- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- 28
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Onerileriniz varsa super olur? Gezilcek yerler vs. :))Aman buraya glip napcanız trafikten bı yere gidilmiyorkı
tam trafik saatiOnerileriniz varsa super olur? Gezilcek yerler vs. :))
Yaa oyle demeyinntam trafik saati
sabihadan tuzla tarafına falan geçebilirsiniz en yakın
diğer yerlere bilemiyorum trafikden kafayı yemezseniz geçin yani:)
yaa cok tesekkur ederim, ilk kez gidicek o da istanbul'a ve bende bilmiyorum nerelere nasil gidilir felan...besiktasli o :))zaman kaybetme olarak düşünme havaalanı önünden havataşa binersin zaten belli merkez noktalar gidiyor daha önceden gelmemiş ise biraz tarzına göre hareket edebilirsin mesela tarihi yerleri gezmeyi seviyorsa ona göre bir plan yapabilirsin yada istiklal caddesini belki cok merak ediyordur oraya götürebilirsin mesela tuttuğu takım varmı ne bileyim fenerbahcelidir kadıköye götürebilirsin stadın oraya gidebilirsiniz sen kafanda ne tarz yerlere gitmek istediğini belirle yardımcı olmaya calışırız tabikide
tesekkur ederimm bu arada 16.30 da kesin donus icin yola koyulsak 20.40 ucagina yetisir miyiz sence???Canım aklıma gelen şu çok fazla vaktiniz olmayacaği için havataş ın Taksim e giden otobüsüne binip taksime gidip taksimi bir gezersiniz oradan metronun içinde Kabataş finiküleri var Kabataş'a inersiniz uzaktan kız kulesini görürsünüz ya da oradan tekneler Kalkıyor kız kulesine geçip bir Çay içebilirsiniz, kabataştan Ortaköy'e geçebilirsiniz orada köprü manzaralı fotoğraf çekersiniz,oradan taksime geri dönüp havataş otobüsleri ile Sabiha gökçen e dönersiniz tavsiyem saat 16:30 da tekrar geri dönüş yoluna geçmeniz çok trafik olabilir.
Ya da 2. Plan Taksim-Galata kulesi- oradan Karaköy'e Galata köprüsü üzerinden yeni camiine Mısır çarşısı kapalı çarşı gezmesi yine oradan geri dönüş.
16:30 havataşa binersen 2 saat sürse yol yetişirsiniz diye düşünüyorum. http://www.havatas.com/yolcuservisi/taksim-sabihagokcenhavalimani.aspxyaa cok tesekkur ederim, ilk kez gidicek o da istanbul'a ve bende bilmiyorum nerelere nasil gidilir felan...besiktasli o :))
tesekkur ederimm bu arada 16.30 da kesin donus icin yola koyulsak 20.40 ucagina yetisir miyiz sence???
havatasin sitesindeki saatlere baktim simdi, sabiha gokcen-Kavacik-fsm-1. Levent-Zincirlikuyu metrobus-Dolapdere-taksim guzargazi toplamda 1.5 saat suruyor yazmislar siteye, sizce bu dogru mudur? Bide fiyati 14 tl yaziyor, sizce nasill? :)' bu arada tesekkurler yardiminiz icin de ayricaaa16:30 havataşa binersen 2 saat sürse yol yetişirsiniz diye düşünüyorum. http://www.havatas.com/yolcuservisi/taksim-sabihagokcenhavalimani.aspx
Inşallah çok iyi vakit geçirirsiniz ve hava güzel olur, çok güzel bir hediye... Sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Canım bencede 1,5 2 saat sürer fiyatı uygun taksiye binseniz yaklaşık 70-80 TL tutar diye düşünüyorum, siz hatta para toplayan adama danışın dönüşte akşam 7 7-15 gibi burada olmamız gerekiyor saat kaçtaki otobüse dönüşte binmemizi önerirsiniz diye. Rica ederim ne demek...havatasin sitesindeki saatlere baktim simdi, sabiha gokcen-Kavacik-fsm-1. Levent-Zincirlikuyu metrobus-Dolapdere-taksim guzargazi toplamda 1.5 saat suruyor yazmislar siteye, sizce bu dogru mudur? Bide fiyati 14 tl yaziyor, sizce nasill? :)' bu arada tesekkurler yardiminiz icin de ayricaaa
Bu servis bizi avrupa yakasina goturcek, sonradan anadolu yakasina felan gecmek istesek, vakit kaybeder miyiz sence? Hesapladim sabah 8 den aksam 16.30 a kadar 10 saat vaktimiz var, en iyi sekilde kullanmak istiyorum yaa :)) gezilcek yer onerileriniz neler peki? TesekkurlerCanım bencede 1,5 2 saat sürer fiyatı uygun taksiye binseniz yaklaşık 70-80 TL tutar diye düşünüyorum, siz hatta para toplayan adama danışın dönüşte akşam 7 7-15 gibi burada olmamız gerekiyor saat kaçtaki otobüse dönüşte binmemizi önerirsiniz diye. Rica ederim ne demek...
