• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesiyle tanışıyorum!

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar sevgilimin bu hafta mezuniyet töreni var ve ailesi de izmire geliyor. delikafadulden
ilk defa anne babasıyla tanışıcam.
ablasıyla tanışıklığım var zaten çok canciğer değiliz ama sever beni.
bu arada 2 buçuk yıldır çıkıyoruz biz.

ailesi de beni baya iyi tanıyormuş sevgilim sürekli beni anlattığını söylüyor
ve annesi doğum günümde filan hediye yollamak istemiş
ama sevgilim sanırım benim gerilmemden korktuğu için yollamasını istememiş fln. :kedi:

hayatımda hiç bi erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmadım ve dolayısıyla gerildim biraz
nası davranıcağımı hiç bilemiyorum. :bbo:
yapmacık bi samimiyet olsun istemiyorum ama
abuk bişi yapıp arkamdan kötü konuşmalarını da istemiyorum ilk izlenim sonuçta.
ayrıca bi yandan da onları gözlemlemek istiyorum
nası bi aile olduklarını bana nası davranıcaklarını fln..

anladığınız üzere kafam karışık
nelere dikkat etmeliyim sizce hem davranışlarım hem gözlemlemem gereken şeylerde? bana fikir verirseniz çok sevinirim... :1hug:

canım bende sevgilimin annesiyle tanışırken çok heycanlanmıştım(ilk yılımızda tanıştım ben) oda benim heycanımı bildiği için gerilmeyim diye spontane geliştirmek istemişti.Bir akşam dışardayken aniden hadi bize gidelim annemi arayım mı dedi pat diye tamam dedim:)öyle gittik ama çok heycanlanmıştım.Allahtan çok hoş sohbet esprili annesi yani sıkılmadım.zaten sana doğumgününde hediye almak istediğine göre seni tanımadanda seviyor:)bence çok germe kendini herşey kendiliğinden gelişiyor

Son düzenleme:
Olduğun gibi olmak tam bu durumlarda işe yarıyor olmalı.
Ben açıkçası fazla planlı diyaloglarda başarısızımdır.
Üstelik nasıl insanlar olduğunu bilmeden nasıl davranacağımızıda pek kestiremeyiz.
Ama;
Tek kesin tavsiyem şu olabilir,karşılaştığın insanları ne kadar yakın hissedip sevsende aşırı bir samimiyet tablosu oluşturmaman.Muhakkak ki biliyorsundur ama sormuşsun yazıyorum işte hani öyle beni sevsinler diye bir görüşmede cılkı çıkan diyaloglar hoş olmuyor.Tabii ayarıda tutturmak önemli biraz seviyeyi koruyayım derken bu seferde ''ne kadar soğuktu'' denebiliyor.
Pek yardımcı olamadım gibi hissettim:)Bol şanslar o gün için...

Onu öyle yaparım, bunu böyle derim , gibi hazırlık yaparsan daha çok kasılacağını düşünüyorum.
En azından ben öyle oluyorum.
Kendin gibi olman yeterli aslında, ama büyük ihtimalle zaten ilk karşılaşmada bir resmiyet olacaktır ,doğal olarak. Çok ta kasma kendini, biraz karşı tarafa bırak olayı. Baktın çok rahat davranıyorlar, sana da bu rahatlık yansıyacaktır zaten. Ona göre davranabilirsin.
ılk etapta karşı tarafın tavırlarına bırak bence. Sonra bırak kendiliğinden gelişsin herşey. Ezber oldu mu daha zor, insan ne yapacağını şaşırır.
Allah yardımcın olsun. Tatlı heyecanlar bunlar, tadını çıkarmaya bak.

