• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi 7 yaş büyük bi kadından mı kıskanıyorum Allah rızası için söyleyin?!!!

ettzmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
54
0
36
İstanbul
Merhabalar herkese,
Çok büyük ihtimalle bende bir sorun olabilir, çekinmeden söyleyin lütfen. Çünkü ünv. öğrencisiyim, zor bir bölümde okuyorum ve finallerim var diye bir haftadır evden çıkamıyorum :( 6 aylık bir ilişkim var ve çok iyi anlaşıyoruz sevgilimle aynı ünv.deyiz, o ablasıyla birlikte yaşıyor anne babası başka şehirde. Ablasına benden söz etmiş ama benim sorunum şunlar:

1- Biz telefonla konuşurken ablası her çağırdığında ikiletmeden sonra konuşuruz deyip kapatıyor, yani öyle pat diye değil tabi görüşürüz aşkım seni seviyorum vs. diyor ama işte ne bileyim..

2- Ablasıyla aynı yaşta, 30 yaşında, ablasının arkadaşı bir kadın var hemen her gün bunlarda, adı X abla olsun :)) ve ablamla gezmeye çıkıyoruz dediğinde hep bu kadın da oluyor, sinemaya falan gidiyorlar bazen ablası, ablasının sevgilisi, benim sevgilim ve X ablası... İşin en rahatsız edici kısmı mesela dün gece 12'de konuştuk X abla da ordaymış gene ve birlikte film izleyeceklermiş, ve YİNE ablası çağırdı biz konuşurken!!! Sevgilim de ''geliyorum'' dedi ve bana da ''ben kapatayım X abla var ayıp olmasın yanlarına gideyim film izliycez'' dedi.

3- Ve özellikle evde bu kadının olduğu zamanlarda sevgilim bana mesaj falan da atmıyor pek, hep ben atıyorum ben başlatıyorum konuşmayı.

Şimdi soruyorum bu olaylarda bir gariplik var mı yok mu? Sevgilime henüz bir şey söylemedim. Allah rızası için yardım edin tavsiyeye çok ihtiyacım var :(

Ben bir gariplik göremedim canım,hiç hem de.Eğer yanlarında ablan olmasaydı belki ama ablan varken ve hele hele bu X Abla ablanın yakın arkadaşıyken hiç ihtimal vermiyorum.Yani düşünsenize,sevgiliniz yüksek ihtimal o kişiyi de ablası gibi görüyordur,inan bana meraklanacak bir şey yok.Yani zaten aralarında bir şey olsa en başta ablan rahatsız olur.O ablası çağırınca telefonu kapatma meselesine gelince ablasından utanıyordur,ki ben de bu yaşıma geldim ablamın yanında eşimle rahat konuşamam,aşkım falan diyemem.Bir de belki-sizin için biraz ağır olacak ama- ablasının sizden hoşlanmamış olma ihtimali var,ya da kardeşine karşı aşırı korumacı olması.Malum gelin-görümce kavgası diye bir kavram var.Canınızı sıkmayın.

Son düzenleme:
Ben bir gariplik göremedim canım,hiç hem de.Eğer yanlarında ablan olmasaydı belki ama ablan varken ve hele hele bu X Abla ablanın yakın arkadaşıyken hiç ihtimal vermiyorum.Yani düşünsenize,sevgiliniz yüksek ihtimal o kişiyi de ablası gibi görüyordur,inan bana meraklanacak bir şey yok.Yani zaten aralarında bir şey olsa en başta ablan rahatsız olur.O ablası çağırınca telefonu kapatma meselesine gelince ablasından utanıyordur,ki ben de bu yaşıma geldim ablamın yanında eşimle rahat konuşamam,aşkım falan diyemem.Bir de belki-sizin için biraz ağır olacak ama- ablasının sizden hoşlanmamış olma ihtimali var,ya da kardeşine karşı aşırı korumacı olması.Malum gelin-görümce kavgası diye bir kavram var.Canınızı sıkmayın.

Çok sağolun cevap verdiğini için, bu arada yanlarında olan benim ablam değil onun ablası, onların evinde birlikte takılıyorlar. Bir de o X ablasından onan ne ki?? Ablasının arkadaşı o ama?? neden ayıp olsun da telefonu kapatıp yanlarına gitsin hemen?? Ayıp olucaksa bana olma mı çünkü beni 6 aydır tanıyo, X ablayıysa yıllardır... :( Uyanınca haber verir misin konuşmamı lazım dedim ama yanlış mı yaptım acaba hiç söylemesem mi??

Çok sağolun cevap verdiğini için, bu arada yanlarında olan benim ablam değil onun ablası, onların evinde birlikte takılıyorlar. Bir de o X ablasından onan ne ki?? Ablasının arkadaşı o ama?? neden ayıp olsun da telefonu kapatıp yanlarına gitsin hemen?? Ayıp olucaksa bana olma mı çünkü beni 6 aydır tanıyo, X ablayıysa yıllardır... :( Uyanınca haber verir misin konuşmamı lazım dedim ama yanlış mı yaptım acaba hiç söylemesem mi??

onun ablası olduğunu anladım zaten,ayıp olduğu kişi de kendi ablası yine yanlış anlaşılma oldu galiba.Evet utanılacak bir şey yok gönül ilişkisi bu sonuçta ama utanılyor işte,ben de ablamın yanında sevgilimle konuşamazdım.Hele aradaki yaş farkı fazla olunca durum böyle oluyor birçok insan için,sevgilin içinde böyle bence.Ve bana kalırsa asla söyleme hemen gereksiz yere gerginlik,güven eksikliği hem de karşı taraf için onur kırıcı olabilir.Sonuçta o da yarı ablası sayılır ablamın ablalarına ben hep abla gözüyle bakarım çoğu insan da öyle yapar.Bilmiyorum siz tek kardeş misiniz acaba?Gerçekten büyütecek bir şey yok kıskançlık ve naz hakkınızı sevgilinizin yanındaki,sınıfındaki yaşıtı alımlı kızlara saklayın derim.Asla söylemeyin,ortada hiçbir şey yok çünkü,yani zaten öyle bir şey olsa ilk ablanız fark eder,sorun yaratırdı,kadınlar fark ederler heleki 30 yaşında bir kadın bu konuda uzman olmuştur emin olun ilk o tepkiyi koyardı.

Back