- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
canım aslında herkez senin yerinde olmak ister biliyormusun yani sevdigi adamla evlenmek düşün sene senin sevgilin senin le evlenmek istiyor bu çok güzel birşey ama her güzelligin bir kötü yanı çıkıyor sanırım ailende haklı olabilir hani onlarda senin mutlulugun istiyordur tek yapman gerekn annene bunun güzel bir karar oldugunu onunla mutlu olabilecegini inandırmaktır canım eger sende sevdiginle evlenmek istiyorsan tabi biran önce uzamasını istemiyorsan :)
ah canım benim biliyormusun sevgilinde çok haklı sonuçta yaşı geçmiş baya hani artık oda sevdigi insanla yuvasını kurmak istiyor canım annengil neden istemiyor sırf erken diye mi yoksa başka nedenlerde varmı eger sadece erken diye istemiyorlarsa onlara erken olmadıgını kendini hazır ettigini göstermen lazım bi yanda sevdigin adam bir yanda ailen çok kötü olmuş rabbime sarıl dua et o herşeyi bilendir görendir hakkında en hayırlısı olacaktır çok zor bi durumdasın ne diyecemide bilemiyorum ama senin yerinde olsam napar ne eder ailemi ikna ederdim canım bu devirde gerçecekten seveni bulmak çok zor zor bir kaybettin mi birda ha olmaz ki
Tatlım seni anlıyorum çünkü ben de 21 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında ve devamlı evlilik üzerine konuşmalar dönüyor.Annele konuş babanla konuş..Onun ailesi de sıkıştırıyor , adını koyalım, bir söz, nişan yapalım ama benim ailem de hiç sıcak bakmıyor..Açıkçası ben de bakmıyorum çünkü onlar belli bir yaşa gelmiş, düzenlerini kurmuşlar haklı olarak evlilik düşünüyorlar ama bizim yani en azından kendi adıma konuşayım benim daha bir düzenim yok ki..Okulum bitmedi, işe atılmadım.Ben de o yüzden oturup açık açık konuştum.Vakit kaybı olarak görürsen seni engelleyemem ama benim için daha önümde biraz daha zaman var.Saygı gösterir ve anlarsan seninle birlikte geçmesini isterim dedim.Önce bozuldu etti ama sonra bir daha hiç açmadı bu konuları, sen nasıl istersen öyle olsun hep yanındayım dedi.Ailene de söyle dedim sıkıştırmasınlar, şimdi sıra onlarla konuşmada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?