadar takıntılı oldugunu Sonuçta ben ona illede tek taş al demedim Bunlar maddi şeyler Ki ben pırlanta sevmem pek Yakut severim Neyse.. Beyfendinin açıklaması şu oldu

Geçen sefer kız zorla aldırdı bana sırf arkadaşlarına hava atmak için bende ayrılacağımı bile bile aldım çok koydu çok zoruma gitti.. iki hafta her gün başımın etini yedi pırlantada pırlanta diye en son gittim aldım.. düşün ilk yüzügümü ne şekilde aldım oyuzden gıcık oldum evlenmeden almam yada atom felan alırız gümüş alırız... dedi

Benim Şarteller attı tabi oracıkta... Tabi ona hiç bişey demedim Susstum.. Madem yeminin var gümüş alınca atom alınca bozulmuyomu.. ayrıntılımı yemin ettin.. Ve beni neden o kızla aynı kefeye koyuyosun.. Madem evlilik düşünüyosun...

Bilemiyorum kızlar bildiğin bu davranışı adamdan soğuttu beni Ve halen bişey Demedim ona soğuk davranıyorum Hem desem bile ne dicem illede tek taş pırlantamı diyim adama Bilemedim Beni o kızla aynı tutması Çok kırdı Siz ne yapardınız bu duruma.. Ben ne yapsam acaba ????

Alyansı da al kendine tak ben takmıyorum bişey, beni kıyaslıyorsan ve geçmişten çıkamıyorsan orda kal diye çıkışırdım heralde. öfke kontrolü yapamazdım...
sen yakut seviyorsun ya sana da yakut alsın o zaman.
valla bişeyi istediğinde bile istemenin üzerine çok dil dökerek aldırırsan kıymeti kalmıyor, adam gelip bir de eski kız arkadaşı ile olan olaydan dolayı konuşma yapıyor...
kusura bakmayın kızardım.

yaşını bilmiyordum demesi de yalan geldi bana :/ yakalananlar hep öyle diyor ''abi valla ben büyük biliyordum !!''

senin o erkek arkadaşın o kızı bay baya hissetmiş sevmiş ve aşık olmuş.
kimse kimseye zoraki tek taş aldıramaz..
muhtemelen ayrıldıkları dönemdeki üzüntüsünü hatırlayıp sana sarmış.

senin o erkek arkadaşın o kızı bay baya hissetmiş sevmiş ve aşık olmuş.
kimse kimseye zoraki tek taş aldıramaz..
muhtemelen ayrıldıkları dönemdeki üzüntüsünü hatırlayıp sana sarmış.
banada böyle geldi..kimse kimseye zorla tek taş aldıramaz bence..ve bana kalırsa akli hala o kızda.

Yani kız ayrılmadan önce doğum günü için tek taş istemiş aslında, cınıms 26 yaşımın doğum günü falan demiş göya. Ay siz de inandınız. Zamanında utanmadan liseli çıtır buldum diye dolanmıyorsa ortalıkta ben de hiç bir şey bilmiyorum, beyninden vurulmuşa dönmüşmüş inci sözlük ağzı gibi.

Beyninden vurulmuşa dönen adam, bir yalan uydurup kaçar gider ortalıktan tüm sülalesinin öldüğünü acilen cenazeye gitmesi gerektiğini söylemek vs. gibi ne yapacağını şaşırır. Ama yok tabi onun yerine suistimale devam edip aradan zaman geçince hikaye uydurmak daha kolay, nasıl olsa inanacak bol.

Gidin 3. bir kişi bulun veya bence yalnız kalın, aralarında hangisi diye seçim yapmaya çalıştığınız iki kişide de hayır yok.

tam tur aldır o zaman :) hem baya güzel modeller oluyor hem de yeminini bozmuş olmaz, boşver koskoca adam çocukluk yapıyor, ayıp etmiş. sen de bunu aldır

tamtur.png tamtur.png

ELMAS YAKUT ALIR
ya herkes herkese analtır geçmişiyle ilgili,hanı adam anlatmış dıye yargılıyorusnuzya,bi şekilde anlatıyoruz,paylaşıyoruz,ben anlatmış kısmında değilim,çokda büyütülecek bişey değil,elmas al de geç bakalım ne olcak

Sizinle yaşadığını da başka birilerine anlatacak kapasitesi olan bir adamla asla birlikte olmazdim yerinizde olsam. Bir adam başka bir kızla yaşadığı cinsel eylemi kalkıp sanki dürüstlük yapıyormuş gibi nasıl anlatır size yaa yani şimdi bu adam güya size dürüst mü davrandı sizce yoksa karakterini mi ortaya koydu. ?

biz kadınlar bile kendi içimizde çelişiyoruz yahu hangimiz beraber olduğunuz eşiniz yada sevgiliniz olsun geçmişini merak etmiyoruz hatta çoğu zaman ağzımız açık meraklı meraklı dinliyoruz adamları benden önceki ilişkisinde nasıldi yada diğer kız benden güzelmiydi ilişkileri ne boyuttaydı neler yaşadılar diye. şimdi burda yok efendim senden önceki ilişkilerini sana anlattıysa senden ayrılırsa senide yenisine anlatır diyorsunuz.anlatmasından çok anlattığında kişinin niyeti önemli hangi amaçla anlatıyor ee bunuda biz kadınlar anlarız zaten adam yemin etmiş olabilir yüzük konusunda bu çok normal kız yaşını yalan söylemiş olabilir buda normal etrafımızda hiçmi yok yaşından en az 5 yaş büyük duranlar vaaar. ee adamda yaşının küçük olduğunu öğrenince ve 17 yaşındaki bi kızla yaşadığı ilişkinin kendisine zarar getireceğini anlayıp mantıklıca ayrılmış ayrılmasa dahamı iyi olacaktı. yüzük konusunda almam demesinde bişey yok adam o kötü yaşanmışlığı tekrardan hatırlamak istemiyor. yüzük konusuna bukadar takılı kalma bence

ayrılacağını bile bile aldıysa karşılıksız almamıştır o tektaşı alacağınıda almıştır ben bu konuşmadan sonra ağzına kürekle vurur suratını dümdüz eder bir daha da o kağıt yüzünü görmek bile istemezdim

hangi erkek ayrılmayı düşündüğü kıza pırlanta -bildiğimiz pırlanta ya- tektaş alıp da sonra ''ya ben seni isteyeyim ama ondan ayrılacaktım pırlanta aldım sana da almış olmayayım gümüşle idare et?!!?'' der ki ?

Mesela benim su an bosanma asamasinda oldugum eski es 30 yasinda kendinden yasca kucuk kizlara sarmis durumda .. en son 17 yasindaki bir kizla iliski yasadi.. su an biri daha var galiba ama yasini bilemiyorum oda 20dir heralde :KK48: .. megerse evlenmis oldugum sahiz sapikmis, subyanciymis .. hakimin karsisinda cevabini aldi lakin akillanmadi .. ACIK VE NET SOYLUYORUM AY-RIL !!!! KAC KURTAR KENDINI..

teşekkür ediyorum oncelıkle görüşleriniz için... Kafama oturmayan seyler vardı oturmaya basladı sayenızde Yalan hıc beklemedıgım bırı belkı ılk duydugumda buyuzden ınanmak ıstedım ama kafamdakı soru ısaretlerı bıtmedı.. Şimdı hem fıkır olan sızlerı gorunce dogru dusundugumu anladım Mutlaka yalan !!!!

X