Sevgilimi kaybetmekten cok korkuyorum lütfen yardım:(

aslim_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
9
0
36
3 yildir cikiyoruz aramizda hic bir problem yok ama su son bir kac aydir icimi onu kaybetme korkusu sardi heran onun sesini duymak istiyorum öncedende öyleydi tabi ama bu aralar daha bi abartili oldu onu bunaltmakda istemiyorum ama gece gündüz onu düsünüp agliyorum asiri derecede korkular basdi.. bu korkularim yüzünden onu kaybedicem diye korkuyorum onunla bu konuyu paylasdim anlatim derdimi oda bosa üzüyorsun kendini bosa kafana takiyorsun üzme tatli canini hic bir problem yok aramizda diyor.. ben herseyi cok kafaya takan bir insan oldugum icin ve onuda herseyden cok sevdigim icin onun üzerine cok düsüyorum.. ne yapabilirim bu korkuyu nasil yenebilirim ne olur yardim edin..;(;(

Son düzenleme:
bu korkuyu ancak kendini onu sevdiğinden daha fazla severek yenebilirsin...zaten sevgilinde üzülmemeni kafana tamamanı istemiş....negatif düşünüpte üzerine çekme kötü düşüncelerle olayları , pozitif ol...
bazı gerçekler vardır ki erkekler sıkılmak için bahane arar senin bu davranışların da ona bir bahane olmamalı
eğer bir ilişkide kaybetmekten korkulacak, peşinden koşulacak, kıskanılacak taraf varsa oda KADINLAR dır....
senin yaptığın erkeğin görevi bence acilen bu yaklaşımının tam tersini yapman gerekiyor....yada kendine güzel minnoş sevimli birer meşgaleler yaratman örneğin bir kutuya can vermen onu renklendirmen, dolabını açıp kullanmadığın kıyafetlerini birilerine vermen, kullanacaklarını ayırman uzun eteklerini kısaltman kendine yeni tarz oluşturmak için biraz moda dergilerini kurcalaman bence sevgilininde sendeki değişimi görüp daha çok sevinmesine neden olabilir...yada bir kursa da başlayabilirsin...estetisyenlik, modelistlik,stilistlik gibi

Sevgini ne kadar belli edersen yada körü körüne ne kadar çok bağlanırsan kaybetme olasılığın dahada artar unutma.. önce kendine güvenmekle başla değişime... sonra karşındakine güven... ve kendine güvenini öyle güzel oluşturki , karşındaki bunu görebilsin. ve kaybetme korkusunu o yaşasın... erkekler bizlerden daha fazla düşkündür özgürlüklerine.. eğer çok fazla üstüne düşersen inan boğarsın onu... uzaklaştırırsın kendini.. rahat ol biraz...

aynen bende böyleym ve sanırm bktrdm şuan konuşmuyorz doru düzgün.. 2.5 senedir birlikteyiz şimdi böyle yapmasam belkı nişanlanmş falan olurduk ama şimdi bıktı benden artık ve düşünüyorum çokda haklı.. bakalm zaman ne gösterıck.. ama gec olmadan vazgec huyundan uğraş falan bul arama düşünme fazla o arasın senı=)

kendm de yapablsm bunları

bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum.
emin ol böyle yaptıkça kendimizi üzmekten başka bişey yapmayız. bi erkeğe vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde ilk bırakacağı kişi sen olursun bu hep böyle. benim 1 yıldan fazla bi ilişkim var aşık olmaktanda öteyim ama bunu ona hissettirdiğimde ara verelim dedi. 1 hafta aradan sonra ayrıldık yaklaşık 2 hafta ayrıydık. tekrar birleştik. şuan eskisi kadar sevdiğimi belli etmek istemiyorum çünkü erkekler biraz nankör hemen sıkılıyorlar. en iyisi koyvermek ya bırak zamanı akışına. ne olucaksa zaman göstersin en iyisi bu inan bana

yorumlara baktım da genellikle sen ustune dusme o senın pesınden kossun tarzında seyler yazılmıs.ama sunu bilmeliyzki buradaki ustune düşmek kaçan kovalanır mantıgı değil yani sıradan bişey değil. arkadas herseyı cok takan bırıyım aramızda hıc bır problem yok ama korkularım var demiş. bu psikolojik birsey. o yuzden eger anlattıgınız gibi aşırı bi korkular varsa ve de gecmıyorsa bi psikologla görüsün derim ben. çunku şimdi korkularınızı yenmezsenız ılerde evlılık gıbı ciddi konularda da aynı korkularınız devam ederse daha cıddı sorunlar cıkar baska yerlerden. o yuzden eger kendınızde ciddi bi sorun olarak göruyosanız bu sorunu mutlaka bi uzmandan yardım alın.
arkadasın buradaki sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…