- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Erkeğe çiçek gider mi yaa...Meyve veya kek sepeti yok mu çiçeksiz yollasan?
nebileyim kız bilemedimilki içek diğerleri kek sepeti keklerden hangisini yollayım sizce[/QUOT
yardm yardım kızlarrrr
Eki Görüntüle 620277 Eki Görüntüle 620278 Eki Görüntüle 620279 Eki Görüntüle 620280 kızlar bugün şipariş vercem çok acil yardımcı olrmsnz bana sevgilime doğmgünü için sipariş vercm kırmızzılar kakolu kek pembeler frambuazlı kek ve kurabiyelerden sarılarda portkllı kek ve kurabiylrdn oluşuo sizce hangisini sipariş vereym hangsi güzel olr beğenr tadı güzldir bide keklerden mş alaym yoksa çiçekmi alaym nolr kzlar acil oldğu için konuyu buraya açtm
Bence yemek yemeğe düşkünse keklilerden göndermelisin çok şaşırırr :)))) özendim yahuu :))
hangisini göndereyimmm
canım bnde pembe ile kırmızı arasında kaldım kırmızıda ilk bakşta daha hoş gözüküo sanki belki kekler kötü çıkacak o yüzden kırmıznın görnşü daha mı güzel aslnda yaşpastada frambuazlı sevio ama aldğm yer ne kdr güvenilir bilmiyorm ki tadı filan güzel olrmuki kırmızlr kakaolu az çok güzel olrdr kakaolu bilmiorm canm karr veremedm
canım bütcemi aşıyo onlar yaa yoksa çok daha güzelleri var çalşmıorm ben o yzden btçm kıstlı:) şimd pembe ile kırmızı arasnda kaldm
galiba kırmızı alcam keklerden yese yese 2 3 tane yicek zaten bide tadı kötü olrsa daha kötü doğru düşşünüorm dimi canım
Eki Görüntüle 620277 Eki Görüntüle 620278 Eki Görüntüle 620279 Eki Görüntüle 620280 kızlar bugün şipariş vercem çok acil yardımcı olrmsnz bana sevgilime doğmgünü için sipariş vercm kırmızzılar kakolu kek pembeler frambuazlı kek ve kurabiyelerden sarılarda portkllı kek ve kurabiylrdn oluşuo sizce hangisini sipariş vereym hangsi güzel olr beğenr tadı güzldir bide keklerden mş alaym yoksa çiçekmi alaym nolr kzlar acil oldğu için konuyu buraya açtm
merhaba güzel bir fikir
bence kurabiyeler cok güzel görünüyo onlar iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?