Başlıkta sevgili konuda ise eş hangisi doğruÖncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
eşim hitap ederken öyle diyorum aliskanlik olmuşBaşlıkta sevgili konuda ise eş hangisi doğru
Strapon tak ve beni BECER karicim mi dedi sanaağğÖncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Bele takılan kemer gibi ortasında da p.nis var ve bunu genelde lezbiyenler gayler kullanıyor seks oyuncağı yaniStrapon bu neki ?
Aklımda bir şey var ama değildir herhslde diyorum gece gece iğrenç
Aman ne isim var benim Burda
ay yok ben de degilim zaten bilgin varsa beni de bilgilendir diye yazdim cok uzagim boyle seylere
Anlattıklarınızdan sonra sevgiliniz,kocanız ve partnerinizin ben bile escilsel olduguna emin olmuşken siz nasıl “kesinlikle “diyebiliyorsunuz.Sonlandırın yoksa bu işin tadı kaçacak…kesinlikle eşcinsel değil
Biseksüel gibi geldi bana daYuh gerçekten. Hala bunu düşünüp acaba ne yapmalıyım mı diyorsun. eşiniz hem erkekle hem kadınla yatmak isteyen kişilikler var onlardan. Bunu kabul ediyorsanız devam edin ne diyeyim.
Strapon ne diye şimdi Google bakmam lazım önce ..Öncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?