Sevgilime hediye :))

yesil_peri

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
904
75
13
İstanbul
Arkadaslar sevgilimin dogum gunu yasklasio bende hedye olarak telefon almayi dusunuyorum.. sebebi ise ben yurt disindayim hem burada daha uygun ve onun tlfnu cok eski surekli arizalanio filan isleride ii gitmedigi icn bu siralar almior tlf. Hatta benden istemisti burdan almami parasini veririm filan dedi ama konu kaldi bende hediye olarak almak istedim.. aklimdaki tlf samsung galaxy serisi ama hangisini alcagimi sasirdim son cikanlari alamam butcem yetmio ama diorum ki s3 mu alsam yada note 2 mi? Sizce hangisi daha ii ben ikisinide kullandim ikiside cok kullanisli sevgilmde begenio bu iksinden birini dusunuorm fikirleriniz icn smdiden tskrler :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben s3 esim note2 kullaniyoruz ama note2 harika bir telefon kesinlikle oneririm zaten ayni ffiyatlar hemen hemen 100tl farki var yinede senin kararin tabi ama

Son düzenleme:
Canim ben s3 esim note2 kullaniyoruz ama note2 harika bir telefon kesinlikle oneririm zaten ayni ffiyatlar hemen hemen 100tl farki var yinede senin kararin tabi ama

Bendede suan note 2 var acaba aynisini mi alsam hemde ayni tlfnu kullanior oluruz :)) tesekkur ederim cnm cok saol :))

Bendede suan note 2 var acaba aynisini mi alsam hemde ayni tlfnu kullanior oluruz :)) tesekkur ederim cnm cok saol :))

Rica ederim csnim sende kullaniyomussun zaten biliyosundur s3 on kamerasi harika arka lameradan daha iyi diyebilirim ama note2 yi degiem hicbirseyw iyi geceler canim

Evt aynen ole tamam cnm note 2 ye karar verdim sayende iyi geceler allaha emanet ol cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…