Aynen bence de ama sevgilim uzuluyor niye kaynasmiyorsunuz diye. Ben de en sonunda soylerim bana yuklenme hep benden bekleme diye.Onlar yazmiyosa yazma canim, seni anliyorm iyi anlasmak istiyosun. Ama onlar hic yazmiosa sende yazma. Ben bi kere gittim ablasinin dogum gununu falan kutladim, kendini bi msg bile atmadi. Bidada kutlamam, bi yere kadar. Bide simdiden cok samimi olma bosver
Evet soyle ona, onlarin hic kaynasmaya niyeti yok de, zaten erken de, daha soz yok falan de takma kafBen de ayn
Aynen bence de ama sevgilim uzuluyor niye kaynasmiyorsunuz diye. Ben de en sonunda soylerim bana yuklenme hep benden bekleme diye.
Tesekkur ederim yine de cevabin icin :*
Soyle sen ona tatlim, hep ben konusmak icin cabaliyorum olmuyo de, gorusmeden zor de, gorustugunzde zaten anlasirsaniz gerisi gelir takmasin bosunaBen de ayn
Aynen bence de ama sevgilim uzuluyor niye kaynasmiyorsunuz diye. Ben de en sonunda soylerim bana yuklenme hep benden bekleme diye.
Tesekkur ederim yine de cevabin icin :*
mesajlaşma olayı liselilere göre genellikle..arayıp hal hatır sormak en mantıklısı..senin zamanın olabilir mesajlaşmaya ama onların yoktur..