Sevgilimi kıskanıyorum

adimlazimdegil

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
95
21
Kızlar merhaba.a. Aramızda sürekli kıskançlıktan kavga çıkıyor. Sonra da bana güvenmiyorsun diye bağırıp çağırıyor. Mesela dün öğrendim ki aynı sınıfta oldugu iki kızı okula giderken onlrı da arabasıyla bırakmış. Tesadüfen karşışaşmışlar. Kızlar istemiş. Bi tanesinin sevgilisi varmış bi de . Hayır adını bile bilmedigin kız senin araban olduguunu nerden biliyor orası ayrı. Biz birbirimize her gün her şeyi anlatırız. Benimki bana anlattıgını zannediyonmuş ama bence yalan. Ben kızarım diye sakladı bence.Yalan söyledi bence resmen. Delirdim kavga ettim bana hakaret etti insanlık bu yaptıgım dedi. Bana güvenmeyi öğren vs dedi. Ana ben hala doğru bulmuyorum yaptıgını.Sana mı güvendi elin kızı ne hali varsa hörsün. Bi kerr geç klsın bi daha yapmaz. Bu yüzden Bugün hiç konuşmadık. Yıprandım artık çok yoruldum. Abartıyor muyum haklı mıyım sizce?

Son düzenleme:
Bence abartmıyosun haklısın bende olsam sinirlenirdim çıldırırdım hiç gelemem böyle şeylere erkek yüz vermese kızın ne işi olur ki ah bu erkeklerrr:KK12:

Fazlasıyla abartıyorsun. Sokaktan rastgele kız toplayıp arabayla gezmemiş. Sınıf arkadaşı sonuçta. Bıraksın ne olacak? Aşırı kıskançlıktan bunaltıp kaçırma. Kıskançlığın dozu önemli.

Kendisi ben aynısını yaptıgımda kabul etse bırakmasında sorun yok. tabii yine gıcık olurum ama sesimi çıkarmam. Benimkine diyorum ki ben aynı şekilde iki erkegi götürsem arabamla me dersin diyorum sen kızsın diyor. Tamam o zaman ben ve bi kız arkadaşım bi erkek arkadaşımızın arabasına bindik gittik ne dersin diyorum. Sen işte bunu anlamıyorsun ben erkegim diyor. Sence haklı mı? 2 gündür konuşmuyoruz. 3 yıldır 2 gün konuşmadıgımız hiç olmadı. Ama artık her seferinde ben adım attıgım için bu kez atmadım. Gördüm ki şimdiye kadar hep benim alttan almamla olmuş kendisi bi kere alttan almıyor.

Ni5AN Ni5AN birüste yazdım arkadaşım etiketlemeyi unutmuşum, ayrıca benim tartıştıktan sonra hiç bir şey yokmuş gibi davranmama sinir oluyormuş. Ben uzamasın aramiza sogukluk girmesin diye uzatmıyordum. al işte uzadı şimdi arayıp sormuyorum. Daha mı iyi oldu sanki. Off yıpranıyorum çok

V Vinka fazla mı abartıyorum ya? Ama aynılarını kendisi benden istedi ben yaptım o rahatsız oluyor diye. O da benimkadar kıskanıyor beni. Aramıxdaki tek fark ben dikkat ediyorum o etmiyor. Şimdi ne düşünüyorsun? Gerçelten ihtiyacık var fikirlerinize mantıklı düşünemiyorum

Ben böyle birşeye takılmam açıkçası..o adam bana uymuyorsa elveda derim giderim..Neticede kimsenin huyu karakteri değişmeyecek..Sal biraz bakalım napacak..Adam koyun değil ki elinde sopayla güdeceksin.Onun sana kıskanç davranması kısmı ise senen buna müsade etmenle alakalı..Yani eşitlik arama.Yok o yapıyor ben dikkat ediyorum falan diye.O hiç bir zaman olmayacak çünkü

bence fazla abartmışsın bazen hayatta gereklilikler olabiliyor senn örneğindeki gibi derse geç kalmak üzere olan sınıf arkadaşlarına ne diyebilrdi hayır sevgilim duyarsa kızar diyip basıp gitmesi seni memnun ederdi belki ama bu onu nasıl bir insan yapar ay nekadar sadık bir insan demezler insanlarla ilişkilerini bu denli kısıtlamak karşı tarafa haksızlık olur he misal sosyal medyada birinin fotoğrafını beğenmek bir gereklilik olamaz bu yüzden abartmak da olmaz kıskançlığı yapılacak şeyleri iyi seçmek lazım

Kızlar merhaba.a. Aramızda sürekli kıskançlıktan kavga çıkıyor. Sonra da bana güvenmiyorsun diye bağırıp çağırıyor. Mesela dün öğrendim ki aynı sınıfta oldugu iki kızı okula giderken onlrı da arabasıyla bırakmış. Tesadüfen karşışaşmışlar. Kızlar istemiş. Bi tanesinin sevgilisi varmış bi de . Hayır adını bile bilmedigin kız senin araban olduguunu nerden biliyor orası ayrı. Biz birbirimize her gün her şeyi anlatırız. Benimki bana anlattıgını zannediyonmuş ama bence yalan. Ben kızarım diye sakladı bence.Yalan söyledi bence resmen. Delirdim kavga ettim bana hakaret etti insanlık bu yaptıgım dedi. Bana güvenmeyi öğren vs dedi. Ana ben hala doğru bulmuyorum yaptıgını.Sana mı güvendi elin kızı ne hali varsa hörsün. Bi kerr geç klsın bi daha yapmaz. Bu yüzden Bugün hiç konuşmadık. Yıprandım artık çok yoruldum. Abartıyor muyum haklı mıyım sizce?

Ben de senin gibiyim. Kiskaniyorum. Erkekler rahat ama bazi kizlar bni deli ediyor. Hadi sevgilin kibarlik olsun diye arabasina cagirdi. Tanimadigi kisinin arabasina niye biniyorsun. Suan senin adina bile sinir oldu. Ama kiskandigimi soyleyince kotu olan hep bn oldum. Sen sen ol daha insancil konus, hesap sorar gibi sorma derim. ❤

X