Sevgilime hediyee yardım(resimli)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
Eki Görüntüle 620277 Eki Görüntüle 620278 Eki Görüntüle 620279 Eki Görüntüle 620280 kızlar bugün şipariş vercem çok acil yardımcı olrmsnz bana sevgilime doğmgünü için sipariş vercm kırmızzılar kakolu kek pembeler frambuazlı kek ve kurabiyelerden sarılarda portkllı kek ve kurabiylrdn oluşuo sizce hangisini sipariş vereym hangsi güzel olr beğenr tadı güzldir bide keklerden mş alaym yoksa çiçekmi alaym nolr kzlar acil oldğu için konuyu buraya açtm

Erkeğe çiçek gider mi yaa... Meyve veya kek sepeti yok mu çiçeksiz yollasan?

Bence yemek yemeğe düşkünse keklilerden göndermelisin çok şaşırırr :)))) özendim yahuu :))

hangisini göndereyimmm

Frambuazlıyı yolla derim ama sen sevgilinin zevklerini daha iyi bilirsin tabi :))

Kırmızı : İştah açar. Mutluluğu simgeler
Sarı : Özlem ve hüzün
Pembe : Uyum, neşe , şirinlik

Belki düşüncelerine bişeyler katar bunlarda :))))

canım bnde pembe ile kırmızı arasında kaldım kırmızıda ilk bakşta daha hoş gözüküo sanki belki kekler kötü çıkacak o yüzden kırmıznın görnşü daha mı güzel aslnda yaşpastada frambuazlı sevio ama aldğm yer ne kdr güvenilir bilmiyorm ki tadı filan güzel olrmuki kırmızlr kakaolu az çok güzel olrdr kakaolu bilmiorm canm karr veremedm

Bunlarda çok hoşmuş canım :)

canım bütcemi aşıyo onlar yaa yoksa çok daha güzelleri var çalşmıorm ben o yzden btçm kıstlı:) şimd pembe ile kırmızı arasnda kaldm

canım bütcemi aşıyo onlar yaa yoksa çok daha güzelleri var çalşmıorm ben o yzden btçm kıstlı:) şimd pembe ile kırmızı arasnda kaldm

İşin zor ama tekrar bakınca kırmızının görünüşü daha hoş gibi :)

galiba kırmızı alcam keklerden yese yese 2 3 tane yicek zaten bide tadı kötü olrsa daha kötü doğru düşşünüorm dimi canım

galiba kırmızı alcam keklerden yese yese 2 3 tane yicek zaten bide tadı kötü olrsa daha kötü doğru düşşünüorm dimi canım

Kötü olacağını sanmam bilindik bi yer bu. Mutlaka güzeldir :)

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim lütfen.

merhaba güzel bir fikir

bence kurabiyeler cok güzel görünüyo onlar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…