Sevgilime Yıldönümü hediyem hazır (L)

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
365 Kalpten oluşan el emeği kutum. :16: İçine iki tane de deniz kabuğu koydum,içlerine baş harflerimizi yazdım. :nazar:

$3rchy.png
Bu da aldığım gömlek. Yeşil en sevdiği renk. :16:

$3rcj6.png
Bu da ikisi birlikte... :21:

$3rckr.png

Çok yakında sahibine ulaşacak...
Umarım beğenir. Beğenmezse çeksi gitsin yani artık :9:
:nazar:
:12:

bende aşkitoma böyle hediye kutusu hazırlayacağım bi tane seninkide çok güzel olmuş tatlım mutluluklar:16:

Çok teşekkür ederim kızlar. Sizlere de mutluluklar dilerim. :16:

:nazar:

Çok güzel ya, çok emek vermişsin belli...
Ellerine sağlık canım, inşallah beğenir.
Dediğin gibi, beğenmezse de :19:
:52:

Merhaba,

Bende 365 gün mesajı hediyesi yapacağım ama 50 de tıkandım. sizin yazdıklarınız bi yerde duruyorsa mail atabilirmisiniz.

Bende ayni hediyeyi kocama yapmayi dusunuyorum yildonumumuz icin ama bulamiyorum. acaba o 365 kalbe yazdigin sozleri burda paylasirmisin?

aynı hedıyeyı 1 yılmzda ypmıstm 2 3 derkn 7.yıldayız napcam suan bnde bılmıorm ama bıktm ya :D

Ucan balonlar alip, hepsine guzel bi not yazabilirsin. mesala giristen oturma odasina kadar ve oturma odasinda o bekliyor olabilirsin tabii yaninda guzel bi aksam yemegi fln cok hos olabilir mumla beraber.

Buarada sen neler yazmistin kalplere? ornek verebilirmisin?

Ucan balonlar alip, hepsine guzel bi not yazabilirsin. mesala giristen oturma odasina kadar ve oturma odasinda o bekliyor olabilirsin tabii yaninda guzel bi aksam yemegi fln cok hos olabilir mumla beraber.

Buarada sen neler yazmistin kalplere? ornek verebilirmisin?

canım bana sordn sanırım soruyu demı := ynls anlamdysm bn bı kutu hzrlmıstm 1.yılmzdı sanırım tam htrlmıorm 2 yada 3de olabılır 41 ıcınde not yazmıstm onu ne kadr cok sevdgımı anlttm bazılrnda uzun deıl bırer cmlelk bı tane kagıda askımıza nazar degmesn yazıp nazr boncugu takmıstm catal ıgne ıle 41.kagıda 41 ı kkere masallh yazdm bazılrnda okurkn sıklmadn demı yazdm :D hatta sıklmasn dıe espırılı bseler yazdm ama kesnlkle ordn burdn alıntı soz yazmaddm ıcımdn gelenlerı yazdm kare kucuk bı kutuydu kutunun kapagnı acınca bızım fotografızmı goruodu onu ugur boceklerıyle yapstrdm bıde ıcıne 3 tane hedıye koydum bunu okuyan he4kze fıkr olabılr ılac koydum kucuk bı notta basını agrıttm her zmn ıcın yazıo seker koydum en tatlı zamnlrmz ıcın bıde saat almıstm onu koydum geleck zamnlrmz ıcın yazdm bızım okuz onu görnce agladı ılk defa cok sasrmıstm bde bı meknda grsn bnm haberm yokmus gbı pasta gtrdı solstte pasta gelrkn bızım srkımızı caldı :) ay duygulndm s

Son düzenleme:
Back