evet kızlar haklısınız dediğim gibi ben de yapmacık bişi olsun istemiyorum çünkü ben yapmacık insanları anlayınca sinir oluyorum. birebir ne söleyeyim diye değil de ne biliyim belki bilmem gereken bişey vardır diye bu konuyu açtım sonradan şöyle de yapsaydım diye düşünmemek için.
aslında işin garibi heycanlı değilim ve kendini sevdirmek için uğraşınca kızlar özellikle kayınvalidelerin kendini çektiklerini görüyorum etrafta biraz bu sebeple de sanırım onlar benim gönlümü kazansınlar diye meydanı boş bırakıcam yoksa oğullarını bulunmaz hint kumaşı sanıp sevgililerine/eşlerine işkence çektiriyorlar.
sevgilime beni severler mi acaba dediğimde seni zaten çok iyi tanıyorlar herşeyini biliyorlar ve çok seviyorlar. gerçi sevip sevmemeleri benim açımdan bişey değiştirmez ben hep senin yanındayım dedi. böyle demesi hoşuma gitti açıkçası ama bakalım görücez :)
bu arada mezuniyet töreninde belki ailesinin yanlarında oturmak istemem diye başka yerden de 2. bir bilet almış benim için sevgilim ama ben birlikte otururuz dedim iyi demiş miyim sizce?

Erkek arkadaşın düşünceli biriymiş...

Karar senin elbet ama benim nacizane düşüncem özellikle ilk tanışma aşamasında çok sıkı fıkı,sürekli yanlarında olmaman canım. Özellikle kendin için...

Yani tanışırken içtenliğini,samimiyetini göstermen ama ondan sonrasında ufak bir mesafe sokman...

Ben senin yerinde olsam tanıştıktan sonra bir süre onlarla dururdum,daha sonra çekilirdim. Rahatsız olup gerilirdim çünkü :)

Tabiki, eğer ayrı oturursanız sevgilinde bölünecek canım, ailesiyle mi ilgilensin o tarafa mı baksın, senle mi ilgilensin iki arada kalacak... hem rahatsız oldun da ayrı oturdun gibi hissedilebilir..seni çok kasmayacaksa bence çok çok iyi demişsin, bol şans büyük gün için :)

Ne vakıt su sekılde davranacagım dıye kendımı sartlandırsam hep bır takım aksılıklerle karsılasmısımdır. Kasılmadan oturu cektıgım agrılarda cabası.

En guzelı dogal olmak. Sadece ılk etapta ne fazla samımı ne de cok mesafelı olmamaya dıkkat edebılırsın.

Esım benı ılk ablası ıle tanıstırmıstı, ona kalsa aılesı ıle de tanısacaktım fakat annem ıstememıstı. Gercı daha sonra onalr aılece bıze gelmıslerdı, tanısmak ıcın (:

Ben bu gıbı durumlarda cok cekıngen kalırım, fakat yuzumde daıma bır tebessum vardır. Bu tebessum ne kadar gerılsem de ınsanlarda ıyı bır ızlenım bırakmıstır... Bunun da ayarı onemlı sanırım, nıkah gunu gergınlıgım bellı olmasın dıye gulumsemeyı abartıp, suratıma sabıt bır ıfade oturtmustum. Yanı her an gulumsemekte ıtıcı gelebılıyor.

çok sevindim canım çook güzel Bi duygu.. umarım çok seversin onları.. Ben ilk taniştiğimda ter içinde kalmıştım heyecandan.. Benden çok sevgilim heyecanlandı.. ilk defa Bi kızı ailesiyle tanıştırıyodu çünkü..

doğal davran canım olduğun gibi görün
ilk görüşmeniz olduğu için bence ne fazla samimi davran nede soğuk dur.güleryüzlü olursan bu sana artı olur.az konuş ama yüzünde gülümseme olursa sıcak samimi bir ortam kendiliğinden oluşur zatenyerimseniben
bence onlarla beraber otur ayrı oturma.bu çok itici olur bence:bbo:

canım konuştuğunuz konu genel olarak erkek arkadaşın olmasın.başka şeylerden de konuşun,biraz birbirinizi tanımaya çalışın

