Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahane bolöyle dediğinde " derdim falan yok sadece meşguldüm/ arkadaşlarlaydım/ eski bir arkadaşımla konuştuk bütün gün, uzun zamandır konusmuyorduk( bu arkadaş erkek olsa fena olmaz ) / kitap okuyordum/ film izledim bütün gün gibi basit bahaneler bulun hiç çaktırmayın, tavır yapıyor gibi anlaşılmasın
evet şuan devam ediyor ama böyle üstüne düştüğüm sürece oda sıkılcak diye düşünüyorumSirf taktik olsun diye 'o aramadan aramam' diyerek beklerseniz...
Gozunuz, akliniz telefonda olur, baska seylere odaklanamazsiniz ve yasam kaliteniz duser...
Ustelik bu ani degisiliklik gecici olarak ilgi uyandirir ama uzun vadede iliskinize bir katkisi olmaz.
Cunku siz en fazla kendinizi degistirebilirsiniz, karsi tarafi daha ilgili, merakli yapamazsiniz.
O nedenle bu durumu kabullenin ve erkek arkadasinizin ilk arayan olmaktan daha ozverili hareketlerine odaklanin.
Belk telefonunuz sık sık calmiyor ama o da caba sarf ediyor ve seviyor ki iliskiniz devam ediyor, degil mi...
onu nasıl yapacağımı bilmiyorumDünyanın merkezine kendini koymakla işe başla, gerisi gelir zaten.
Gayette kendini ön plana koyarak, kendini ve mutluluğunu düşünerek.. Şu anını düşün mesela bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu düşün bunu hatırladıkça zaten yavaş yavaş geri çekilirsin..onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
evet şuan devam ediyor ama böyle üstüne düştüğüm sürece oda sıkılcak diye düşünüyorum
olgun birisi ama ne zaman kaçsam üstüme düşmeye başlıyor. ben normale dönünce geçiyo. bu kaçmayı uzatırsamda sinirleniyo.Ustune dusmek icinizden geliyor degil mi?
Eger hayatinizdaki adam icinizden geldigi gibi davrandiginiz icin sizden soguyacaksa birakin sogusun.
Lutfen her erkegin 'kacan kovalanir' taktigiyle baglanacagi fikri degissin artik.
Onlar bizim oyunumuza eslik ediyorlar hepsi bu, yani iki taraf da oyun oynandiginin farkinda...
Kadinin karakteri mesafelidir zaten ustune dusmek icinden gelmiyordur amenna...
Ama sonradan olusan mesafe ve tavirlar sakil durur.
Kisacasi muhatabiniz olgun, ergenlikten cikmis, karakteri oturmus bir adamsa...
Ustune dustugunuz icin asla sogumaz sizden aksine daha cok baglanir.
Kaliteli adamlari sevgi, baglilik ve ilgi sogutmaz asil oyun ve taktik yaptiginizi gorurlerse uzaklasirlar sizden...
olgun birisi ama ne zaman kaçsam üstüme düşmeye başlıyor. ben normale dönünce geçiyo. bu kaçmayı uzatırsamda sinirleniyo.
yani bu durumda uygulamak yanlış mı?
bilmiyorum hala çözemedim
yorumlarınız için çok tsk ederim açıklayıcı ve etkili oldu.'Kacmayi uzatirsam sinirleniyor' demissiniz demek ki oyun oynandiginin farkinda...
Takdir ettim hakikaten olgun bir adammis.
İlk etapta etkili olur cunku ilgi istendigini anlar ve bu istege cevap verir.
Ama toy bir oglan olmadigi icin oyun oynamak degil iliski yasama istiyor bu yuzden bir yerden sonra sıkılıyor.
Kacani kovalamak bu tip akli basinda, neyin samimi neyin taktik oldugunu bilen adamlari sogutur.
Karakteri oturmamis, kendisi de dengesiz, ciddi bir iliski degil de heyecan ve macera pesinde kosan cocuklari ise daha cok baglar.