Kız İsteme sevgilimin ailesine hastane ziyareti

mirle

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
18
0
16
Balıkesir
Kızlar merhabaa...2 hafta önce tanışma+isteme olmuştu buradan da paylaşmıştım sizlerle, babam düşünelim dedi 1 hafta düşündü ve babasını telefonla arayıp olumlu düşündüğünü söyledi.
Haftasonu sevgilimin dedesi ameliyat olacak, ameliyattan önce odaya alacaklarmış, müstakbel k.validem benim de ziyaret etmemi istemiş beni görmeyi çok istiyorlarmış merak ediyorlarmış.
ben hiç düşünmeden kabul ettim tabikii ama sizce ne giymeliyim, giderken ne götürmeliyim?(çiçek almayı düşünüyorum ama yiyecek birşeyler de alsam mı?nasıl davranmalıyım onlara karşı bana akıl verin kızlarrr noluur...

kızlar yardım edecek yokmu?yaşlılar ya nasıl davranmalıyım ne giymeliyim giderken ne götürmeliyim nolur brz akıl verin banaa

Hanımhanımcık giy canım bence uzun bir elbise olabilir.Çok abartılı olma yani sevmezler şıkır şıkır kızları yaşlılar.
İyi fikir çiçek meyve sepetide götürebilirsin hem çiçek hem meyve olur.
Davranma şeklinde oldugun gibi olsun biraz içten davran elini tut dedesinin iyi dileklerini böyle söyle.
Aklıma gelenler böyle aman sakın meyve suyu götürme.

Bende eşimle hastanede kaldıgım dönem podyoma çıkar gibi gelenlere uyuz oluyoduk.
Birde her gelen meyve suyu getirdi tam 100 tane meyve suyumuz 20 tane kolanyamız birde büskivilerimiz vardı.
Samimiyetle gelip içten temennilerde bulununca inan çok mutlu oluyorduk moralimiz düzeliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…