Sevgilimin bana dediği laf:(

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
30
Sevgilim bana aramızdaki herşeyi ailene anlatiyosun şu sapık hallerin hariç dedi çok gücüme gitti dediği laf sapık demesinin sebebide her sevgilinin arasında yaşanan şeyler sapık diye tabir etmesi sizce doğrumu :KK43:

Sapıklık dediği sanırım şehvet, bazı erkekler şehvet ve arzuyu sapıklık olarak adlandırabiliyor malesef.algısının ve düşünce yapısının yanlış olduğunu anlatın anlayacaktır umarım

Sevgilim bana aramızdaki herşeyi ailene anlatiyosun şu sapık hallerin hariç dedi çok gücüme gitti dediği laf sapık demesinin sebebide her sevgilinin arasında yaşanan şeyler sapık diye tabir etmesi sizce doğrumu :KK43:
Sizi sapik gibi görmesine sebep olacak seyi onunla yasamayin o zaman.Hic masum görmüyor demek yaşananlari :işsiz:
Ayrica her şeyi ailenize anlatmayin.Anlatiyorsaniz da sevgilinize demeyin

İkimizde olgun değilsiniz sonunuz mutsuzluk ama sen bilirsin yaşa ve gör...ve seni sapik gören kişi seninle evlenir mı bilmem yani bende eşimle her şeyi yaşarım ama beni masum olarak görür

Sapık ne ya?
Yaşadıklarınızı normal görmüyor demek ki
Zihniyeti belli
Sanki adama saldırdın o nasıl laf ya
Herseyi ailene niye anlatıyorsun ayrıca?
Ciddi bir ilişki mi ?
Ne kadardır sevgilisiniz?

yani nasil soyledigi onemli bence. biz nereden bilelim adam ne amacla soylemis. sevgilinizi siz tanirsiniz. mesela benim sevgilim bana sapik dese ben gulup komik bir cevap verirdim, siz aliniyorsaniz uyarin. dogrulugu goreceli bunun.

ama yanlis oldugu kesin olan tek sey sizin her seyi ailenize anlatmaniz.

Esasinda, aşkım lütfen aramızda geçenleri evde ailene anlatma, ben bundan çok rahatsız oluyorum deseydi, seni kırmazdi.
Ama ikiniz de daha çok gençsiniz ve olgun değilsiniz. Zamanla her şey gelir, olgunluk da anlayışda.

Sapık ne ya?
Yaşadıklarınızı normal görmüyor demek ki
Zihniyeti belli
Sanki adama saldırdın o nasıl laf ya
Herseyi ailene niye anlatıyorsun ayrıca?
Ciddi bir ilişki mi ?
Ne kadardır sevgilisiniz?
Ciddi tanışma oldu nişan olacak yakında ama bazen öyle kırıcı oluyor ki kaldıramıyorum ben . Ablasının dedikleride hiç hoşuma gitmemisti daha tanışmadan hoşlanmadım sevmedim kasları ince demisti

Ciddi tanışma oldu nişan olacak yakında ama bazen öyle kırıcı oluyor ki kaldıramıyorum ben . Ablasının dedikleride hiç hoşuma gitmemisti daha tanışmadan hoşlanmadım sevmedim kasları ince demisti

Hatırladım ben sizi. Sevgiliniz ablasının söylediklerini hemen size yetiştirmişti. Sizin söylediklerinizi de ailesine anlatıyordur.
Çok uyumlu bir çiftsiniz bence. Hemen evlenip 20 kişilik hayatınıza başlamak için önünüzdeki tek engel size sapık demesi gibi duruyor.
Onu da çözersiniz inşallah.

Hala daha bu ağzı gevşek adamla evlenmekte ısrarcısınız yani? O konuyu hatırlıyorum orada da yazdık koşa koşa yetiştiren adamdan bir halt olmaz diye. Erkek arkadaşınız konuşmayı bilmiyor maalesef

Hala daha bu ağzı gevşek adamla evlenmekte ısrarcısınız yani? O konuyu hatırlıyorum orada da yazdık koşa koşa yetiştiren adamdan bir halt olmaz diye. Erkek arkadaşınız konuşmayı bilmiyor maalesef

Neden öyle dediniz ki? Konu sahibi de ailesine anlatıyormuş her şeyi. Hatta hızını alamayıp ailesine anlattıklarını da sevgilisine anlatıyormuş.
Birbirleri için yaratılmışlar resmen :KK51:

Ben de hatırladım. Sevgilinizin dediği gibi ağzınızda bakla islanmiyosa onun da islanmiyo. Hatta hepimiz olumsuz yorum yapmıştık dinlememissiniz yine umursamiycaginiz yanıtlar için soru soruyosunuz. Adam size kasar demek istemiş sanki siz onla zorla samimi oluyormussunuz gibi. Ve siz onca konu varken ablası kaslarım ince dedi diye dertleniyosunuz hala. Oturun da sevgilim niye böyle diye uzulun

aileni yok sayar ilerde, canım buradaki insanlar senin yürüdüğün yolu iki üç kere geçmiş insanlar ve kimse kötülüğünü istemez inan yol yakınken geri dön

Mademki bu işler kadar “sapık”, neden sizinle yaşayıp duruyor o zaman?

Dili ile davranışı bu kadar ayrı insanlardan hiç hoşlanmam, insanlar yaptıkları ile yüzleşmeli, arkasında durmalı.

Saygı olmadan sevgi olmaz, nişanlılık döneminin evliliğe uygun olup olmadığına karar verdiğiniz bir deneme dönemi olduğunu biliyorsunuz değil mi?

İyice değerlendirin, sizi hakedenleri yanınızda tutun.

X