evet kızlar haklısınız çok konuşmamak en iyisi bence de ama nedense annesinin fln beni rahat bırakmıcağını düşünüyorum meraktan muhabbet açarmış gibi geliyor o yüzden sanırım ablasının yanına oturmaya çalışıcam aslına bakarsanız herşeyimi biliyorlar ben de onların herşeyini biliyorum o açıdan ne konuşulabilir aklıma bile gelmiyor ama spontan bırakıcam herşeyi onların tavrına göre ayarlıcam o an kendimi olduğum gibi olucam

ahh ablam ne tatlı heyecanlar bunlar boshayallersmile ben sevgilimin ailesiyle tanışmadım sayılır.2 kez yolda karşılaşmıştık,öyle sıcak davranıyolar ki :nazar: o an zaten ne diyeyim de muhabbet olsun falan diye düşünmüyosun,onlar konuşuyolar zaten,seninle ilgili sorular soruyolar boshayallersmile
güler yüzlü ol, onlar da başka bişey istemez zaten,seni olduğun gibi görmek isterler.
gerçi mezuniyeti oldu galiba eniştemin. :1: nasıldı durumlar anlat bakalım boshayallersmile sevgilisinin ailesiyle tanışmayanlar için fikir olur :1:

anlatıyım canım..
öncelikle az kaldı geç kalıyorduk mezuniyetine biz sevgilimle ayrı gittik ailesinden, sevgilim öle istemişti
beni yanlarına götürdü meraba fln derken sahneye çıkmayabaşladı arkadaşları tören başladı o da apar topar gitti
biz de ayak üstü tanıştık gibi oldu hemen ve sonrasında ben fotoğraf makinesiyle çektim sürekli ablasının yanına oturdumdu.
tören sırasında fotoğraf çekimi bana düşmüştü o yüzden hep ben çektim çok muhabbet edemedik
ama annesi çok sıcak kanlı davrandıı bana arada o anla ilgili törenle ilgili fln espriler yaptık ikimiz de bol bol güldük eğlendik
aslında çok kaynaşamadık ama belki böylesi daha iyidir diye düşünüyorum hani hemen yapmacık bişi yapmadık iki tarafımız da
annesi seni çok merak ediyordum çok sevindim tanışabildiğimize fln dedi. annemlere de çok selam söyledi.
tören sonrası fotoğraf çekildik hep beraber :))tören sonrası bi yere gidelim hepberaber yemek yiyelim fln dedi ama sevgilim sanırım çok üstüme gelmek istemedi (ben iyiydim halbuki ama onun isteği olsun dedim) biz onlarla ayrıldık ikimiz başka yere gittik onlar eve döndüler

hatırlayabildiğim kadarıyla herşeyini anlatıyım dedim. ama çok sakin güzel bi buluşmaydı bence. bana karşı çok nazik ve sanki ürkmemden korkar bi halleri vardı açıkçası :) bu da bana çok sempatik geldi...
sizce nası geçmiş??? :))

bence süper geçmiş opuyorumnanaktan ilk günden öle içli dışlı olmak garip geliyo bana da bence böyle çok sempatik bi buluşma olmuş,çok doğal boshayallersmile
sevgilin aynı benim sevgilim gibi davranmış. kaydirigubbakcemile5 biz de bi kere karşılaştığımızda,onurun annesi kendine abiye elbise bakıyormuş, siz de gelin senin fikirlerini almak isterim demişti bana. sevgilim de o sırada yok bizim işimiz var dedi. o da benim çekiniceğimi düşünmüş :kedi: aslında öyle sıcaktılar ki, ama ilk günden böylesi daha iyi diye düşünüyorum. boshayallersmile

çok güzel geçmiş ben ilk tanışma etabında yapmacık tavırlar ve sözlerden nefret ediyorum sizinki gayet doğal ve iyi geçmiş

teşekkürler kızlar açıkçası ben de çok hevesli görünmek istemedim onlar da aynen öyleydi
hatta ters bişi yapıp benim alınmamdan korkuyorlardı sanki sanırım sevgilim biraz gözlerini korkutmuş :))

Rahat ol...

Kendini olduğun gibi göster...

İpin ucunu kaçırıp fazla samimiyet kurmaya çabalama,çok da uzak durma.Ortasını ayalarmaya çalış..

Back