Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!!

Palavra işte, akıllı kadın buna inanmaz inanmadığınıda belli eder.. Çok iyi düşünülmesi lazım..

söylediği günden beri suskunluğumu korudum sureklı neyın var soguksun bana eskısı gıbı bakmıyosun felan dıyor... tamam aşık değilim ona ayrılırsam kötü duruma düşmiyim diye uğraşıyorum :KK43:

nişanlın bence hiç masum değil. birde kızdan dinlemek lazım.
kız şikayetçi olmasın diye 18 yaşını bekleyip ayrılmış ya, ben o tektaşta ısrar hikayesine inanmıyorum. madem kararlı ayrılacak hayır alamam deseymiş, size nasıl hayır diyor, üstelik evlenmeyi düşünüyor.
ayrılacağını bile bile alması, kız şikayetçi olmasın diyedir. üzgünüm ama aklıma sadece bu geliyor.
koskoca adam cahil değil yaşı büyük, karşısındaki kızın yaşını az çok tahmin eder.
ayrıca ilişkisinde detay anlatanlardan da nefret ederim.
evlenme kararınızı gözden geçirin derim.

yaş farkı bebeklikte ergenlikte ve yaşlılıkta belirgindir. diğer zamanlarda az çok mesafe kapanır.
17 yaş hala ergenliğin sürdüğü yaştır ve 17 - 25 yaş arası uçurumdur.

nişanlın bence hiç masum değil. birde kızdan dinlemek lazım.
kız şikayetçi olmasın diye 18 yaşını bekleyip ayrılmış ya, ben o tektaşta ısrar hikayesine inanmıyorum. madem kararlı ayrılacak hayır alamam deseymiş, size nasıl hayır diyor, üstelik evlenmeyi düşünüyor.
ayrılacağını bile bile alması, kız şikayetçi olmasın diyedir. üzgünüm ama aklıma sadece bu geliyor.
koskoca adam cahil değil yaşı büyük, karşısındaki kızın yaşını az çok tahmin eder.
ayrıca ilişkisinde detay anlatanlardan da nefret ederim.
evlenme kararınızı gözden geçirin derim.
az çok kafamda bi fikir oluştu ev et bana karşı davranışları iyi ama yollarda güzeldir altından kanalızasyon gecer dıye bır laf var derınlemesıne bakmak gerek..

söylediği günden beri suskunluğumu korudum sureklı neyın var soguksun bana eskısı gıbı bakmıyosun felan dıyor... tamam aşık değilim ona ayrılırsam kötü duruma düşmiyim diye uğraşıyorum :KK43:

Al karşına o halde nedenini açık açık güzellikle anlat, aptal yerine koymaması gerektiğini, bunun bir bahane olduğunu herşeyi anladığını ve kıyas yapıldığını, değer verme konusunda ki bu sıkıntıyı çok ince cümlelerle, gayet net ama hırçınlaşmadan güzellikle anlat ona. Ak - kara konuşun. Aksi halde içinden tek başına çıkamazsın gibime geliyor.Çünkü niyeti ortada sen deşmedikçede kalır böyle, soğur gidersin sonu sonu olan boşa geçen zamana olur..

Kızın yaşını tahmin edememiş olması çok şüpheli bir durum değil ama tek taş hikayesi fiyasko. Atom ya da gümüş olsun tektaş görmeye tahammül edemiyorum demek çok manasız.

Bence arada söz-nişan gibi bir bağ olursa siz daha rahat davranırsınız ona karşı diye düşünüyor ama işi gerçekten ciddiye bindirmek istemiyor. Liseliler gibi kendi aranızda gümüş yüzükle sözlenip iş ciddi havası yaratacak aklınca

bence bu hikayeyi birde kızdan dinlemek lazım hiç inandırıcı gelmedi bana bir insan ne kadar ufak göstrebilirki ististanalar dışında 17 yaş nerde 25 yaş nerde bilemedim.bence nişanlın o kızı kullandı gibi geldi bana 18 ne kadar beklemesi heleki çok abes nasıl bir plandır bu korkutucu bence ve nişanlının yaşı baya bi büyük.bence burda seni üzen yüzük konusu değil kızla yaşadakları olsun iyice bu konuyu araştır derim.

kızın adını sanını bilmiyorum bir hafta daha beklerim olmadı dayanamadıysam da ayrılır cok uzatmam ki soylenen herseyde haklılık payı var :KK43:

O değil de, erkek arkadaşınız güzel ''Senaryo'' hazırlamış. Hayal gücüne hayran kaldım. Tebrik etmek lazım beyfendiyi. Her bir cümlesinde buram buram yapmacık ve yalan kokuyor.
Soruları peş peşe sıralarsam destan olur. Kısacası nasıl miden kaldırıyor bununla hala devam etmeyi ?
Seni çok iyi yemiş. Saf yerine koymaya çalışıyor fazla susmayınız.

Birde 18 yasını doldurmasını beklemis ayrılmak icin.Ayrılacagnı bile bile pırlanta almıs.Bence bu olay böyle değil.

Adam sen zaten ayrılacağını bilip pırlanta aldın neden bir daha kimseye almam diye yemin ediyorsun ki sanki kandırılmısta o pırlantayı aldıgına pisman olmusta ya da pırlantayı almıs o gün aldatılmıs gibi pırlantadan soğuyorsun?Sonucta bu senin sucun.Sen o kızdan ayrılacagını bilirken pırlanta aldın.

X