Anadolu yakasını çok iyi bilmiyorum Anadolu Yakasında çok görülmesi gereken bir yer yok gibi. Dediğim gibi Taksim istiklal caddesi, Galata kulesi zaten istiklal caddesinin sonundan Galata kulesine gitmek kolay yürüyerek Yükseklik korkunuz yoksa yukarıya çıkıp tüm istanbulu görebilirsiniz oradan Ortaköy'e geçip Boğaz'da 1 saat Süren tekne turları var ona binebilirsiniz, yine Beşiktaş'ta Dolmabahçe sarayı var oraya gidebilirsiniz. Aklıma gelenler kısıtlı sürede ilk mesajımda yazdıklarım. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasını gezmeniz çok zor olur ikisinden birini seçmeniz gerekir.Bu servis bizi avrupa yakasina goturcek, sonradan anadolu yakasina felan gecmek istesek, vakit kaybeder miyiz sence? Hesapladim sabah 8 den aksam 16.30 a kadar 10 saat vaktimiz var, en iyi sekilde kullanmak istiyorum yaa :)) gezilcek yer onerileriniz neler peki? Tesekkurler
Biz de direk avrupa yakasini gezeriz o halde sizin dediginiz gibi.... sonrada geri donerken arabayla nasil olsa gezmis olacaz anadoluyuda bi sekilde :)) yardimlariniz icin tsekkurlerrrAnadolu yakasını çok iyi bilmiyorum Anadolu Yakasında çok görülmesi gereken bir yer yok gibi. Dediğim gibi Taksim istiklal caddesi, Galata kulesi zaten istiklal caddesinin sonundan Galata kulesine gitmek kolay yürüyerek Yükseklik korkunuz yoksa yukarıya çıkıp tüm istanbulu görebilirsiniz oradan Ortaköy'e geçip Boğaz'da 1 saat Süren tekne turları var ona binebilirsiniz, yine Beşiktaş'ta Dolmabahçe sarayı var oraya gidebilirsiniz. Aklıma gelenler kısıtlı sürede ilk mesajımda yazdıklarım. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasını gezmeniz çok zor olur ikisinden birini seçmeniz gerekir.
Coook tesekkurler :))) not ettim bunlariiianadolu yakasında gezilecek pek yer yok gibi ama avrupaya gecersen eğer yaklasık gidiş dönüş 3 saatini yolda geçirirsin buda uzun bir süre anadolu yakasında da kız kulesine gidebilirsiniz anadolu hisarına gidebilirsin bağdat caddesine gidebilirsiniz avrupa yakasınada gecerseniz eğer ilk önce ortaköye gidin derim oradan boğaz manzarasında fotoğrafınız ille olmalıoradan beşiktaşa geçin sonra dolmuşa binip taksime geçersiniz yolda giderken inönü stadının da önünden gececeksiniz görmüş olursunuz gerçi bitmedi ama olsun sonrasında taksimde istiklal caddesi turu yapıp galataya gidersiniz vaktiniz kalırsa tophaneye falan inersiniz gezmeniz bitince taksimden havatas götürüyor sabihaya ona binip geri dönersiniz yol güzegahınızda gidebileceğiniz bir de dolmabahce sarayı var orayada gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?