Sizi sapik gibi görmesine sebep olacak seyi onunla yasamayin o zaman.Hic masum görmüyor demek yaşananlariSevgilim bana aramızdaki herşeyi ailene anlatiyosun şu sapık hallerin hariç dedi çok gücüme gitti dediği laf sapık demesinin sebebide her sevgilinin arasında yaşanan şeyler sapık diye tabir etmesi sizce doğrumu
Ciddi tanışma oldu nişan olacak yakında ama bazen öyle kırıcı oluyor ki kaldıramıyorum ben . Ablasının dedikleride hiç hoşuma gitmemisti daha tanışmadan hoşlanmadım sevmedim kasları ince demistiSapık ne ya?
Yaşadıklarınızı normal görmüyor demek ki
Zihniyeti belli
Sanki adama saldırdın o nasıl laf ya
Herseyi ailene niye anlatıyorsun ayrıca?
Ciddi bir ilişki mi ?
Ne kadardır sevgilisiniz?
Ciddi tanışma oldu nişan olacak yakında ama bazen öyle kırıcı oluyor ki kaldıramıyorum ben . Ablasının dedikleride hiç hoşuma gitmemisti daha tanışmadan hoşlanmadım sevmedim kasları ince demisti
Ciddi tanışma oldu nişan olacak yakında ama bazen öyle kırıcı oluyor ki kaldıramıyorum ben . Ablasının dedikleride hiç hoşuma gitmemisti daha tanışmadan hoşlanmadım sevmedim kasları ince demisti
Hala daha bu ağzı gevşek adamla evlenmekte ısrarcısınız yani? O konuyu hatırlıyorum orada da yazdık koşa koşa yetiştiren adamdan bir halt olmaz diye. Erkek arkadaşınız konuşmayı bilmiyor maalesef
Neden öyle dediniz ki? Konu sahibi de ailesine anlatıyormuş her şeyi. Hatta hızını alamayıp ailesine anlattıklarını da sevgilisine anlatıyormuş.
Birbirleri için yaratılmışlar resmen