sevgilimin ailesi

xox616161

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
321
653
28
Merhaba

Bu konu burda dogru mu bilmiyorum. Yersiz ise yeni uye olmama verin lutfen.
Sizin fikrinizi almak istiyorum.
Sevgilimle uzun zamandir beraber ve mutluyuz. Benimle bastan beri ciddi oldugu icin yavas yavas ailesiyle tanistirmak istedi. Ama ayri sehirlerde oldugumuz icin bu tanisma yazisma vasitasiyla oldu. Once beni abisinin karisiyla tanistirdi. Bastan cok samimi idi ve sikca yazisirdik. Bir hafta yazmayinca bana bozuldun mu diye yazardi. Simdi ama aylardir hic yazmiyor. Yazdigima da bazen soguk soguk cevap yaziyor. Bir kez yazmiszi niye hic yazmiyorsun diye ben de ona sen hic yazmiyorsun diye dedim. O da su an biraz yogunum ablamin dugun hazirliklari falan dedi ama ablasinin dugunu olali aylar oldu ve bana yazmadigi halde sevgilime sikca yazar. Benim ivin de hep iyi konusur ama yazmaz hic. Ne yapmaliyim ben? Benim de gururum var. O yazmadan niye hep ben yazayim ona.
Sonra ablasiyla tanistik. O da bastan beri cok samimi yazisirken de ama o da sikcs yazmaz. Madem o yazmiyor ben de yazmam dedim ama sevgilimin ailesi bu. Yani anlasmak istiyorum ama kendimi de biraz agirdan satmak istiyorum.
Sizce ne yapmaliyim? Onlari arayip sormaliyim mi yoksa boylece birakmaliyim mi?

off çok saçma o niye yazmadı bu niye yazmadı herkes birbiriyle tribe girmiş. bayramda seyranda arayın hal hatır sorun yetmiyormu ben gorumcemle mesafeliyimdir ayda bir anca konuşuruz genelde o yazıyor..

Eşimle 16 yıldır beraberim ne abisi ile ne de eşi ile yazılmadım da telefon ile de konuşmadım

Îki görümcem var hiç yazışmadım

Biri ile biz sevgili îken ameliyat olmuştu geçmiş olsun diye aradım o zaman cep telefonu olmadığı için ev telefonu kullandığımız içîn ameliyat olunca aramıştım

Görümcemin biri ile ve kocası ile arayabilirşz birbirimizi diğerini aramadım hîç galiba

Kısaca sevgilinizin ailesi ile sıkı fıkı olmaya çalışmayın yazdı yazmadı aradı aramadı diye de üzülmeyin

Onlar yazmiyosa yazma canim, seni anliyorm iyi anlasmak istiyosun. Ama onlar hic yazmiosa sende yazma. Ben bi kere gittim ablasinin dogum gununu falan kutladim, kendini bi msg bile atmadi. Bidada kutlamam, bi yere kadar. Bide simdiden cok samimi olma bosver

Kendinizi olsa olsa sevgilinize ağırdan satarsınız, çok lazımsa.
Ailesi bence "ağırdan alınacaklar" kategorisinde olmamalı. Var olan bi topluluğa sonradan girmenin yazılmamış kurallarıdır bunlar; sonradan giren biraz daha girişken olur, kabul edilme süreci boyunca. Henüz yüzünü görmedikleri birine yazma sıklıkları zamanla düşerse de "naz yapıp / geri çekilmeniz" için doğru zamanlama değil.
Önce aileden biri olun, ondan sonra gerektiğinde ilişkilerinizi geri çekme falan yaparsınız.

Ben de ayn
Aynen bence de ama sevgilim uzuluyor niye kaynasmiyorsunuz diye. Ben de en sonunda soylerim bana yuklenme hep benden bekleme diye.
Tesekkur ederim yine de cevabin icin :*

Surekli yazismaya ne gerek var ki?
Onemli gunlerde yazarsin olur biter.
Niye yazmiyorsun diye sorduklarinda da onlarin bahaneleriyle cevap verirsin.

Ben de ayn

Aynen bence de ama sevgilim uzuluyor niye kaynasmiyorsunuz diye. Ben de en sonunda soylerim bana yuklenme hep benden bekleme diye.
Evet soyle ona, onlarin hic kaynasmaya niyeti yok de, zaten erken de, daha soz yok falan de takma kaf
Ben de ayn

Soyle sen ona tatlim, hep ben konusmak icin cabaliyorum olmuyo de, gorusmeden zor de, gorustugunzde zaten anlasirsaniz gerisi gelir takmasin bosuna

genelde ne kadar sıkı fıkı olunursa o kadar sorunlar olur. ben evlililk tarihi yaklaşana kadar ailelerle o kadar sıkı fıkı olmasının sorunlar çıkarıcağını düşünürüm hep. ailesini size nasıl anlattığıda önemli. yapıcı, iyi niyetli kişilerse sorun olmaz belki ama genelde öyle olmuyolar malesef. en iyisi sadece özel günlerde muhatap olmak .

mesajlaşma olayı liselilere göre genellikle..arayıp hal hatır sormak en mantıklısı..senin zamanın olabilir mesajlaşmaya ama onların yoktur..

1. Onlar bana yazmiyo diye sikayet etme simdiden ailesini sevgiline.
2. Sen yaz bi seferde nasilsin diye.
3. Onlar yazmazsa yine yazmasin, sevgilin gormus olur senin niyetini, sen kaynasmak istiyosun.

Yazmak derken cok uzatma laflari sen yinede, saygida kusur etme yuzeysel sorular sor nasilsin cocuklar nasil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…