sevgilimin annesi ile ilk karşılaşma :)

gunahkralicesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
4
2
Kızlar öncelikle merhaba ben yeni katıldım bu siteye :)ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim 6 aydır beraber olduğum bi erkek var önceden de çok iyi tanıdığım iyi arkadaş olduğum çok seviyoruz birbirimizi allah nasip ederse okul bitince evleneceğiz. Ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Gelelim ben sorununa dün sevgilim annesi bizi eve davet etti daha doğrusu kardeşinin evine işte ilk kez karşılaştık ilk tanışma :) ben içeri girerken öyle bir suzdu ki anlatamam inceledi baya. Biraz soğuk davrandı ama yapısı oyleymis sevgilim ve kardeşi öyle dedi. Hoşgeldin kızım falan dedi ama çok mesafeli bi de nasılsın dedi o kadar çok sormadı bişey başkaları da vardı öyle bi yarım saat oturduk. Zaten annesi çok düşkün tek erkek bu bi de kız kardesi var. Sizce nasıl gider hep böyle mesafeli mi? Acikcasi korktum dun

Kendi annemden biliyorum ilk tanışmada ister istemez yabancı birine karşı mesafelidir ama tanıdıkça ballanır tatlışlanır :) Buna kafanı takma ve erkek arkadaşına annen bana böyle davrandı neden söyle yaptı sorularını sorma. Zamaaaan :)

Ne gerek var ki şimdiden tanışmaya?
Daha küçücüksünüz.
Okuldan sonra bir de iş bulma olayları falan... Ne olacağı belli mi olur.
Bana son raddeye gelmeden aile ile tanışmak çok saçma geliyor.
Yaşınızdan dolayı çok ciddiye almadığı için de pek ilgilenmemiş olabilir.
Genelde anneler gelip geçici bulur çünkü bu zamanlarda yaşanan aşkları.
Benim etrafımdaki anneler öyle daha doğrusu.

Mesafeli insan olması daha iyi değil mi canım en azından şimdiden?
Bende tanıştım mesafeli denilebilirdi o zamanlar ama şuan çok içli dışlıyız. Korkma:)

Benim de sözlümün annesiyle ilk tanışmam da bayagı heycanlıydık İkimzde. Yemek yedik falan ama doğru düzgün konuşamadık bile hep muhabbet tıkanıyordu. Sonra tabi ikinci üçüncü derken artık çok rahatım kendi de çok sıcakkanlı .İlk tanışmada öyle olur takma kafana daha sonra alışınca sıcak gelir.Ama tabi yapı meselesiyse alısmalısın değişilemez bi huy çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…